Звездни Компромати- Декември'24

• 346 211
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 555
  • София
Нямаше да я позная Златка. И тя ли е сменила физиономията? Не го гледах интервюто, пуснах го за секунди само, но ми изглежда улегнала.

# 3 556
Кошко явно харесва 50+ годишни. Сериозни, влиятелни и женени Simple Smile

# 3 557
Е това ще обясни защо Деян се премести в Бургас да играе...

# 3 558
Лика-прилика е Богданска с този Светломиров, както си беше лика-прилика и с Лудия репортер. В крайна сметка Богданска докато има официални гаджет си бръмчи с богаташи, така че веригата се затваря изгодно за всеки - Богданска черпи от богаташи, а Светломиров от нея...

Е, нали той имаше богати родители

# 3 559
  • софия
Кошко е с манталитет на типична руzкиня. Желая на Донков да разбере докрай това.

# 3 560
Аз не се впускам да вярвам на тази "статия" за Донков и компания.

# 3 561
Е това ще обясни защо Деян се премести в Бургас да играе...
Аз си мисля, че много разумно се махна Донков. Да е в един театър с Радина и новия и е безумие. А да играе с нея в Любовникът е мазохизъм и за двамата.
Кошко много оборотна ще се окаже! Явно има скрити таланти. Чак Кела да омае.....Не знаех, че той има жена

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 17:46 от Г-жа Рамацоти

# 3 562
  • София
Ако написаното в статията е вярно, Донков най-накрая ще си намери майстора. Тази ще му върне за всички преди нея.

# 3 563
   Тази млада актриса Кошко ще се окаже истински благодетел. Помогнала е на Радина Кърджилова да се отърве от отровната връзка, а на отровителя рано или късно ще му разкаже играта и ще му покаже малко от "неговото". Трябва да са й благодарни.

# 3 564
Ми... нищо ново под слънцето, както жените си падаме по лоши момчета, така и мъжете си падат по ... лоши моми!

# 3 565
  • Glasgow
Този Кела беше на Жени Калканджиева преди, нали?
Много ми стана смешно от фразата "типична рускиня, не може без котка и богат мъж"🤣котката на първо място.

# 3 566
  • Наблизо
Вървежна работа.Много оправна мома.Не остава без влиятелен мъж до себе си.
А Златка си е сменила фейса.

# 3 567
На кошката й личи, че е 100% мъжемелачка. И аз мисля, че Донков ще плаче, максимум година и половина още им давам, да станат три общо. Даже, дали не прекалявам... 🤔

# 3 568
  • Glasgow
Той богат и влиятелен ли е Донков>? Ако е свикнала на някакъв стандарт с този Кела, с Донков едва ли ще го има

# 3 569
С Донков ще е до първото стабилизиране на позициите в театралните и артистични среди, после ще има "изтъках си платното, ритнах ти кросното!" Айде, деди, чао, мяу и да идва следващия.

Общи условия

Активация на акаунт