Пазаруване от Aliexpress.com - 67

• 12 067
  • 335
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
подготвено е за напускане - китайския локален център, пощата им

# 271
Здравейте, извинявам се ако въпросът се повтаря, но нямам време да чета цялата тема Sad
Имам поръчки в ali направени по няколко наведнъж и в различно време в последните 11 дни, доста са. Виждам, че в express one са обединени по няколко под един номер. Това означава ли, че ще получавам (пу пу! хаха) по няколко едновременно в общ голям пакет?
Благодаря.

# 272
Да, обединените поръчки ще пристигнат заедно в един пакет.

# 273
Пратката ми е поета от Експрес уан на 01.08. и досега не е мръднала от централния им склад. Защо е това размотаване не мога да разбера. А аз си мислех, че тази седмица ще я получа.

# 274
Пратката ми е поета от Експрес уан на 01.08. и досега не е мръднала от централния им склад. Защо е това размотаване не мога да разбера. А аз си мислех, че тази седмица ще я получа.
България не е Русия. За една вечер е от София до Варна. Спокойно може да си я получиш тази седмица.

# 275
5 дни стои в централния им склад, така че съм скептична. Но нямам избор. Ще чакам. Винаги когато пратките ми пристигат с Експресуан слагам нисък рейтинг. Разправяла съм се и със служител на Алиекспрес като изрично съм настоявала да не се използва тази куриерска фирма. Ефектът е нулев.

# 276
Не зависи от него. Имаш опция да избираш транспорт. Препоръчвам ти DHL

# 277
Имам неполучени две дребни пратки с унгарските пощи. При проследяване излиза, че трябва да са в местния център за доставка , като не се посочва къде точно, едната в средата на май, другата края на юни.
Ходих до пощата и там ми провериха и казаха, че в системата им въобще няма такива пратки. Писахна търговеца и той отказва възстановяване тъй като пратката  е пристигнала и трябва да я взема. Една от служителките в пощата ми каза, че пратките пристигат в склад в софия и там ги въвеждат и е възможно да ги забутат някъде или нещо друго и като не са входирани затова ги няма в системата, а на търговеца излиза че са пристигнали. Тези пратки са непроследими и от пощата не носят отговорност. Започвам да си мисля, че в този склад си прибират дребни пратки и се надяват, че получателите няма да го повдигнат на въпрос. Именно затова правя повече дребни поръчки , а не големи , не искам да ми откраднат нещо по-скъпо. От Express one съм доволна, пристигат бързо и до 2-3 дни пристига от склада в София, в моя град нямат офис, доставя куриер.

# 278
Зависи в кой експрес уан е. Когато е в Унгария (https://tracking.expressone.hu/)  и трябва седмица. Когато е в България комуникацията помага - по телефона или от формата за контакти или по имейла. Помолете за доставка в съседен PUP (партнйорска точка за достъп) или да изясните има ли проблеми с адреса - дали е пълен и точен.

# 279
Имам неполучени две дребни пратки с унгарските пощи. При проследяване излиза, че трябва да са в местния център за доставка , като не се посочва къде точно, едната в средата на май, другата края на юни.
Ходих до пощата и там ми провериха и казаха, че в системата им въобще няма такива пратки. Писахна търговеца и той отказва възстановяване тъй като пратката  е пристигнала и трябва да я взема. Една от служителките в пощата ми каза, че пратките пристигат в склад в софия и там ги въвеждат и е възможно да ги забутат някъде или нещо друго и като не са входирани затова ги няма в системата, а на търговеца излиза че са пристигнали. Тези пратки са непроследими и от пощата не носят отговорност.
Не си само ти в това положение. Аз също изгорях с една пратка с унгарските пощи. По тракинга излиза че пратката е пристигнала в локалната поща, но в пощата я няма и така и не дойде. Пратките са непроследими и от БГ Пощи вдигат рамене и казват че не могат да ги проследят къде са.
Мен друго ми е чудно и не мога да си го обясня. След като пратките са непроследими, как от тракинга на Али знаят, че пратката е пристигнала в БГ Пощи, че даже и в локалния офис на БГ Пощи, след като пратката е непроследима??? Параграф 22 в пълна сила. От една страна пратката е непроследима, от друга от тракинга на Али я следят, е как става тая работа, това е направо пълна загадка. И ако се опиташ да пуснеш диспут че пратката я няма от Али ти показват среден пръст и ти дават като доказателство техния тракинг на който черно на бяло пише, че пратката ти е пристигнала в местния офис на пощата. А пратката е непроследима. Пълна мистерия. Да се проследява, непроследима пратка, това само китайците го могат явно. Евала им за магията която правят.

# 280
  • Бургас
точно заради това, поръчвам вече само от такива на чойс - просто изчаквам да се съберат повечко неща , за да ми намалят 3 лева

# 281
точно заради това, поръчвам вече само от такива на чойс - просто изчаквам да се съберат повечко неща , за да ми намалят 3 лева
Дори първата седмица на всеки месец има намаления т.н. "choice day"

# 282
Зависи в кой експрес уан е. Когато е в Унгария и трябва седмица. Когато е в България комуникацията помага - по телефона или от формата за контакти или по имейла. Помолете за доставка в съседен PUP (партнйорска точка за достъп) или да изясните има ли проблеми с адреса - дали е пълен и точен.
В централния им склад в София беше. Не харесвам Експрес уан именно защото нямат офиси и някакви измислени “партньорски точки за достъп”. Но в дадения случай всичко беше наред. Вчера получих имейл, че ще ми я доставят до адрес и по обед наистина куриера ми звънна. Взех си нещата и съм доволна. Поръчах ги на 19 юли, пристигнаха на 6 август. Мисля, че е добре времето за доставка. Все пак Китай е на другия край на света.
Сега чакам една друга пратка. За нея пише, че е летяла със самолет 15 часа. Мисля че на времето, когато започнах да поръчвам от Алиекспрес, пратките пътуваха с кораби и им отнемаше около две седмици да пристигнат в Европа. Сега нещата пристигат по- бързо. Предполагам че конкуренцията с Шийн и Тему ги кара да са по- бързи.

# 283
Всички използват едни същи превозвачи до Европа

# 284
Зависи в кой експрес уан е. Когато е в Унгария и трябва седмица. Когато е в България комуникацията помага - по телефона или от формата за контакти или по имейла. Помолете за доставка в съседен PUP (партнйорска точка за достъп) или да изясните има ли проблеми с адреса - дали е пълен и точен.
В централния им склад в София беше. Не харесвам Експрес уан именно защото нямат офиси и някакви измислени “партньорски точки за достъп”. Но в дадения случай всичко беше наред. Вчера получих имейл, че ще ми я доставят до адрес и по обед наистина куриера ми звънна. Взех си нещата и съм доволна. Поръчах ги на 19 юли, пристигнаха на 6 август. Мисля, че е добре времето за доставка. Все пак Китай е на другия край на света.
Сега чакам една друга пратка. За нея пише, че е летяла със самолет 15 часа. Мисля че на времето, когато започнах да поръчвам от Алиекспрес, пратките пътуваха с кораби и им отнемаше около две седмици да пристигнат в Европа. Сега нещата пристигат по- бързо. Предполагам че конкуренцията с Шийн и Тему ги кара да са по- бързи.

Кой контейнеровоз ще пристигне от Китай до къде в Европа за 2 седмици? Аз не се сещам да има такъв. 30 дни е оптимистичен вариант.

Общи условия

Активация на акаунт