Звездни Компромати- Декември'24

• 346 263
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 540
  • София
На мен ми се стори, че в едната спалня тоалетната не беше отделена с врата.

Иво Аръков с нова прическа. Не ми харесва пътчето в средата, но не можах да снимам фронтално.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 14:18 от Elle_

# 3 541
Не ееееее куха кутийката. Има по някоя бутилка алкохолец. Да не се мори човек да търси истината в писаното слово. 😏🤣
Аз също нямам библиотека, от както има Интернет и електронни книги.
Стъклени врати в кухнята имах още преди 25 г., омръзнаха ми. Навява ми асоциация със селските бюфети от едно време с плъзгащи те се стъклените витринки. И никак не ги свързвам с красивите аристократични шкаф-витрини за ценен порцелан.
Само като видя килим върху ламинат и си представям с колко прахоляк е набъкан. Не, благодаря.
Явно тапетите на цветя са самоцел, защото в родителската спалня са между два гардероба без връзка с останалото.
Розовото легло е като от магазин за мебели за една определена етническа група, не турска.
Шокирана съм от лавиците точно срещу входната врата. Стесняват и без това не широкото пространство. Ами ако им отиде Любо Ганев на гости? Няма да може да мине покрай тях без да се нахака в острите ъгли.
Цяла стена с портрети и корици на домакинята - ами много е. Все пак стълбището е за ползване от всички членове на семейството и някои гости.

Но - разни хора, разни идеали.
То прахолякът не пада само на килима. Ясно, че ако не се чисти, ще е така. А алергиите идват от най-изкуствените килими, не от естествените. Не знам, ако няма пердета и килими е като студентска квартира или офис, студено и без старание. Но пък беше модерно преди 10 години така по-“изчистено”. Същото и с липсата на библиотека. Ама това е дълга дискусия за интернет vs. реалното четене.
Лавиците и на мен не ми харесват, плюс това са пълни с безсмислени декоративни джунджурии.
Меган Маркъл в Нетфликс показваше така сложени портрети , включително на принцеса Даяна.

# 3 542
Лика-прилика е Богданска с този Светломиров, както си беше лика-прилика и с Лудия репортер. В крайна сметка Богданска докато има официални гаджет си бръмчи с богаташи, така че веригата се затваря изгодно за всеки - Богданска черпи от богаташи, а Светломиров от нея...

# 3 543
Журналистката Петя Желева с дъщеря си и тяхната Коледа в Кан
Скрит текст:

# 3 544
Имаше врата и беше стъклена, също като на Мадам Шоколад, тя също си показваше банята в спалнята със стъклена врата, само се чудя докато единия спи, другия седи на тоалетната, малко тъпо ми се струва. Въпреки, че при Нели беше в нещо като чупка и не се вижда човека в банята, докато на другата дама беше директно срещу леглото.

По-надолу в ляво дръжката на стъклената врата.
Скрит текст:

# 3 545
   На мен ми хареса жилището на Нели. Друг стил предпочитам и не бих си обзавела жилището точно така, но това е въпрос на вкус, хората трябва да си обзавеждат домовете според своите си предпочитания. Това си е техния дом, това им харесва. Видя ми се като цяло уютен и функционално направен дом. За библиотеките - и аз не обичам открити, много прах събират книгите. Гледам да са прибрани в затворени шкафове, не се виждат, което не значи, че нямам.

# 3 546
  • София
Кое е гаджето на черната Златка-известен столичен адвокат бил? Сигурно не играят скрабъл заедно.

# 3 547
Любомир Таков според жълтите медии.

# 3 548
Защо според жълтите? Прочетох, че при Мондьо си го е казала:
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/19609276

# 3 549
Монди също е жълт Simple Smile

# 3 550
Е да де, ама тя лично го казва. Не съм гледала и нямам намерение, но така пише.

# 3 551
Гаджето на Златка - адвокатът на Кристиан Николов ( убиецът на Милен Цветков) и на прокурорския син Васил Михайлов. Адвокат с вид на марков батка.
Това обяснява за мен и изборът му на жена.

# 3 552
Трудно ли е да се слага гостуването, за което се говори?

Извинявам се ако някой го е поставил, но са го изтрили.
Толкова е метено, че има на 3 пъти мнения на Linda*kiss едно след друго....

# 3 553
За Деян Донков и Анна Кошко :
Скрит текст:

# 3 554
  • Варна
Оф, тая е обрисала почти навсякъде. Отврат.

Общи условия

Активация на акаунт