Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 705
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 745
Има инициали и като на дъщеря ми (пак Wink). По имейл ли се свързват? Мислех си, че както винаги Милка ще изпращат смс, но в случая май важат правилата на Една.бг, а там никога не съм печелила.

Има инициали и като моите, но нямам ни смс, ни мейл.

# 2 746
  • при късмета
Весела коледа!
Преди време имаше игра във ФБ, в която искаха да се публикуват касовите бележки, за да се участва. Някой беше сканирал една бележка от там и в сайта на НАП излизаше съвсем различна дата и сума на бележката, следователно качената бележка беше преправяна с артикула, който се изисква за участие. Не всички организатори проверяват печелившите бележки в НАП и така им минава номера на тези. За това тук често се апелира към това да пишем на организаторите да проверяват
П.П. С най добри чувства го пиша и нямам нищо лично към никой.
‼️Когато в групата се обяснява какъв е метода на "измама". Измамниците се увеличават. Аз ако нямам намерение да мамя,не бих имала нужда от информацията ,как го правят другите!
Пожелавам на всички късмет през новата година и всеки да получи най-желаният подарък!
Според мен не е така. Когато се хване някаква измама е много полезно да се разисква в темата. Понякога дори организатори не се усещат, че печелившите изобщо не са случайни. Преди измамите бяха други, като например агенциите, в които Пеневи печелеха големите награди на различни организатори бяха едни и същи. Ако тук не хванем някаква закономерност и не сигнализираме директно на организатора, прескачайки агенцията, няма да се вземат мерки да се прекрати. Вярно, че има и такива, които не реагират, но множество еднакви сигнали и оплаквания в повечето случаи имат ефект. Дори в агенциите

# 2 747
Кока кола пуснаха петъчните награди

# 2 748
  • Бургас
Ужас! Колата яко ни се подиграват с такива награди!

# 2 749
  • Пловдив
И още 😊 :
Изтеглени са финалните победители, които печелят кутия с продукти Nestlé Gerber. Това са:

Мама Лиса
Kisses
Desi 742794

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 05.01.2025 г. като упоменат, че са победители във втория етап от коледната игра на "Nestlé Gerber" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

✔️ три имена
✔️ адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на Спиди)
✔️ телефон за връзка

Благодарим на всички за участието!

# 2 750

Къде се виждат тези награди? При мен няма такива...

# 2 751
  • София
Кока-кола петъчната игра е от 17:00 часа до 18:00 часа
преди и след това не се вижда
1 гейминг-клавиатура и 1 комбо:шапка. одеало и чаша
Скрит текст:

# 2 752
  • София

Комбото с одеяло или кърпа беше? Кърпи си имам, но за одеяло бих участвала.

Изпуснах ги! Когато видях, че в 17 часа няма награди, затворих приложението. Чак сега видях, че все пак е имало.

Soul Free, това са петъчните награди, за които се участва само 1 час - от 17 до 18 часа.

# 2 753
Ааа, ясно. Благодаря. Не ги знаех тези награди....

# 2 754
  • моята мила родна страна
Днес не трябваше ли да е последното теглене на Престиж? Някой получи ли SMS или първо качват печелившите на сайта?

# 2 755
Весело посрещане на новата година на всички и нека на новата година да има повече награди за всички  бъдете живи и здрави.

# 2 756
И моите ги има ама...

# 2 757
  • Samokov
По празниците купих няколко бутилки кола. При опит да регистрирам кодовете ,  не ми позволява.... били стари  . Какво правите в такъв случай?

# 2 758
  • Сливен
По празниците купих няколко бутилки кола. При опит да регистрирам кодовете ,  не ми позволява.... били стари  . Какво правите в такъв случай?

Миналата седмица имах подобен проблем - писах им в контактната форма и ми изпратиха нов код.

# 2 759
Във ФБ групата вече започнаха да продават книгите от Филаделфия по 20 лв Joy Joy Joy
При положение, че те ще бъдат получени едва в края на януари.
 Също и чашите на Швепс по 30 лв Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт