Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 933
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 490
Здравейте, ако някой поради една или друга причина не е успял да се възползва от купонът за вафличката в приложението на Кауфланд, ще се радвам да ми го прати 🤗
Аз нямам купон за никаква вафла, са не се бъркаш нещо?

# 2 491
  • In The Middle Of Nowhere
Има един за някаква тунквана вафла Нескуик. Изпратих й го вече

# 2 492
Подарявам купони за вафли Нескуйк от Кауфланд за 1ст., при нас както очаквах нямаше налични. Ако някои е сигурен че ще намери да пише, имам няколко.

# 2 493
# 2 494
  • София
Днес Филипс раздават в инстаграм и фб планетарен миксер и кафеавтомат. Помня, че имаше няколко жвлаещи от темата точно за тези награди, да не ги изпуснете.

# 2 495
Аз съм за автомата 🤣

# 2 496
  • Sofia
Кафе автомат си пожелавам и аз ако не тази може и другата година.

# 2 497
Има обявени победители в тази игра. Мен ме няма,и бонбони няма и чаши няма😀https://bsgold.bg/igra/winners

# 2 498
  • In The Middle Of Nowhere
Май не са изтеглени всички, нали бутилките са 50.

# 2 499
Ако има желаещи да се възползват, да ми пишат на ЛС

# 2 500
В тази игра с виното и мен ме няма,но аз вече незнам дали съм играла.Не знам вие как сте ,но аз тотално се обърках,къде имам участия.
От Вива кредит на мен не са звъняли,има ли и други,или нещо не ме харесаха.
За чашите на швепс нямам емеил,от втория ден на бъга съм.Изненадващо днес спечелих книга на филафелфия,около 6 ч сутрента,толкова ми се спеше,че не съм вече сигурна дали не сънувах,и скрийн щот нямам.
Доколкото разбрах за Филаделфия вече няма смисъл да играя,по една награда дават ,нали така.

# 2 501
  • София
Скрит текст:
В тази игра с виното и мен ме няма,но аз вече незнам дали съм играла.Не знам вие как сте ,но аз тотално се обърках,къде имам участия.
За чашите на швепс нямам емеил,от втория ден на бъга съм.Изненадващо днес спечелих книга на филафелфия,около 6 ч сутрента,толкова ми се спеше,че не съм вече сигурна дали не сънувах,и скрийн щот нямам.
Доколкото разбрах за Филаделфия вече няма смисъл да играя,по една награда дават ,нали така.
Да, само по 1 награда на човек. Но то и без това вече няма продуктови комплекти. Само 1 престилка е останала.

# 2 502
Тази година е лоша за мен, късмет имах за дребни неща, които ме радват, разбира се. Нищо, още няколко дни и ще се обърнат нещата, надявам се за всички ни. На кафе автомат ще съм доволна, както и на еър фраер. Но колкото, толкова.

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 23:18 от Maksimix

# 2 503
Скрит текст:
Да, само по 1 награда на човек. Но то и без това вече няма продуктови комплекти. Само 1 престилка е останала.
Интересно ,от 100бр продуктови комплекта са раздадени 102 бр.

# 2 504
Току що спечелих чашите на фереро Simple SmileМного много желана награда за любител на чашите.За първи път печеля от подобен вид календари.

Общи условия

Активация на акаунт