Пазаруване от Aliexpress.com - 67

• 11 996
  • 335
  •   1
Отговори
# 300
Дай подробности. Така написано е едно голямо нищо

# 301
  • у нас
За първипът ми се случва,кой трябва да предостави доказателство за транзакцията?
Това, което сте поръчали е  задържано на митница и трябва да се представи ЕОРИ номер, за да го освободят. Или ще получите имейл с указания или ще ви се обадят. Има и вариант и те да го освободят, но трябва да ги упълномощите. Най-добре те ще ви кажат точните стъпки.

# 302
  • Бургас
Това е пратка за 2 лв. Даже не е все още в България, защо им трябва транзакция?Толкова пратки имам с унгарски пощи, никога не е искано това.

# 303
  • у нас
За 2 лв? Странно. Това да е някоя измама?

# 304
Има си тракинг
Чакаме подробности

# 305
  • Бургас
Чудя се да пиша ли на продавача или да изчакам. Не е фалшив,защото съм получавала и др пратки от него.

# 306
Щом е за 2 лв не се разправяйте. Ще ви струва в пъти повече като време и пари, ако тръгнете да освобождавате пратката от митницата.

# 307
  • Бургас
Пратката си продължи пътя без да им предоставям нищо! Нямаше да се разправям за 2 лв.но ми стана странно.

# 308
За първипът ми се случва,кой трябва да предостави доказателство за транзакцията?
Никаква информация кой статус от коя държава е. Такива статуси от каинао съм срещал включително и на излизане от Китай, в междина точка в Европа и в държавата получател (България предполагам). Когато е в държавата получател България ще има СМС / бележка. Според мен е от някъде по пътя и няма да искат нищо от вас.
С това като информация даже не си заслужава да обръща внимание човек на поста. Както казваха едно време пощенските служители "върви ще дойде" (разбирай я дойде я не ама какво ни пука на нас).

# 309
здравейте, дали има работещ, подчертавам работещ код за отстъпка за поръчка над 120лв.  Какви ли не пробвах уж ми ги дават от сайта и не работят. Предварително благодаря

# 310
Здравейте! Някой има ли работещ код/купон? Поръчката ми е 95 лв.

# 311
Здравейте! Някой има ли работещ код/купон? Поръчката ми е 95 лв.
Ако можеш да изчакаш, на 11.11 им е техния Черен петък. Цените ще са по-ниски от сегашните и ще има много купони.

# 312
  • Бургас
то тогава е препоръчително да е последното пазаруване за годината, че иначе хващаш празниците

# 313
Здравейте! Поръчвала съм доста дреболии , но за първи път поръчах по-голям уред - дестилатор за вода и за мой късмет не работи вентилатора, не се включва и задвижих да го върна, обаче пише,че връщането ще е за моя сметка, а от тук до склад в Чехия ще са поне 40 лв. Та се чудих има ли смисъл, редно е да е безплатно, пишеше,че може търговеца да ми заплати транспортните разходи, ако преценил. Дестилатора е 109 лв и ще ми излезе дебело. Та случвало ли ви се е и как мислите ще се развият нещата?

# 314
  • Пловдив
Някой дали е поръчал парфюми?
Дали са добри?

Общи условия

Активация на акаунт