Звездни Компромати- Декември'24

• 346 251
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 570
Донков в бая театри ще трябва да играе, за да покрие стандарта ѝ.
Покрай тази Нели темата стои на една и съща страница вече 3ти ден..

# 3 571
Кошко никой не я знаеше в началото на годината. Сега вече е известна като гаджето на Донков. Догодина може и в народния да играе. Всяка актриса мечтае да е известна. Това мафиота май не може да й го даде (Майонезата беше осигурил място на Елен Колева в Народния, но той не беше женен)

# 3 572
  • Бургас
Той пък Донков да не е влюбен младеж, за 2-3 години ще се позабавлява с момата, ще начеше крастата и даже с радост ще се оттърве от нея , за него кандидатки винаги ще има, тя трябва да търси някой паралия, който е по-млад и евентуално ще иска да й направи деца в следващите 5-10 години, предишният спонсор не става за тази цел, той търси само краткосрочни любовници, най-вероятно и той има вече нова муза и рускинята затова е атакувала Донков

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 17:16 от bur02

# 3 573
Аз се съмнявам човек, назован Кела, който и да е той, да е бил впечатлен от туй бледо девойче, мафиотите имат по, как да го кажа, стандартен вкус за жени май, който не включва уанаби арт диви. Ма на Донков си му е супер, де.

И за нели ли не можем да пишем? Че ний му навъртяхме гледанията на това видео. Лоша реклама няма, казват. Ненужно генериран трафик, също.

# 3 574
Има една много хубава поговорка "Пази Боже, старо бунище да се запали...". Та и с Донков така. 😀 Може да не е младеж отдавна, но то не пита. Уж само секс, уж само забавление, а ето, че се разтури семейството, защо и да не е много хлътнал? Той изглежда щастлив, за разлика от Радина, която също е с младо гадже.

# 3 575
Спокойно, децата им ще ги съдят един ден! Старо магаре, разгонено. На пич ще се прави. 😆

# 3 576
# 3 577
  • Пловдив
Чудех се, на кой ми прилича Златка и се сетих, че е станала като близначка на Бони певицата.
А тембъра на Нели Сано ми е досущ като на Илияна Раева.

# 3 578
Защо си мислите, че Донков е такъв влиятелен в театралните среди, че да урежда някого на щат?! Тези неща може да станат по политическа линия, по линия на директори на театри, спонсори меценати на театри. Ама горкия Донков едвам свързва двата края, уреждач на работа ще става, кой ще назначава на някакъв актьор тръпката, разбирате ли Grinning

# 3 579
Не бях ви чела от преди Коледа 🙈 и идвам да коментирам със закъснение и накуп последните страници!💪
Най-напред ви желая хубави, новогодишни празници и дано Коледата🎄🎅🏻🎄 е минала добре🥳🥳🥳
Тръгвам от Бекъмови срещу Зиданови😅
Никаква дилема тук😆
Още като загледах отрочетата на Бекъм, първата ми мисъл беше “къде са сега Зидановите синове, да изплакнем окото!”🤩 Аполоновци някакви😍
Майката го е срещнала като е била 17 годишна и оттогава са неразделни.
Тя не е нищо особено като физика, гледа да е слаба, толкова. Подобно на французойките, и тя като достойна тяхна представителка, е натурална и чак постна.
Във Франция изобщо никоя не си прави нищо, освен в хай лайфа.
А съпругата на Зидан просто не си пада по това, прави й чест.
Повечето са като нея, може би само Карла на Саркози прави изключение.
Летиция Каста например роди на 43 за 4ти път, изглежда страхотно, а няма нито една корекция.
Тук наистина ходят натурални и даже не се гримират. Затова, от личен опит, ако някъде видя стилна жена с грим и прическа насред улицата, в обикновен ден, просто си знам, че не е французойка, обикновено е славянка. Толкова за Мадам Зидан. Синовете й са сладури, тук никога за никого нищо лошо не се чу. Винаги заедно, изглеждат щастливо семейство. Най-големият, Ензо, си има вече две дечица с дългогодишната си приятелка, латино-американка, чудни са. Сплотен клан, няма стойки и чалъми. На общи снимки, порасналите момчета винаги обгръщат майка си с една много мила, синовна нежност и топла близост, личи в погледи, усмивки, жестове, всичко. Естествено Зидан тук е национален герой, въпреки, че познавах един рус и бозав, кореняк французин, злобар, дето се изцепи след триумфа през 1998 “Кои ни стават национални герои и ги издигаме на пиедестал?! Араби. Горката Франция!” А на 12/07/98 беше невиждана еуфория наистина.
Не се сърдете, че пропускам родните чалгарки - коментарът за нашенския, звезден “елит”, е точно в десятката. Просто не ми се говори за тях. И не ми се гледа апартамента на Нели Сано и напъните й да се прави на интериорен дизайнер.
Кейт Бекинсейл.
За мен е жена, която не може да приеме, че вече е на 51.
Всячески се опитва да младее и е тъжно, гротескно, жалко. Навява подтиснатост и една отблъскваща тягостност.
Радина и Донков.
Последно ми хареса в Алея на славата ли беше?!
Но във фотосите оттогава е друга.
Страда предполагам. Дано се вземе в ръце.
Докато Кошко до Донков ми е типичната руска мъжемелачка, даже ми грознее нещо.
Да пиша за Богданска - вече го сторих.
Нямам никаква френска пикантерийка на този етап.
Бъдете здрави!

# 3 580
Кошко рязко ще занижи стандарта, ако е верно че от Кела е паднала на Деян…
За себе си съм сигурна че той е изневерил първи. Радина няма очи за друг. Всичко после от нейна страна е опит за привличане на внимание или за отмъщение ( само дето на Динков му е през крачола) Не ми изглежда щастлива Радина, не го е преживяла тоя вампир.
Тя рускинята ще го направи да пика в чашка, ще види де зимуват раците. Нека му!

# 3 581
Деян май беше уредил щатното място на Радина в Народния. Според мен не е толкова невлиятелен в тези среди, защото името му продава билети и хората отиват на постановка с негово участие за да го видят него, и други известни имена

# 3 582
Гугутка Заспалова в Шоуто на Слави за Златка Райкова ( и другите от бранша).

https://vm.tiktok.com/ZNewxd7Qa/

# 3 583
  • Бургас
A няма как рускинчето да не си е направило сметката, Кела е богат, но там всичко е тайно, има си официална “жена”, Кошко и подобни са за     Разнообразяване на с… живот, и то за кратко. Тя е актриса, иска да я забелязват, а с Донков се показват, ходят по ресторанти, играят заедно, в тези среди той е звезда, все ще намаже нещо

# 3 584
   Веселяшка, Joyeux Noel! (Нямам трема на клавиатурата, извинявай Simple Smile ).
   Ще е интересно да да разкажеш повече за френските звезди, поне на мен ще ми е интересно. С Ванеса Паради какво става? Само за дъщеря й и бившия мъж се пише. С бившия президент Саркози и гламурната му съпруга? А с още по-хубавата му бивша? Дай малко френско инфо, да поцъкаме малко неодобрително тук, да клатим глави и да се чудим накъде отива този свят Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт