Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 713
  • 2 977
  •   2
Отговори
# 2 790
Една готина кампания за рециклиране с подарък билет за кънки ⛸️⛸️

# 2 791
Току що звъняха от Бейлис,следете си телефоните Grinning

# 2 792
Имаше на Хайникен, но е много дървена!
Качих бележка, която по никакъв начин не се разбра успешно ли е или не. Даже и не я мисля, дали е приключила! Нищо не чакам от нея.
Преди 3-4 месеца от хайнекен звънят на моя, спечелил някаква тениска. Обаче тя играта им беше приключила месец или 2 преди това, нямаше го в списъците, съответно изхвърлих бележките. Резерва явно, но искаха бележка. Как пък няма да им я пазя след толкова време. Пак, че не беше за голяма награда да ме е яд...

# 2 793
Да не повярва човек...обадиха ми се от играта на Бейлис, в която на 11.12 спечелих Бейлис пакет 😃 номерът завършва на 188, искат адрес на офис на Спиди. Наградите ще бъдат изпратени след 6.01

# 2 794
От Бейлис ми отговориха. Станало е объркване, защото трябвало да пише 500мл в условието. Предложиха размяна, но вече го отворихме 😆

# 2 795
  • Пловдив
Току що звъняха от Бейлис,следете си телефоните Grinning
И на мен звъняха 😊
Казаха, че ще изпращат след празниците, най-вероятно от 06.01. 🙂

# 2 796
Подаръците от Фереро Роше получи ли вече някой? Все още чакам спечелените чаши от тях.

# 2 797
Някой от форума беше споделил, че от коледен календар  за кучета в ИГ е спечелил. Дали си е получил наградата? Че ми е много интересно дали наградата е една и съща.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 14:21 от mamma_shiki

# 2 798
А от Филаделфия кога ще ги раздават,аз на 15спечелих книга но все още нищо

# 2 799
  • София
Доколкото следя темата, никой не се е похвалил с получена награда от Фереро или Филаделфия. Предполагам, че ще изпращат след празниците на всички. А Филаделфия дори може да се забавят заради раздаването на повече награди.

# 2 800
Има ли получили продуктов пакет от милка и кой куриер го носи?
Благодаря!

# 2 801
Подаръците от Фереро Роше получи ли вече някой? Все още чакам спечелените чаши от тях.

И аз чакам чаши от тях, на 22ри съм получила мейл, че подаръкът пътува към моя адрес. От бъга на Швепс също чакам чаши, но никой не се е свързал с мен. Празници са, ако изобщо работят, са с намален състав предполагам Simple Smile

# 2 802
https://tullamoredew.drinklink.bg/?fbclid=IwY2xjawGrCvpleHRuA2Fl … 34GuEFuICdQ93qQuA
В играта на Tullamore D.E.W. има печеливши и доста повтарящи се имена, мисля да им пиша Frowning1

# 2 803
Аз като спечелих кутия от Филаделфия, името ми не беше последното в списъка, но не прегледах и другите имена, та им писах на Филаделфия. Името ми беше доста по-напред в списъка, отговориха ми, че няма проблем и ще изпратят наградата след 24 декември.

# 2 804
И аз ще пиша на Тюламор дю има повтарящи се имена с повече от една награда.

Общи условия

Активация на акаунт