Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 158
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Някой получи ли си ваучера за Фантастико от играта на Шуменко?

# 2 236
Според мен няма значение на кой бонбон ще се избере в Фереро.
Явно са зададени на някакъв принцип в коя минута да пада награда.

# 2 237
Не съм се включвала скоро в темата. Участвам в престиж с една торба бележки и не искат да ме изтеглят. Включила съм се в игрите на Милка, гифт карт, дм. За сега е пълна суша. Последната ми награда е колонка от хел, там не ме пропускат с тия колонки, подарих на няколко човека и отделно вкъщи и в работата се ползват няколко 😂😂😂

# 2 238
Много колонки са се раздали Simple Smile
Аз онзи ден спечелих чаши от швепс и се надявам да дойдат голям фен съм на чашите
А иначе в неделя имам книга на Филаделфия но все още чакам
А миналия месец спечелих серия пантен и след два дни дойде

# 2 239
Филаделфия изпращат 30 работни дни след края на кампанията - 24.12.

# 2 240
ЛИДЛ ПОДАРЕН

А и във Филаделфия съм се включила, да. Подарявам малко купони. За Лидл съм го забравила, изтича днес. За кауфланд имам и 2лв отстъпка при полупка 50лв и 5лв при 100лв., които не знам някой, ще иска ли, аз много рядко, пазарувам там.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 09:46 от Малечка90

# 2 241
# 2 242
Чашите на Швепс колко време след като изпратихте данни за доставка ги получихте? Мойте са спечелени на 13.12,дойде мейл на 16.12,изпратих данни на 17.12,но още няма нищо.
Аз както винаги недоразбрала ,чак сега виждам,че и чашите на фереро са без покупка,то не остана време и вероятно чаши.. Grinning
За Малива аз не съм видяла кога се е писало за удължаването на срока :/ Ама няма да е лошо и кф да си сменят датата на сайта..
Във Филаделфията май няма да дават повече пакети,така че няма смисъл да пробвам.
Онзи ден майка ми спечели от радио Веселина,вчера даде данни и днес вече е тук.Много са бързи,другите да взимат пример.

# 2 243
https://www.facebook.com/belensko/posts/pfbid0Uukk9UpBPVDp3U31Vx … UrNVr3iC917zK3B8l

Най-хубавото на Коледа е, че сме заедно! 🎅 Затова тази година Беленско иска да зарадва теб и цялата фамилия! 🎁 Участвай в играта до 25.12.2024 г. и спечели пълен набор от нашите млечни продукти на стойност 300 лв. 🎁

# 2 244
Моите чаши дойдоха два дни след като подадох данни по имейл. Доста са бързи л

# 2 245
Още нямам мейл от Швепс.  Надявам се да пратят чашите.  Желая на всички много награди! Благодаря за отзивчивостта на всички във форума.

# 2 246
  • София
Получих смс от Спиди, че чашата ми от Бейлис се намира в офис в Обеля. Simple Smile Хубаво, че може да се пренасочва. Simple Smile Иначе не бих се разкарвала до другия край на града заради чаша. Simple Smile

Мъжът ми получи клещите от Книпекс:

Много е доволен! Simple Smile

# 2 247
Сега да се оплача снощи във Фереро ми изписа видео урок златна пирамида и аз си помислих, че е клипче....съответно не я заявих....това се казва Бяла патица:grinning: сега видях,че така ви изписва и реално това е предметна награда. Едно честито да бяха сложили за хора с големи диоптри като мен.

# 2 248
Тц, не е награда това😀 Аз точно това написах, бъг е, че ми позволи да заявя виртуална награда до адрес😀

# 2 249
Ох, добре, че уточнихте, че умрях от мъка. Като го прочетох и си спомних, че и на мен ми изписа "видео урок златна пирамида..." и аз излязох от играта. И сега тъкмо бях готова да се разплача, как може пък чак такъв карък да съм, а то било бъг. Ама така ми олекна, че нищо не съм спечелила. Joy Joy
Аз все още нямам имейл за чашите на швепс, надявам се, че защото трябва да разпращат много, затова не идва.

Общи условия

Активация на акаунт