Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 38

• 27 803
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Къде е тоя склад на околовръстното? За тоав на София ли говорим?

# 196
Момичета, направо ви се чудя как му се вързахте на акъла и си губите времето в двете теми!

Румката пусна мухата за този склад и изчезна и аз чакам с интерес подробности Simple Smile .

Нали обичате да гледате снимки, ето го таванският апартамент до НДК, който ще пускам след нова година. И сега с този наем 1400 в Банишора, се чудя за колко да пусна този на ет. 5 без асансьор.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 00:07 от bubanka

# 197
Драго, страхотен е апартаментът!
А за онзи младеж, по-скоро използвахме поста ми да покажем какво може и какво не може, за някого може да в полезно.

# 198
Под колко няма да паднеш? Знаеш, че има психолог праг..

Жесток интериор. Ще има да ни обясняваш кое и как в друга тема:hugs:

# 199
  • Бургас
Прекрасен е!
Плочките в банята наистина ли са с различен размер?
Стените зад спалните - тапети ли са?
За наема - чудя се, 1600 как ти се струват? Няма асансьор...

# 200
Как е изолацията, отоплението, общите части?

Сериозен ремонт, но си остава тавански.
Най-общо, мисля си над 1500, но не мисля и повече от 2000 да е.
Аз, лично не бих го наел, стълби, таван, топлото ще бяга с 200.

Но може да има нишови клиенти, дето да им трябва точно в този район, примерно чужденци, фирми.

Заради всичкия труд, материали и пари, аз бих опитал първо на по-висока цена, може да хване окото на някой по-платежоспособен.

# 201
Да, и аз го виждам 1600, но пък е НДК.. Не погледнах има ли тераса, ако не- е негатив, както и липсата на асансьор. Но има толкова интересни арт личности, които търсят най- вече в този район и мисля, че това е минимума за наем. Вероятно ще са доведени от брокер( често такива хора не ровят по групите да търсят обяви и нямат против да платят комисионна)..Леле, че е е хубав и завиждам за емоцията да го дадете на прекрасни наематели..

# 202
Drago, гредите истински ли са или от онези, бутафорните? Ако са от тях, стоят много добре..

# 203
Благодаря ви много!

Tintina, плочките са изоставали от различни ремонти и да, с различни размери са дървесните. Сивите също бяха останали от една баня, за която си промених концепцията. Накрая само докупих пачуърка, че не достигаха плочките за стените.
Стените зад спалните са правени с тиксо и боя.

second, гредите са абсолютно истински.

dany1, има изолация както отвън, така и вата на единствената външна стена, която е южна. Има вата и на тавана в сериозни количества. Има и водно подово отопление в дневната и банята, а в спалните е с радиатори. Може да се живее спокойно вътре с минимално отопление. 

Тераса няма, но то и в района малко сгради имат, че чак и големи, на които да седиш лятото...

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 22:41 от drago_2008

# 204
Хах, жилището на 5 етаж сякаш аз съм го правила 🙂
Много е хубаво.

Без асансьор много желаещи ще се откажат, до 2-3 етаж са ок, от 4 нагоре почва да ги мързи, но пък е много хубаво и предполагам за 1500 - 1600 лв ще си намери хората

# 205
  • Варна
На вас не ви е важно колко човека ще се откажат, а че със сигурност ще има един, който ще го хареса и наеме!
Чудно е жилището. Гледах подобно само че във Варна и нещо не успях да си го представя в главата като ремонтирано, но след тези снимки имам идея. Имаше ли трудности покрай стълбата? Между двата етажа плоча ли е или платформа някаква?

# 206
На мен банята ми се вижда малко наставена, и отново не мога да приема цялата баня да не е догоре с плочки, не е моето просто. И таваните ми изглеждат не повече от 2.10м., може би са разтеглени снимките. Иначе стените зад спалнята и обзавеждането е супер. Доста стаи са, но с този нисък таван трудно ми се вижда да има много кандидати при това на 1500+ лв. Дано намерите подходящи наематели.

# 207
  • Варна
Ниските тавани за мен са част от чара на мансардите.

# 208
Това с чара е пресилено малко 🙃
Ниския таван си е нисък таван и няма много чар в него, а по-скоро голямо неудобство за по-високи хора.

# 209
В най-ниската част дневната е 2.10, т.е. при прозорците, в другата е 2,45 заради изграденото второ ниво. Банята е 2.40 м. В първата спалня височината стига до 2,80 м и е над 4 м във втората.

Второто ниво е от дървена конструкция. Може би в един момент ще отпадне, но за момента се ползва. За младежите е ОК да седят дори на килимчето на земята и да гледат филми.

Банята е на 5 години и няма и помен от конденз, мухал или изцапано, тогава за какво са ми тези плочки на стената срещу тоалетната или мивката, или до тавана например? Не обичам бани с плочки по целите стени. В Италия припадам като ходим у някого и видя плочки до тавана на всички стени в кухнята...

Това е апартамент, който довършваме на Мария Луиза (обсъждаше се потенциала на района май в имотната тема). Беше ми задание по работа да се ремонтира за Airbnb. Та банята в него, в частта с тоалетната, трябваше да е само на боя и защитно покритие, но не ми се навиха и още преживявам.
Понеже се обсъжда кое колко струва, тук този ремонт е 600 евро на квадрат, но и продажната цена е била адекватна.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 13:03 от drago_2008

Общи условия

Активация на акаунт