Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 644
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 75
Успешен месец на всички - да е изпълнен с много прекрасни моменти!
Току що ми се падна готварска книга от календара на Филаделфия. Чак се стреснах като ми излезе надпис "Честито" на екрана. Попълват се данни за доставка директно на сайта.
Скрит текст:

# 76
  • Пловдив
Някой знае ли как се свързват с печелившите от играта на Крина.

по мейла и искат снимка на касовата бележкас пакета ориз

# 77
# 78
Също така Играта на Захарни заводи само върти и не изписва нищо. Ако някой знае какво да направя?

Качи скрийншот на снимката, при мен стана.

# 79
Нова игра с покупка на книгата на Силвена Роу.
https://silvenaudoma.com/?utm_source=newsletter&utm_medium=email … m_term=2024-12-02

# 80
  • Велико Търново
Някаква регистрация изисква ли се във филаделфия за да си пазя спечелените рецепти или сама да му мисля как ще ги пазя?

# 81
Здравейте, ако някой днес подарява купона за кроасан от подаръците в приложението на Кауфланд, ще помоля🤗

# 82
Здравейте, ако някой днес подарява купона за кроасан от подаръците в приложението на Кауфланд, ще помоля🤗
Пускам ви карта на ЛС

# 83
Имам, пишете ми.
Като цяло не мисля да използвам купони, може да пишете, ще ги раздавам.

# 84
  • Телиш/Плевен
Все още няма пост на Станимир с всички актуални игри, нали?
Уж прегледах страничките ....
Малко след теб е писал, по-късно ще ги добави в поста си. Аз вече сложих линк към него в първия пост. Hug

Прегледах ги тия коледни календари, май пак само в този на Кауфланд ще участвам, като всяка година. Не съм печелила досега, но никога не се знае. Grinning

Късметлийска да е седмицата! Flowers Four Leaf Clover Heart

# 85
Не ми се зарежда играта на Швепс въобще....
Чаках сигурно 10 мин и все върти...

# 86
https://promoorno.bg/winners
Рио маре са изтеглили победители и там ме няма ,но мернах леонардов та знам кой се е наместил.

# 87
ИГ се напълни с игри.

# 88
Вторият етап за лов на подаръци във форума е активен

# 89
  • у нас
Снощи оставих телефона на Social Mode, но не ми даде никакви gems. Идеи защо? Нещо явно пропускам. Но като цяло повече от настройване за 1 час и 400 gems няма. Как получавате 3200 gems?

Общи условия

Активация на акаунт