Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 893
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 595
# 2 596
Alize, коя е тази игра на Лореал, можеш ли да я споделиш, защото ми се обадиха и на мен, че съм избрана, утре ще ходя да си взема пратката и незнам какво да очаквам...😆

https://www.loreal-paris.bg/specheli-iznenadi/

# 2 597
Бейлис календар работи ли ви?
   При мен -Не.

# 2 598
И аз на 16.12 спечелих чаши от Швепс, ала досега ни вест, ни кост. Започвам да си мисля, че спечелите от тази дата няма да си получим чашите...
На 17.12 спечелих чашите от Фереро, веднага изпратиха мейл, че наградата пътува на адрес, който посочих. Но все още я няма.

# 2 599
И аз нямам имейл от 16 не знам дали въобще ще ги получим тези чаши

# 2 600
Здравейте,
Вече видях списъкът с печеливши. Покъртителен!

Здравейте а има ли го някъде списъка с печеливши ?

Получих си наградата от Loreal "Revitalift Laser" x3, кремове за 6 месеца.
Радвам се!

# 2 601
Мама печели от днешното теглене на Queens, и тя е с по-нетипична фамилия. Дали обаче носят бързо наградите, понеже със същата бележка се е регистрирала и в Престиж, а там май има още тегления?
Радвам се, че е имала късмет, защото преди 2 месеца падна лошо, още се възстановява, та поне да се радва на малките неща. И момичета (и момчета), не се впрягайте толкова за игрите, най-важно е ние и близките ни да сме здрави!
Спечелих ваучер от първото теглене на Queens, тъй като не успях да отговоря на техните обаждания, изпратих данните за доставка като отговор на SMS, който получих от тях. Отделно попълних адреса в профила си на техния сайт, получих наградата на следващия ден. Личното ми мнение е, че това е една от най-хубавите игри - като организация (перфектни), като брой награди (над 300 бр.награден фонд- 9 големи награди и 300 ваучера) и като съотношение залог- награда. Като сравня с игрите за алкохолни напитки, където с 30лв участваш за рекламна шапка или суичър и с известна марка козметика, която срещу 25 лв. за участие раздава 10 награди, резултатът е в полза на Queens 🙂
Светли празници за всички!🎄❤️🎄

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 06:37 от NellyG

# 2 602
Има ли игра с уиски?

# 2 603
  • София
За мен есенния полусезон беше доста успешен. Спечелих голямата награда колело, от зърнени закуски Нескуик и Кауфланд. От Лили и Жилет камерата GoPro, ваучер за 150лв за Щастливеца от играта на Шуменско и Фантастико, колело BMX от играта на Монстър в Лидл, ваучер от Престиж и Фантастико, 3-4 чифта слушалки. Иначе през цялата година беше супер суша (нищо от всички игри на Милка, Нестле, сокове, бири, козметика, десерти и халвички Simple Smile и т.н). Пожелавам на всички късмет.

# 2 604
Да Ви се оплача от май оптис как се опитват да ме правят на луда. Бях заявила пари по банков път след дълги усилия да натрупам точки. Беше точно в началото на месец ноември, доста време преди фактическия превод и затова забравям за тази заявка. Случи се обаче, че трябва да си закрия сметката и разкрия нова в друга банка, което и се и случи. Държа да подчертая, че сметката беше закрита може би седмица - две преди те да пратят парите, а аз се сетих да им пиша за новата - ден след като са ги изпратили. Та, когато една сметка е закрита, знаете, не можете да пратите пари по нея, от банката ви ги връщат. И тук започва якото издирване - аз им пиша, те ми отговарят, че няма никакви проблеми, всичко се е пратило успешно към закритата сметка🤦. Пиша на банката, звъня на банката, казват ми че е невъзможно. Пиша пак на май оптис, пак ми казват същото. Отивам вече на място в банката, проверяват - разбира се няма пари в сметката, тя не съществува. И
Хайде пак пиша на май оптис - и вече ни вест, ни кост....
Много кофти ситуация стана, знам, че донякъде и аз съм виновна. Но като и знам колко време съм влагала в попълване на техните анкети...😢

# 2 605
  • София
https://www.ecopack.bg/bg/zelena-aleja-na-slavata?utm_source=fac … 20215598314580584
Една игра от мен Simple Smile
Вчера си намерих 20лв и си направих подарък, а отдавна не бях намирала пари.
Мама вчера като и се похвали ми каза - ти май отдавна не си печелила нищо, дори и тя е забелязала Simple Smile

# 2 606
На Лидл какъв купон се падна днес? Мен ми излезе без картинка и пишеше,че по -късно ще го получа?

# 2 607
На Лидл какъв купон се падна днес? Мен ми излезе без картинка и пишеше,че по -късно ще го получа?

Макадамия за 5.19 лв.

# 2 608
Ако някой има излишен купон на Лидъл за кус кус за 0.01ст бих се възползвала,че вкъщи дребчо само това иска за закуска.

# 2 609
  • Сливен
Дами, я да ви питам - колко от вас ще го сметнат за подарък и колко от вас не  биха го сметнали за подарък.
Спечелих награда - боди за бебето,още преди 1 месец. Можеше да избирам каквато си щампа искам - било то от Интернет, от тяхната страница или снимка да изпратя. Така, избрах аз, изпратих, казаха ми че ще ми пишат до няколко дни, дали ще може в определеният цвят /червен за Коледа попитах/. След няколко дни, става ясно че е възможен бял цвят, като им казах, че не е проблем и съответно ме помолиха да изчакам, и когато е готово ще ми пишат. Минават 3 седмици 😐, решавам аз да питам какво се случва с бодито/миналата седмица 16.12 , отговарят ми, че до края на седмицата ще е изпратено. Обяснявам, че в края на седмицата пътувам за друг град и ще дам друг адрес.
Вчера - Понеделник 23.12. ми пишат, че станало объркване, от Еконт им върнали пратката, извиняват се, да дам пак адрес на офис. Не ми се влизаше в спор, защото всеки ден си проверявам приложението на Еконт, тъй като през ден получавам пратки,налага се някои да ги пренасочва за офис или за по-следващ ден, а те нищо не са изпращали. И така, вчера през деня, решавам аз да проверя приложението на Еконт и хоп - изпратено бодито, а доставка 6 лева и нещо 🙄 ще платя аз 😅. А офиса на Еконт, е в близкият град на 12-14км 😆. Стана ми едно смешно и си казах, я да взема да ви питам - в случая подарък ли да го смятам или не. Защото от Пепко са по 5 - 6 лева бодитата 😅😆😃.

Общи условия

Активация на акаунт