Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 173 845
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Ямбол

След колко време се свързват с вас че май нещо ми заби и реснах и аз не разбрах какво направих и сега автоматично ли печеля?

# 1 831
Ооо и аз спечелих чаши!

# 1 832
И аз си изгърмях по-рано опитите. Пууу
Я как помага всеобщото мрънкане! 🤣🤣🤣

# 1 833
Къде по-точно играете за тези чаши? Разцъках целия сайт, но никъде не видях награди чаши.

# 1 834
Мрън, мрън, аз тези чаши на Швепс никъде не ги виждам
И от календарите съм капо
в инстаграм почти не играя, не ми оства време за там, но за тези, които ги ограничават, предлагма да пробват да коментира 1-2-3 пъти на ден публикации на хора които следват, които не са за награди. Не знам, обаче, дали ще помогне

# 1 835
Аз сега пробвах и нищо.... да си знаете, че ако някой целне повторно или за трети път едни чаши и се чуди какво да ги прави, аз бих ги приютила Grinning

# 1 836
Вижте на предната страница. Има линк към сайта с играта.

# 1 837
Слушах радио Веселина докато си върша разни неща поне 1-2 часа и не чух да казват каква е наградата,сега само обявиха кой печели..само веднъж за деня ли казват наградата,не мога да ги слушам цял ден Grinning Горките ми уши.
И сега с толкова спечелени чаши в Швепс дали ще пуснат още изобщо или който хванал-хванал.

# 1 838
И аз с чаши Heart Eyes

# 1 839
  • София
На радио Веселина(аз не го слушам), но видях в сайта, че наградата си личи, днес е торба на радио Веселина.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 17:30 от hali4ka85

# 1 840
Слушах радио Веселина докато си върша разни неща поне 1-2 часа и не чух да казват каква е наградата,сега само обявиха кой печели..само веднъж за деня ли казват наградата,не мога да ги слушам цял ден Grinning Горките ми уши.
И сега с толкова спечелени чаши в Швепс дали ще пуснат още изобщо или който хванал-хванал.
А случайно да помните името?😆

# 1 841
Швепс

Правите куиза и после...

Приемам подаръци 🤣🤣🤣

# 1 842
Скрит текст:
А случайно да помните името?😆
Не,но гледам,че ги публикуват на сайта с играта.

# 1 843
  • Сф
Чаши. Joy
Бъг е това спаред мен, да видим ..
Тоя код трябва ли да се копира някъде ? Къде?

# 1 844
Питам аз за името на победители и в същия момент едно позната ми звъни и ми казва Бързо звъни на радио Веселина, казаха ти трите имена, че печелиш 😆 *за протокола, второто ми име не е често срещано, особено в коя град съм единствената*. Сега остава да успея да се свържа, тъй като на нито един номер не ми вдигат

Общи условия

Активация на акаунт