Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 716
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 715
  • Под Слънцето
Светли празници на всички!

Имам чакащ кб за одобрение от 22ри в Сфмел.

Сутринта миксера ме изостави тотално при бъркане на смес за палачинки,та влизам да питам дали мога с точките от лоялната програма да взема 2 еднакви кода за емаг? Не откривам темата, а и тук е по-информативно Wink

Също бих приютила код за емаг от тези , които разпращат за празници, и с които винаги ме пренебрегват ..

# 2 716
Тази сутрин получих смс от Еконт, докато говорех с куриера, че е на адрес. Донесе Ариел и Ленор от Памперс и Кауфланд.

# 2 717
  • Пловдив
Преди малко получих мейл за одобрена бележка за София мел от 19. Имам и една от 23,която чака.
Май дей са щедри, дадоха още една бонус точка и вече имам 15. 😃 Смятам да направя всички рецепти.

# 2 718
# 2 719
Тук който е участвал има изтеглени печеливши,ако някой се познае,мен ме няма.Честито на печелившите!.Лошото е че са само инициалите,а не изписват целите имена.Вижте: https://www.edna.bg/vypros_na_denya_lilly

И от тази игра също има изтеглени,аз тук най-накрая успях да спечеля поне в една игра от толкова много игри през декември!Честито на печелившите и от тук! https://www.edna.bg/milkaadventcalendar

Пожелавам на всички още много награди и най-вече здраве,щастие,късмет и успех през Новата 2025.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 14:20 от Мichel 21

# 2 720
  • София
Играта приключи!
Честито на печелившите И.Д, Л.Д, Г.Л, Д.Д, Д.К, В.А, Р.Г, М.Д, А.М, П.Ж, М.С и Н.С.
Скрит текст:
спечелете кино-билети до 02 януари 2025 г.
спечелете книги до 02.01.2025 г.
Писах на Швепс на мейла
Скрит текст:
Bulgaria@coca-cola.com
и пратих снимка на ваучера с който спечелих чаши
на 16.12 в 19:56 часа
нямам отговор

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 18:37 от lite16

# 2 721
  • Washington,USA
Има ми инициалите, ама то и при чайовете ги имаше. 😭😭🤣🤣

# 2 722
https://quiz.slivenskaperla.bg/#
А тази игра свърши ли вече?

# 2 723
Има инициали като моите , ама......

# 2 724
Играта на Сливенска перла (или накратко „Играта”) се провежда в периода oт 10:00 часа на
04.12.2024 г. до 23:59 часа на 01.01.2025 г.

# 2 725
  • Телиш/Плевен
Ох, с тези инициали в Една.бг ще има да се чудите... Дано поне този път наистина се похвали някой. Нямам спомен за тази игра иначе, но по едно време се пишеше наистина много покрай лоялната програма и после бъговете на Швепс и вероятно затова съм я пропуснала. Но стискам палци на участвалите, дано скоро някой се похвали с награда. Flowers Four Leaf Clover

# 2 726
  • ЛОВЕЧ
Някой с награда от Jim Beam, днес имам мейл че печеля, но като отговор на мейл с данни за доставка ми връща мейл за недоставена поща ?

# 2 727
Аз спечелих, но първо ми се обадиха и след това ми изпратиха имейл за данни
Някой с награда от Jim Beam, днес имам мейл че печеля, но като отговор на мейл с данни за доставка ми връща мейл за недоставена поща ?

# 2 728
Мен ме блокира Само ако добавя нов човек в таговете. Ако си тагвам стандартните 6 човека няма проблем. Също забелязах че хората с който ме блокира са по отскоро добавени да ги следвам / да ме следват. Не знам дали найстина е така но това забелязах като модел на поведение на Инстаграм - един вид опитваш се да набираш последователи като го ангажираш в активност ...- като пример 1 година не ме беше блокирало преди да почна да тагвам съпругата на приятел по нейна молба , като тъкмо я бях последвала...

Ей, гледам аз и не спирам да се дразня.
Вярно,хубави празници са... Ама то не е само по празниците!
Моля, ако някой знае, какъв точно е прословутия хак, да не те блокират в ИГ, да бъде така добър да каже. Аз от месец, все съм блокирана за по 4 дни....изтича ми блока,правя 10-15 коментара ( НА РАЗЛИЧНИ ИГРИ, СУМАРНО 10-15!!!) и пак блок.
Не че ми е жизненоважно, но ми се набива в очите, как има хора,участващи във всички игри, с много коментари....и все по нещо "закачат".
🥹🥹🥹

# 2 729
Ако се ползва Инстаграм предимно за игри, нормално да получиш блок. Аз играя рядко, тагвам 2-3 приятелки, с коити си пиша в чата и с които сме приятелки отдавна. Гледат се тези активности.

Общи условия

Активация на акаунт