Звездни Компромати- Декември'24

• 347 296
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 585
  • Наблизо
Кошко рязко ще занижи стандарта, ако е верно че от Кела е паднала на Деян…
За себе си съм сигурна че той е изневерил първи. Радина няма очи за друг. Всичко после от нейна страна е опит за привличане на внимание или за отмъщение ( само дето на Динков му е през крачола) Не ми изглежда щастлива Радина, не го е преживяла тоя вампир.
Тя рускинята ще го направи да пика в чашка, ще види де зимуват раците. Нека му!
Всеки си носи кръста,Деян също.
Само дето искрено се надявам Радина да се е взела в ръце преди момента Кошко да духне…защото Деян като нищо ще разтвори ръце и ще си прибере великодушно Радинчето..и ще е по-смачкана от всякога.

# 3 586
Нещо не вярвам на тази статия за Кошко и Динката. Особено в частта, че ще я урежда в “Сълза и смях”. Те нямат трупа, това е отворена сцена на частни продукции от Б-листата, комедии-халтури. А освен всичко друго, Динката не играе в нито едно представление там. Той е актьор на съвсем друго ниво. А напускането му на Народния е свързано с отказа му да играе в “Хага”. Не с Радина и гаджето й.
А защо за Радина ни е мъчно, а за Ингилизова, която сама отгледа големия син на Донков - не?

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 18:18 от PoshSpice

# 3 587
Мисля, че Майонезата си беше напълно женен, когато ходеше с Елен. И накрая я оплю, че била му изневерила. Имаше някакво адски смешно интеревю, в което след като той се оплаква от нейната невярност, журналистката му напомня, че той пък е женен, а той отговаря: "При мен нещата са официални - това е семейство! А при нея....! " Голям простак.

# 3 588
Ингилизова и втория си син отглежда сама. Ама нито дава интервюта, нито прави фотосесии.
Коя е жената на Кела?

# 3 589
Ингилизова много добре е решила и направила. Но и Радина не е в нищо грешна. Кой както ги чувства нещата.

# 3 590
Ингилизова и втория си син отглежда сама. Ама нито дава интервюта, нито прави фотосесии.
Коя е жената на Кела?

Да, от друг популярен актьор. Което й прави чест.

# 3 591
От Христо Петков ли?
Тоя пък само хубави жени омайва?

# 3 592
  • Варна/Амстердам
И Донков все с хубави жени. Да се чуди човек какво му харесват.

# 3 593
Ами викат бил надарен и талантлив извън сцена. 🙃😏😏Но едва ли само на това се крепи 16 години любов.

# 3 594
  • на пистата
И Донков все с хубави жени. Да се чуди човек какво му харесват.
На мен Донков ми харесва като мъж.

# 3 595
  • Glasgow
Аз се съмнявам човек, назован Кела, който и да е той, да е бил впечатлен от туй бледо девойче, мафиотите имат по, как да го кажа, стандартен вкус за жени май, който не включва уанаби арт диви. Ма на Донков си му е супер, де.

а, и по невзрачни рускини са омайвали влиятелни и не толкова мъже, имам чувството, че на балканския мъж самата дума рускиня/украинка му действа 😅 и изведнъж дори стиснати мъже развързват кесии и откачат.

# 3 596
Не е лесно да направиш правилното нещо! Ако си никому известен си преживяваш тайничко мъката и е по-лесно да продължиш. Но, когато минаваш през нещо подобно и за капак всички те гледат, обсъждат всяко твое действие и емоция в медийното пространство, трябва да е много по-трудно.
Знам, че можеш да не ходиш по медии и тъй нататък, ама като си публична личност, хората любопитстват и не винаги съобразяват, че въпросната личност си е човек като всички други.
Дано си намери нейният път Радина.

# 3 597
Лора Крумова беше поканила Азис да пее с бенда си. Той е загърбил всякаква скромност и само се хвали. Не ми допадна как вие на всички песни.

# 3 598
Гледах я тази Кошко, млада е, ок, руса, добре, и дотук приключиха за мен позитивите. С тези кльопнали очи до някоя и друга година няма да е много лицеприятна. Явно някакви руски мурафети прилага, но само като ѝ видиш "портфолиото" с мъже и става ясно, че тя с тези мъже е само и единствено по любов. Мда.

# 3 599
Това за руските мурафети са митове и легенди. То ако беше така, всички ученички на Кобилкина щяха да са си оплели кошниците. Никакви мурафети няма, просто младото агнешко променя играта.

Общи условия

Активация на акаунт