Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 696
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 835
  • sofia
Има ли някой платинена карта, която може да се ползва от много хора, за да трупаме повече отстъпки? Ако не, да направим една и на нея да събираме заедно, но ще отнеме време докато се качи на това ниво. 12 процента не са зле.

# 2 836
Моята компания ползваме една карта. Лятото изгубихме точките, но в момента сме с 6 процента отстъпка и си трупаме. Ако някой иска мога да му дам кодът. Имайте в предвид,  че не важи за нещата в промоция 🥰
Попринцип всеки период си е за 3м, но ако 4ри тримесечния се поддържа отстъпката, става постоянна, независимо от оборота предния месец

# 2 837
  • Сливен
Хм, наистина сте прави - гледам няколко Givawey в Инстаграм, които са до 27.12, но не са изтеглили печеливши и са качили на стори дадените инфлуенсъри, че и днес може да се включим. 🤔🤔🤔

# 2 838
  • София
Искам и аз да вляза в групата, но май не ме приемат.

# 2 839
От календара на бейлис ми се падаха само рецепти. Два дни си капвам бейлис в кафето (3 в 1), а днес в горещия шоколад. И да ви кажа, много ми хареса. Joy Трябваше да си запазя рецептите.
Весели празници и много здраве, и късмет в игрите да си пожелаем!

# 2 840
Карта за КФС - 153477
Няколко човека ми писаха, така че явно има интерес. За в момента е сребърна, 6% отстъпка, края на февруари ще се увеличи 🥰
Длъжна съм да кажа, че лично при нас на 2 от машинките не стават картите, докато на другите 2 няма проблем 😆 В самите е проблемът, не е картата, така че първо пробвайте картата дали става и тогава добавяйте в кошницата❤️

# 2 841
  • Пловдив
Момиченца и момченца, отивам към Кауфланда, някой, който има купони за бонбони и др неща, които не му трябват, може да сподели картата си.
Аз подарявам код на Тейкауей за 8лв, валиден до 31.12

V4G4XSLGV3RWNQG8

# 2 842
Карта за КФС - 153477
Няколко човека ми писаха, така че явно има интерес. За в момента е сребърна, 6% отстъпка, края на февруари ще се увеличи 🥰
Длъжна съм да кажа, че лично при нас на 2 от машинките не стават картите, докато на другите 2 няма проблем 😆 В самите е проблемът, не е картата, така че първо пробвайте картата дали става и тогава добавяйте в кошницата❤

И аз съм забелязала, че на машините на самообслужване почти никога не приема картата и трябва да отидеш на нормална каса да я въведат от там.

# 2 843
  • В страната на бурите
Някой попадал ли е скоро на отстъпка за Storytell или игра с подобна награда? Преди имаше хубави предложения за нови абонати, но сега май не...

# 2 844
Някой попадал ли е скоро на отстъпка за Storytell или игра с подобна награда? Преди имаше хубави предложения за нови абонати, но сега май не...

Игра видях скоро: https://www.facebook.com/spisanieJENATADNES/posts/pfbid02MXz2Kha … SKv9uLdvXzhvh2mBl

Това не знам какви са му условията: 20 дни безплатно - https://www.storytel.com/bg/c/20-day-free-limited-offer

# 2 845
  • Пловдив
Yettel до края на годината имат опция при преподписване на договор (Тотал+ и нагоре) да се активират безплатно за 1 година 2 допълнителни опции като една от възможностите е именно Storytell. Вкъщи всички сме с активирани такива абонаменти до лятото Simple Smile

# 2 846
Отдавна не съм ви чела, изпуснала съм валежа в швепс ,тази вечер минах около 40 страници от форума 😁
Ние днес си минахме пазаруването за новогодишната вечеря, ако някой ще пазарува през следващите дни си подарявам купоните с отстъпка, активираха се след нашето пазаруване 😞

# 2 847
В КК има нови награди

# 2 848
С тези 2-3 бройки ме спечелиха 😁

# 2 849
Голяма инфлация в тая Кока Кола бе 😅. Направо се отказах да участвам въпреки хубавите награди.
Приключвам годината с много и хубави награди. Доволна съм. Нямам месец без награда 🙂. Не можах да спечеля мечтаната от мен прахосмукачка робот, но ето, нова година нов късмет 🙂.
Дано новата година ни донесе най-вече здраве,  мир и спокойствие, а от там нататък , кой каквото си пожелае 🥰.

Общи условия

Активация на акаунт