Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 705
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 760
  • Бургас
Тази година я открих с 20 лв от Лидъл от анкетата и закривам с Вазелин Satisfied / томбола от ДМ/
Туй то! Пожелавам си следващата да се плъзга меко и гладко, че изтичащата ми беше ужас.
Честита Коледа на всички!
В Инстаграм не са ме блокирали до сега. Само за игри го ползвам   Не играя твърде често, но като започна е с по 6-7 последователни коментара и нацвъквам всичко наред.

# 2 761
  • София
Интересно ми е тези от вас които спечелиха само бутилка Бейлис (Не пакет) колко милилитра получихте, че моята дойде 0.500 а на снимката с печалбата пише Печелиш Бейлис 0.700 🤪

# 2 762
  • Велико Търново
Интересно ми е тези от вас които спечелиха само бутилка Бейлис (Не пакет) колко милилитра получихте, че моята дойде 0.500 а на снимката с печалбата пише Печелиш Бейлис 0.700 🤪
E, щом така пише търси ги останалите 200 мл.

# 2 763
Играта с най-кратко време ли се печели или на случаен принцип?
играта от Прингълс дойде
Скрит текст:
[/quote]
И каква беше командата за скриване на текст 😊

# 2 764
  • Sofia
Във ФБ групата вече започнаха да продават книгите от Филаделфия по 20 лв Joy Joy Joy
При положение, че те ще бъдат получени едва в края на януари.
 Също и чашите на Швепс по 30 лв Joy Joy

Коя е тази група?

# 2 765
zwetanelia, с кой куриер идва играта от Прингълс? Аз единствено получих мейл, че съм спечелила и дотам.

# 2 766
Кога спечелихте и получихте? Те ли се свързаха с вас, понеже и аз спечелих понеделник,но все още никой не се свърза с мен.

# 2 767
Как може да участвам и аз за тези чаши на Швепс? 😂

Тази игра приключи.

За Бейлис си има правила, там пише кога се свързват с печелившите - https://www.spechelinagradi.com/2024/12/specheli-nagradi-koleden … ndar-baileys.html

Групата за размяна на награди във фейсбук сме я пускали много пъти тук, не одобряват вече нови хора, защото няма кой.

# 2 768
Зузи [spoiler ] [/spoiler]
Един интервал имам сложен преди втората скоба на първата дума. Махаш интервала и пишеш текста между двата спойлера.

# 2 769
Днес не трябваше ли да е последното теглене на Престиж? Някой получи ли SMS или първо качват печелившите на сайта?
Сестра ми е получила sms около 15 .20 ч.

# 2 770
Скрит текст:
Във ФБ групата вече започнаха да продават книгите от Филаделфия по 20 лв Joy Joy Joy
При положение, че те ще бъдат получени едва в края на януари.
 Също и чашите на Швепс по 30 лв Joy Joy
Коя е тази група?
[/quote]
https://www.facebook.com/groups/5678250265593277/?ref=share
Пробвай тази

# 2 771
  • Пловдив
Днес не трябваше ли да е последното теглене на Престиж? Някой получи ли SMS или първо качват печелившите на сайта?
Сестра ми е получила sms около 15 .20 ч.
Мисля, че вече са публикувани:
https://prestigepromo.bg/Christmas2024/index.php#winnersView

# 2 772
# 2 773
  • Washington,USA
Играта с най-кратко време ли се печели или на случаен принцип?
играта от Прингълс дойде
Скрит текст:
И каква беше командата за скриване на текст 😊
[/quote]

Първа версия, десктоп, осмия бутон.

# 2 774
И моята бутилка от Бейлис е 500, вместо 700. Знаете ли техен имейл, ще си търся другите 200😆

Общи условия

Активация на акаунт