Звездни Компромати- Декември'24

• 346 252
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 525
Според мен, тя стана така активна в Инстаграм, благодарение на снаха ѝ. Тя нали ври и кипи там от години и сега се търкат една в друга, че да капят реклами.

# 3 526
Като ви прочетох, че имало изкуствени цветя и въобще няма да й гледам жилището. Това ми стига да кажа Не!

# 3 527
Нели Сано е качила клип как е обзавела дома им.Честно да ви кажа на мен ми хареса много.
https://www.instagram.com/reel/DEIXrrdMvtG/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Като порасне бебчето, доста от декорацията ще трябва да се вдигнат.
Не ми харесаха изкуствените цветя по тоалетката и в хола.
И прозрачните кухненски шкафове.

Иначе е хубав и голям апартамента. И светъл.

И натрапчивите цветя по стените. Но като цяло е ок.
Нели изглежда супер.

# 3 528
И според мен съвсем очевидно покрай Пепе се активизира и Нели. Нямаше нужда според мен, но тя си знае, аз така или иначе никой известен не следвам. Тука каквото видя коментирам и каквото ми излезе по алгоритъма.

# 3 529
Не ми харесват изкуствените цветя, много излишни украси е сложила. Портретът на Сано е наистина все едно е починал, пази Боже.
А по стените можеше да закачи снимки на децата, семейни снимки в рамка, не нейни разголени.

# 3 530
Много претрупано бе, китки връз китки, камъчета, реснички. Сашка Васева вайб….
Стил Нона Йотова прилича Joy

# 3 531
  • При семейството си
Когато ние се обърнахме към интериорен дизайнер, най-ценни бяха идеите за усвояване на пространството и максимална функционалност. Вазички, цветя, картини, перденца и възглавнички са неща, които както се добавят, така и махат,
В този смисъл има няколко много интересни идеи в дома на Нели.
Аз също смятам, че явно се активизира покрай снахата и интереса, който същата създаде около новата двойка.

# 3 532
Заради коментарите го изгледах. като махнеш дреболиите, вероятно нагласени за снимките, за цвят, не е толкова лошо. Ясно ,че си носи каквото има и го прилага, нейно си  е.  Пък за книги - явно и двамата не са по тях.
 Познавам млада жена ,дето мърмори за книги, даже технически, професионални ,на мъжа и.  Не всеки  е читател. Снимките  и китките като разкарам, малко остава неприемливо да дразни.

# 3 533
  • Viena
Много добре изглеждат Малина и внучка.

# 3 534
Модата на Риана с голия корем е завладяла и родните популярни лица. Бебешките дрехи се гладят по късо пуловерче стигащо над пъпа.
Странно е предвид сезона , в който се намираме.
Валери Йорданова.

# 3 535
  • España
На мен домът на Нели ми харесва цялостно погледнато . Книгите са за четене , не за показване (  Жокер , ти ме срази с “кутийките -книгозаместители “ …. Иначе съм виждала фототапет -библиотека 🤪) !
Нямам против и  изкуствените цветя , стига да не са някой пластмасов евтинджос  , да не са много и да са стилна декорация ! По-добре изкуствени , отколкото “цветя-затворници” 😉!

Снощи гледах по тв концерт на Лаура Паузини . Ами много добре изглежда тази жена ! Тази година е станала на 50 :

# 3 536
За апартамента на Нели ще има както много харесвания, така и много хейт.
За мен обаче е важно, че Сано я гледа с такова обожание, и на двамата им личи колко се обичат, допълват и разбират.
Ей това е важното!

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 13:41 от monii

# 3 537
  • Berlin
Те бяха казали, че Нели е обзавела караваната на децата по нейн дизайн.✌

# 3 538
  • Deutschland
Гаджето на Богданска ми се мерна в ИГ. Опитва се да пее горкия, ама не му се отдава изобщо.
Тази жена няма да се научи да избягва ниските топки и да си намери стабилен мъж. Няма да коментирам защо, в google има достатъчно информация за въпросния.

# 3 539
Имаше списания някъде Grinning да ви кажа какво скоро научих дето сигурно хората ползват от десетилетия, аз май съм за другата тема, "какво научих днес"- че имало фалшиви книги за декорация Grinning Някакви модни корици, а всъщност куха кутийка.
Не ееееее куха кутийката. Има по някоя бутилка алкохолец. Да не се мори човек да търси истината в писаното слово. 😏🤣
Аз също нямам библиотека, от както има Интернет и електронни книги.
Стъклени врати в кухнята имах още преди 25 г., омръзнаха ми. Навява ми асоциация със селските бюфети от едно време с плъзгащи те се стъклените витринки. И никак не ги свързвам с красивите аристократични шкаф-витрини за ценен порцелан.
Само като видя килим върху ламинат и си представям с колко прахоляк е набъкан. Не, благодаря.
Явно тапетите на цветя са самоцел, защото в родителската спалня са между два гардероба без връзка с останалото.
Розовото легло е като от магазин за мебели за една определена етническа група, не турска.
Шокирана съм от лавиците точно срещу входната врата. Стесняват и без това не широкото пространство. Ами ако им отиде Любо Ганев на гости? Няма да може да мине покрай тях без да се нахака в острите ъгли.
Цяла стена с портрети и корици на домакинята - ами много е. Все пак стълбището е за ползване от всички членове на семейството и някои гости.

Но - разни хора, разни идеали.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 14:12 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт