Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 118
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Желая на всички мечтаните награди  но да не забравяме ,че истинските подаръци миговете с любимите хора трябва също да се ценят.Аз също чакам доста тегления Куинс,Ариел и Кауфланд,Захарни заводи ,ще се включа и в Милка.За себе си мечтая Аер Фраер,мечтаната почивка и куп мигове с любимите хора.Мрън -мрън ,казват, че помага и аз също го вярвам от сърце ,че е вярно.

# 17
Благодаря за темата и всичко, което споделяте! Късметлийски месец! 🎁

Чакам само Куинс и Ети, но до тегленето на Ети има доста време. В анкетите на Лидл не са ме теглили от повече от 2 години, но и там регистрирам бележки за спорта. 🙂 За календарите важи същото.

Някоя добра душа може ли да ми обясни къде да участвам за чашките от Швепс? За ваучерите за Фешън Дейс разбрах, но за чашите не намирам нищо.

# 18
Няма ме в Cremio. Днес правих този "мус", който на снимката не е мус 😁 и ако се направи по описание няма да изглежда като този на тяхната снимка.
Да видим ще одобрят ли.

Късмет на всички този месец!

# 19
  • Телиш/Плевен
Късметлийски да е декември за всички ни! Heart Christmas Tree People Santa

Ще се включа в играта на Милка. Иначе участвам в тези на Захарни заводи, Куинс, Бондюел, Либрес, София мел и Рио маре. Flowers Four Leaf Clover

След малко ще има пост с коледните календари, опитах се да събера всички накуп. Като го публикувам, ще сложа линк към него в първия пост. Hug

# 20
  • In The Middle Of Nowhere
Ya Ana 19, eто тук
Скрит текст:
Късмет на всички ☘

# 21
За швепс😃

# 22
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Точно седнах да правя новата тема и виждам, че Лалето я е пуснала.Може, ако искаш отново да се заемеш ти.Аз не всеки път успявам и да я подготвя за рано сутрин, а и не мисля, че има срок за това.Можеш и да не копираш първия ми пост, а да я коригараш според своите предпочитания.

Включих се в играта на Милка без успех.Фереро мисля,че вече са се свързали с печелившите.Нямаше много похвалили се тук, а наградите бяха супер!

# 23
# 24
Честит Коледен месец и много късмет на всички играещи! Има много календари, но аз лично дасега никога не съм печелила от тях, та ми е малко като загуба на време. Инстаграма пак блокира за няма и 10 коментара...Но пък от друга страна това ще е добре, че ще имам повече време за други неща!

# 25
Честита нова тема и месец изпълнен с чудеса. 🌲❄️
Късметлийски да е за всички
Още един календар
https://www.lampemesteren.bg/lampemesteren-christmas.aspx?fbclid … 20211893516260572

# 26
Честита нова тема, благодаря Лале, също и на Запхарчето и Станимир, които поддържат темата от месеци.
Нека декември за всеки да е специален, вълшебен и безгрижен, да донесе на всички мечтаните подаръци.
Участвам в няколко игри, предимно във ФФ, очаквам тегленията с интерес.

# 27
Честита нова тема чакам Quins утре и Eti иначе 1:0 за Милка.

# 28
POWER FM - BULGARIA
1 ч  ·
🎅Хо-хо-хо, време е за награди с Power FM!
Коледа чука на вратата – усещате ли вече празничния дух? Всички домове, офиси и вили започват да блестят с гирлянди, лампички и какви ли не вълшебни украси. А знаете ли какво още може да се случи тази Коледа? Да спечелите страхотни награди! 🎁
🎊Предизвикваме ви да покажете магията на вашата Коледа!
👉От 1 до 19 декември може да се включите в нашата супер лесна и мега празнична игра:
Какво трябва да направите?
1. Украсете! Дали ще е елха, маса, офис или къща – нека празничният дух засияе в цялата му прелест!
2. Направете снимка на вашето творение и ни я изпратете на igra@powerfm.bg
Не забравяйте да добавите: - три имена, адрес и телефон за връзка.
Готово! Вече сте в играта. Лесно, нали?
На 20 декември, в предаването Витамин Б, ще раздадем наградите!
А третата стъпка?
🎁Щипка късмет! Но хей, на Коледа чудесата винаги са зад ъгъла, така че шансовете са на ваша страна!
☃️Покажете ни вашата Коледна приказка и спечелете подаръци, докато се наслаждавате на магията през декември с Power FM!

# 29
  • Велико Търново
Честит нов и късметлийски месец и от мен!
Миналата седмица спечелих от тях, но не ми дадоха наградата, защото не съм била от Бургаския регион. Мисля, че даже промениха правилата в движение. А сега не ми се отварят пълните им правила в тази игра.
POWER FM - BULGARIA
1 ч  ·
🎅Хо-хо-хо, време е за награди с Power FM!
Коледа чука на вратата – усещате ли вече празничния дух? Всички домове, офиси и вили започват да блестят с гирлянди, лампички и какви ли не вълшебни украси. А знаете ли какво още може да се случи тази Коледа? Да спечелите страхотни награди! 🎁
🎊Предизвикваме ви да покажете магията на вашата Коледа!
👉От 1 до 19 декември може да се включите в нашата супер лесна и мега празнична игра:
Какво трябва да направите?
1. Украсете! Дали ще е елха, маса, офис или къща – нека празничният дух засияе в цялата му прелест!
2. Направете снимка на вашето творение и ни я изпратете на igra@powerfm.bg
Не забравяйте да добавите: - три имена, адрес и телефон за връзка.
Готово! Вече сте в играта. Лесно, нали?
На 20 декември, в предаването Витамин Б, ще раздадем наградите!
А третата стъпка?
🎁Щипка късмет! Но хей, на Коледа чудесата винаги са зад ъгъла, така че шансовете са на ваша страна!
☃️Покажете ни вашата Коледна приказка и спечелете подаръци, докато се наслаждавате на магията през декември с Power FM!

Общи условия

Активация на акаунт