Звездни Компромати- Декември'24

• 346 189
  • 3 918
  •   0
Отговори
# 3 600
  • Berlin
Кой е Христо Петков?

# 3 601
Кой е Христо Петков?
Христо Петков игра в първия сезон на Дяволското гърло, силна роля направи там според мен - игра брат на Карамазов. Сега е с Лили Гелева, имат детенце
Скрит текст:

# 3 602
  • Sofia
На мен статията за Донков и Кошко съвсем логично ми звучи, особено предвид състоянието, което показват Радина и Донков. Той е очаквал да си кръшка спокойно, тя обаче го изненадала с раздяла и нов мъж. Да ви напомня, че той рева пред иконата, та това дето той я бил зарязал спокойно едва ли се е случило. Определено тя е сложила точката, но той явно е дал повод. И съответно тя страда, понеже ако не й беше дал повод, още щеше да си живее в своя свят на тази отровна връзка.

https://www.dnes.bg/a/30-zvezdi/621320-s-ikona-v-ratse-deyan-don … laka-predadoha-me

# 3 603
Попаднаха ми снимка и клип на Нели Рангелова, не знам какво си е правила, но изглежда като Жокера. Много жалко, защото беши една от красивите български певици.

# 3 604
Попаднаха ми снимка и клип на Нели Рангелова, не знам какво си е правила, но изглежда като Жокера. Много жалко, защото беши една от красивите български певици.

Да, опъната е неестествено, ама и русото не помага. Като кажат, че побеляла коса било най-добре русо и откачам. Има жени, на които изобщо не им отива - Нели Рангелова е сред тях, Юлияна Дончева също. И това са жени, които могат да си позволят скъпи фризьорски услуги. С евтината боя вкъщи и по-зле стои.

# 3 605
  • на село
Добре си е Нели Рангелова руса. Само дето това не е снимка, а рисунка.

# 3 606
Златка и Карен явно пак са заедно
Скрит текст:

# 3 607
Абсурд Пламен да е бил с тази Кошко.

# 3 608
Лео с приятелката си.
Скрит текст:

# 3 609
  • Viena
Лео да беше хитър като Благо-на всяка красавица по едно дете.😁😁😁

# 3 610
Таз Кошко или Котко ми е позната от групата.С какво толкова много е заслужила да я обсъждаме тук? Нито е известна, ни нищо.

# 3 611
  • Sofia
Понеже видеото на Нели с обзавеждането ми изскочи във фейсбук, реших да заложа, че внезапният интерес към телевизиите е свързан с интериорния бизнес и сигурно ще се подвизава в такова предаване.

# 3 612
Таз Кошко или Котко ми е позната от групата.С какво толкова много е заслужила да я обсъждаме тук? Нито е известна, ни нищо.
Със сигурност актрисата е по- известна от парцаланите, които някой постоянно пуска тук, уж между другото.

# 3 613
# 3 614
Със сигурност актрисата е по- известна от парцаланите, които някой постоянно пуска тук, уж между другото.

Аз за първи път я чувам, а повярвай ми следя актьорите.Добре,че се закачи за ракетата Донков,че да я чуем.

Общи условия

Активация на акаунт