Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 718
  • 2 977
  •   2
Отговори
# 2 730
  • Пловдив
Току-що харесах няколко поста на Биодерма в ИГ и под един написах "@biodermabulgaria, участвам с удоволствие" и хоп..., ограничена до 30.12.2024г... Иначе два дни не бях ограничена и тагвах само х2 човека на игра, и няма проблеми. Но Биодерма днес ми изигра лоша шега Wink Нищо, че точно те призовават за това наше действие... Странна работа! А ФБ други правила ли има, та няма никакво ограничаване там...!?

# 2 731
  • ЛОВЕЧ
Цитат на: Nas3t0
link=topic=1712618.msg49061238#msg49061238 date=1735304295
Аз спечелих, но първо ми се обадиха и след това ми изпратиха имейл за данни
Някой с награда от Jim Beam, днес имам мейл че печеля, но като отговор на мейл с данни за доставка ми връща мейл за недоставена поща ?

Свързах се,благодаря

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 15:33 от tsitalia

# 2 732
  • Пловдив
Изтеглени са първите късметлии, които печелят ваучер на стойност 99 лв. за онлайн магазина на Xiaomi.
Това са:

МоарейнД (от книгата)
axia

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 02.01.2025 г. като упоменат, че са победители в първия етап от коледната игра на "Xiaomi" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

✔ три имена
✔ email адрес

# 2 733
  • София
Съгласна съм с последното мнение. Не всички живеем, за да играем в Инстаграм или в игри с покупка, то при някои хора си е болестно състояние. Та даже и "рисуват" бележки.
Когато наградите са рядкост, хората си ги търсят, с право. 👌🫡
Какво означава "рисуват" касови бележки, с някаква програма ли. Нали всяка касова бележка може да се провери в сайта на НАП, искате да кажете, че има хора, които играят с фалшиви бележки. Confused

# 2 734
Преди време имаше игра във ФБ, в която искаха да се публикуват касовите бележки, за да се участва. Някой беше сканирал една бележка от там и в сайта на НАП излизаше съвсем различна дата и сума на бележката, следователно качената бележка беше преправяна с артикула, който се изисква за участие. Не всички организатори проверяват печелившите бележки в НАП и така им минава номера на тези. За това тук често се апелира към това да пишем на организаторите да проверяват

# 2 735
3 пъти се пробвам да регистрирам участие в Милка - не получавам потвърждаващ смс...някой да има същия дерт или идея по въпроса?

# 2 736
  • София
Ей, гледам аз и не спирам да се дразня.
Вярно,хубави празници са... Ама то не е само по празниците!
Моля, ако някой знае, какъв точно е прословутия хак, да не те блокират в ИГ, да бъде така добър да каже. Аз от месец, все съм блокирана за по 4 дни....изтича ми блока,правя 10-15 коментара ( НА РАЗЛИЧНИ ИГРИ, СУМАРНО 10-15!!!) и пак блок.
Не че ми е жизненоважно, но ми се набива в очите, как има хора,участващи във всички игри, с много коментари....и все по нещо "закачат".
🥹🥹🥹
И аз не знам на какъв принцип е и аз имам акаунт по един ден, после блок за три и това е от месец, преди не беше така. А вчера видях, че една жена беше участвала в игра с буквално 50 коментара (преброих ги) с едни и същи тагове, копи-пейст. Никога не се връщам да гледам кой е победил, ако ме тагнат, тагнат, дано не е спечелила тази жена, защото правилата винаги са да се тагват различни хора. В тази не беше упоменато, но то е ясно, че е така.

# 2 737
Е то там и никой не си следи за спазване на правилата-кога участвал,колко и какви тага ,дали има споделяне-мятат наградата на който им падне и бягат.

# 2 738
  • София
Има инициали и като на дъщеря ми (пак Wink). По имейл ли се свързват? Мислех си, че както винаги Милка ще изпращат смс, но в случая май важат правилата на Една.бг, а там никога не съм печелила.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 17:04 от Таня67

# 2 739
  • Бургас
Защо си мисля,че днес трябваше да има тегления от печеливши от доста игри - във фейса и ИГ, но никъде нищо не ми излиза?

# 2 740
В КК днес май няма петъчни награди, поне при мен нищо не излиза

# 2 741
Аз също проверявах, няма нищо...

# 2 742
  • София
И при мен. И в началната страница няма пряк линк към петъчните награди.

# 2 743
  • Бургас
Явно почиват от Колата.

# 2 744
Преди време имаше игра във ФБ, в която искаха да се публикуват касовите бележки, за да се участва. Някой беше сканирал една бележка от там и в сайта на НАП излизаше съвсем различна дата и сума на бележката, следователно качената бележка беше преправяна с артикула, който се изисква за участие. Не всички организатори проверяват печелившите бележки в НАП и така им минава номера на тези. За това тук често се апелира към това да пишем на организаторите да проверяват
П.П. С най добри чувства го пиша и нямам нищо лично към никой.
‼️Когато в групата се обяснява какъв е метода на "измама". Измамниците се увеличават. Аз ако нямам намерение да мамя,не бих имала нужда от информацията ,как го правят другите!
Пожелавам на всички късмет през новата година и всеки да получи най-желаният подарък!

Общи условия

Активация на акаунт