Пазаруване от Aliexpress.com - 67

• 12 039
  • 335
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте. Имам отворен диспут за връщане на пратка и възстановяване на пари. Върнах пратката, тя почти е стигнала адреса си и днес реших да пиша пак на продавача, тъй като аз платих изпращането, но попринцип плащането трябва да е от него/така пише в диспута/. Писах му след което отдолу ми изписа,че той не може да получава съобщения от мен /явно ме е блокирал/. Какво да правя сега, да изчакам докато пристигне или по някакъв начин да се свържа с Алиекспрес и да им кажа. Търсих начин да им пиша, но все ме праща към диспута и ми казва да изчакам. Вие имате ли такъв случай?

# 76
Може ли някой да ми даде линк към фалшив магазин в Алиекспрес? Онези които като поръчаш нещо никога не го изпращат.

# 77
А като не го изпратят не възстановяват ли автоматично платената сума?

# 78
Здравейте, дали някоя дама от вас знае как мога да проследя пратка на кой куриер е дадена в България? В тракинга на пратката пише, че на 28.01 е била доставена някъде да си я взема (self pick-up) и после е delivered. Предполагам, че куриера нещо е объркал, защото не съм си я взимала. Става въпрос за 7-8 артикула в обща пратка и не малка сума. До сега са ми ги пращали със спийди или expeess one, и бих искала някак си да проверя какво е станало. Отворих диспут, но от Aliexpress, разбира се, ме пратиха да си я търся някъде из България 😡

# 79
Toppolina, днес получих пратка, която си беше адресирана до домашен адрес, но в сайта не виждам доставчика. Имах, разбира се с подадел Спиди, съобщение във Вайбър, че ще ми я доставят.
Проверих обаче в този сайт, пише кой е доставчика, провери си по тракинг номера:
https://parcelsapp.com/en/tracking/

Аз искам за момента да похваля продавач, по препоръка на приятелка си взех очила от този магазин: KANSEPT. С тези рамки, поръчах скъкла   Anti-Blue Ray , продавачът ме насочи кои. Изпълниха ми рецептата, която прикачих.
https://www.aliexpress.com/item/1005004306472214.html?spm=a2g0o. … 10.7bb11802HapnT2
Дойдоха за има-няма 2 седмици /поръчка: 19.01, доставка 03.02/.

# 80

Да, възстановяват но искам да намеря такъв магазин, трябва ми линк, иначе всичко ми е ясно.

# 81

Да, възстановяват но искам да намеря такъв магазин, трябва ми линк, иначе всичко ми е ясно.
Такива магазини не се задържат дълго, а и скоро не съм попадал на такъв. Трябва цената да е нереално ниска, за да се предположи, че магазинът е такъв.

# 82
Досегашния ми такъв се задържа около 4 месеца, ама вече го затвориха.

# 83
И каква е идеята?

# 84
  • Бургас
Ами примерно да не поръчваме от такива.И на мен ще ми е интересно да видя такъв магазин.

# 85
Здравейте! Дали когато пратката е в статус shipped да я очаквам да дойде скоро?

# 86
  • Бургас
И каква е идеята?
при проблем, получаваш купон от 1 долар - предполагам това е целта

# 87
Здравейте, с какво пристигат пратки с номер CNG? Бг пощи или някоя куриерска фирма?

# 88
  • Бургас
това са вътрешни номера ще се сменят - това мисля че бяха вътрешните на НЕчойс

# 89
Благодаря, но нямам друг номер освен на поръчката. Всичките мейли са с него

Намерих е самата поръчка в приложението тракинг номер, но не ми дава нищо за него

Скрит текст:
https://parcelsapp.com/en/tracking/CNG00704604211175

Next tracking numbers   UC061725365HU

10 Jan 2025 Arrived at local delivery center

Би трябвало до 15 Януари да сте получили SMS от БГ пощи и да сте взели вече пратката.

Общи условия

Активация на акаунт