Отговори
# 120

Неделя е...
Студентският празник е днес!
Честито на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!

Скрит текст:

"Щастието е в нас. В събуждането ни, в магията на утрото, в уюта на мястото, където посрещаме изгрева."

Пожелавам ви красив ден, изпълнен с хубави моменти. Моменти, които те карат да се чувстваш жив, които те карат да мечтаеш и които за миг не те оставят да забравяш колко прекрасен е животът.

Ще се възползвам да цитирам този страхотен пост и пожелание за студентския празник. Точно на място са гифчитета с Емир и Ферия и тяхното запознанство, като студенти в унито. От там започва тяхната приказна история. Сериала го повтарят всеки ден по бТВ лейди но е за най ранобудните от 7 сутринта. Изгубих му бройката колко пъти го повтаряха в България и всеки път предизвиква интерес и гледаемост. Този сериал е много сантиментален носталгичен и специален лично за моя милост. Клише е но заради Хазал и Чаатай се превръща в емблематичен и легендарен. Тези келеши невръстни направиха и сътвориха  Истинско ЧУДО! И досега не мога да си обясня този феномен!
За красотата на Чаатай да не говоря просто нереален ,неземен. Толкова бързо и неусетно се превърна в истински мъж и подлудява жените и фенките по света.
Заради него почнах да гледам сериали дори и в Турция преди не исках да ходя и не ме интересуваше и ми промени мирогледа.
Влюбих се от раз в красотата и таланта му.
Неопитен е но бързо се учи и камерата определено го обича и знае как да застава и позира супер сладко манИкенче.         
Темата за сериала е рекордна у форума и така започна моето приключение тук с прекрасни емоции и хора. Трябва да ви споделя анализите на Зиза. Няма други такива! Само тя може да пише така.

“В живота на всеки се появява такъв човек,
след който се променяш завинаги.
И изобщо не е важно дали времето прекарано с него,
е било безгранично щастие или безумна болка.
Ти просто разбираш, че никога повече няма
да си отново такъв, какъвто си бил преди да се срещнете"!

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 15:37 от femmi2

# 121
Сюмейе Айдоан:
"Много съм развълнувана, вече имам голямо вълнение от момента, в който спечелих наградата. Много съм щастлива и горда..."

# 122
Сюмейе Айдоан:
"Много съм развълнувана, вече имам голямо вълнение от момента, в който спечелих наградата. Много съм щастлива и горда..."

и ощееее от Сюмейе
https://x.com/TvDunyasii/status/1865794424560607373

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 19:20 от femmi2

# 123
И Салих е там.

# 124
Колежката Хазар Ерчоглу е спечелила Златен Келебек Да й е честито !

Бирсенката позна  еййй опасна е надушва нещата и най вероятно е  решено предварително.   

Демет Евгар най - добра актриса

Мерт Йозанджолу най - добър  актьор за Червените пъпки  

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 20:40 от femmi2

# 125
Хазар мисля, че прие наградата за най-добро  дизи, "İnci Taneleri", от името на целия екип. Ако бъркам, някой да ме поправи.

Сю си приема наградата.

Друго интересно не видях. Всичко е, както каза Бирсен.
Отивам да гледам Деха аз🔥

# 126
Нашата красавица Сю:

Момичета, благодаря ви за всичко, което качвате около Пеперудите.
Аз нищо не съм гледала. На друга вълна съм...

# 127
Красавица !:heart_eyes: Стил, класа и поведение . Развълнувана е милата Blush

Аниии , Енгин бей дали е споделил и написал нещо може ли да провериш

Кой ще спечели за дигитален проект и актьор след като не оцениха правилният човек , който снима най много и играе, като Звяр ! Когато му дойде времето ще бъде награден убедена съм в това.

Берен Саат също е присъствала от гилдията. Усмихната , красива и елегантна .

Общо фото с колегите и аркадаши Чаалар и Мерт Яз.

За детски актьори са спечелили тези талантливи сладури
https://x.com/huyde12/status/1865822729393332626

Наградата за най-добър комедиен сериал на годината спечели Принц по дигиталната  блу тв.
Скрит текст:

Цитат
Хазар мисля, че прие наградата за най-добро  дизи, "İnci Taneleri", от името на целия екип. Ако бъркам, някой да ме поправи.

Така е екипа печели за най добър Тв сериал и Хазар приема награда от името на целият екип и колеги.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 22:19 от femmi2

# 128
Нещо набързо и измежду рекламите на Деха.

Колежката от Гаддар- Itir Esen, която игра сестрата на Чачо (тук си признавам- забравих й името в сериала). Тя също е била на Пеперудите.

В сторито си е пуснала подкрепата си за колежката й Сюмейе и е написала:
"Моята блестяща звезда".

И още една от Салих.

Берен е прекрасна 😍

# 129

От младите звезди на Пантен

Бергюзар Корел и Есра Ерол

Мерси Аниии 💐 за снимките. Нещо не позира добре Итър може да е притеснена. Не харесвам лъскави рокли ,но тази не е лоша.  Мениджъра Енгин бей е на Келебеците и поздравява Сюмейе Айдоан, когато излиза на
сцената.

https://x.com/myeternalplea/status/1865824857184784574
Салих е връчил наградата на Мерт за най добър тв актьор затова е присъствал тая вечер

Най-  добър интернет сериал печели Личност с Халюк Билнигер. TrophyНе съм гледала сериала и не знам как играе Халюк ,но е уважаван актьор от генерацията.  Мисля че по Гайн се излъчи , но дали тази година или е по стар ? Няма логика, като е от по - старите сериали  не требва ли да е актуален ?  

Най - добра екранна двойка Рожбин и Бертан Аслани

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 23:04 от femmi2

# 130
Феми, Халюк спечели награда за тоя сериал и беше номиниран и тая година за Емми за същия сериал. Нали и Онур беше с него в Ню Йорк. Сигурно е добър сериал, аз също не съм го гледала.

В тоя ред на мисли, Онур. За същата награда ли става въпрос, че изпуснах нещо. Какво е взел той?

Наградната реч на Онур Сайлак:

„Прекарваме много време на снимачната площадка. Ето защо, тъй като загубих време от тях, приемам тази награда за дъщерите ми Топрак - Мая, сина ми Дениз Али и любимата ми жена Гьозде. 

# 131
Така ли забравила съм или съм пропуснала това инфо.

Онур Сайлак не знам за какво е награден сега разбирам. В Туитър ще пишат или по сайтовете.

# 132
То пише в Х със сигурност, но не мога да смогна тая вечер, че епизода на Деха беше бомба😆
Наскоро беше Феми. Като говорехме за Йозге, че е в Ню Йорк. Нали споменахме, че и Онур и Халюк бяха там и беше питала защо, та ти разказвах за сериала. Като тогава проверявах какво прави Онур там с Халюк, видях в нета, че той всъщност режисира тоя сериал и ви бях писала тук.

Разрови се в Х, ако можеш, трябва да има някакво инфо излезнало. 

# 133
Аз гледах първия сезон на сериала и мога да кажа ,че беше нещо което не съм виждала и като идея и като всичко когато беше по ПУХУ. Но все още не съм намерила време за втория сезон.

# 134
Ето печелившите на едно място. Предполагам тази награда е приел Онурката.

Общи условия

Активация на акаунт