Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 38

• 27 807
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Честита Коледа!
Здраве и благополучие!

В проблемната сграда (без акт 16) не бих купила.

# 406
Честита Коледа на клуба на алчните наемодателки🎄, както и на всички списващи в темата! Бъдете здрави - с пералня или без, със стълби или асансьор, с акт 16, с гараж или необзаведено - на всичко се намира начина със здраве и желание!

JoyGrinning

Весела Коледа, дами!! Здраве и благополучие желая!

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 19:05 от teta75

# 407
На всички в темата весели празници!
Да случвате на добри наематели/наемодатели/ и да царят хармонични взаимоотношения!
Уют и топлина да има в домовете ни.

# 408
Весела и от мен!

# 409
Мхм. От 16 години няма акт 16, обаче утре ще вземе, затова купете само днес…

"Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път" Simple Smile

Baltazara, няма ли вариант за друга инвестиция, както я нарече "по-класическа", всичко да си има?
Без акт 16 не бих купила, да, има, аз разглеждам, като си купя 2025, ще се похваля.   
Апартамента без асансьор е в сграда от 1997 г, 6 от 6 етаж, точно до МС Европейски съюз, не е таван, а апартамент 51 квадрата, но мъжа ми не го хареса и казва, че е таван, защото има малко скосявания. Класически може в студентски град  Simple Smile за тия пари Simple Smile

# 410
  • Бургас
Избягвам СГ. За мен е нелицеприятен район. Но пък там се отдава лесно и бързо.
По-добре "Банишора" Simple Smile

# 411
Здравейте, Честита Коледа на всички и от мен! Бъдете живи и здрави, и много усмихнати! Успех на всички във вече започнатите и в бъдещите начинания!

Най-накрая приключихме с двустайния в Манастирски ливади. По време на ремонта го наеха и трябваше да довършваме докато момечето ходеше на работа, защото бързаше да се нанесе. През последните 3 седмици не знаем къде се намираме, но почти се отървахме Satisfied . За съжаление климатиците останаха само с пуснати трасета, но ще ги инсталират след Нова година.
Малко инфо за имота:
Двустаен апартамент с РЗП 77 кв.м. + 80 кв.м. тераси на последен етаж до ул. Пирин в Ман.ливади. Отоплението е на водно подово на газ. Има умна система, която трябва да проработи след Нова година, защото ние не успяхме да я подкараме. Тя ще управлява подовото отопление и осветлението, ще  спира отоплението при отваряне на прозорците и ще сигнализира при отваряне на входната врата. В последтствие трябва да закачим датчик за дим и за течове при пералнята и мивката в кухнята. Ремонтът го почнахме преди 3 години и е повлиян от онзи ми период...

Извинявайте за много снимки, но не ми остана време да ги подбера, а и не ми се очертава свободен ден скоро Sad.

Azzy, закачихме полилеи в цвят месинг, но толкова не ми хареса, че ги изтърпях само 1 ден и ги демонтирахме, нещо хич не паснаха на интериора...

П.П. Фотьойлът в спалнята e временно там и мисля да го сменя с този  https://jysk.bg/dnevna/kresla/kreslo-hundested-zeleno-kadife/cvyat-db

Моля не цитирайте снимките, за да ги изтрия Simple Smile .

Скрит текст:

Подпрозоречните дъски са ми любими

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 20:40 от drago_2008

# 412
Красиво е.

Бих си позволила накои отметки с ясното съзнание че са субективни  и вероятно са необщовалидни Simple Smile

Гардеробът в спалнята - достъпът до него е много затруднен. Не ми харесва...неудобно ми се струва. Много дълъг е пътят до него..със заобикаляне..фън шуй не харесва това Stuck Out Tongue Closed Eyes..енергията някак не може да циркулира свободно...
Вероятно стаята е някак странна..не се ориентирам много от снимките. На едната виждам че разст.от леглото до прозорец е тясно. На другата същото разст. го виждам тройно...

Килимчето в банята ми е излишно на мен. Закрива хубавите плочки. Но аз не харесвам меки постелки там..нехигиенично ми я някак...

Ииии...няма тАлавизор JoyStuck Out Tongue Winking Eye

С най-добри чувства пиша горното..ако и да не личи Grinning

# 413
Много хубаво жилище ,Драго!
Уважавам хора,които обзавеждат толкова хубаво апартаментите си за под наем.Личи си уважението към наемателите,а не просто да сложим някакви там мебели и да ни дават пари.
Мога само да си представя във твоят дом каква красота е Simple Smile

# 414
Гардерогът няма къде другаде да се намира, но не е неудобен за ползване и всичко се отваря ако стоиш пред него. Чекмеджетата са с частично изтегляне и го позволяват. Разстоянието от леглото до стената е около 1 м, което е напълно достатъчно за свободно преминаване.
teta75, благодаря ти, въобще не го намирам за заядлив коментара, ни най-малко Simple Smile .

Eda12, мерси Hearts!

П.П. Младежът не гледа телевизия, за всичко ползва компютъра си. Само интернет му трябва. Има доста интересни хобита.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 21:45 от drago_2008

# 415
  • София
Хубаво е направено. Пожелавам читав, отговорен и редовно плащащ наемател.

# 416
Много, много ми допадна този апартамент, Драго. Би ли споделил на какъв наем го отдаде? Включва ли гараж/паркомясто?

# 417
Не знам за достъпът до гардероба, ама иначе е супер як, голям и с много чекмеджета, витринките също са супер, можеш да си подредиш чанти/обувки или книги Heart Eyes

# 418
Много е хубаво, много е приятно и полезно да разгледаме снимките. Уважения за труда.

При мен, обаче е обратната дилема.
Струва ли си толкова  скъпо обзавеждане и мебели по размер навсякъде, при положение, че с "виденов" се постигат 95% същите наеми.
И друг въпрос, свързан с първия. Вие ли си изработвате мебелите, или имате човек и евтино ли работи, и ако може телефон на лично.

Избягвам СГ. За мен е нелицеприятен район. Но пък там се отдава лесно и бързо.
По-добре "Банишора" Simple Smile
Страхотен квартал е СГ. Но е и въпрос на вкус.
Това е единственият район, освен супер центъра, където масово има приходящи, за да ползват кафета и ресторанти.
Освен това, има абсолютно всичко, магазини, ресторанти, кафета, аптеки, спортни центрове, фитнеси и тн и тн.

# 419
  • София
Чудесен апартамент!
Изглежда, че има много чупки и стаите са с неправилна форма, но вие сте оползотворили пространството по най-добрия начин. Какъв е цветът на стените? Зеленее леко на снимките.
Мисля, че ще се съглася с теб за месинговите лампи заради останалите мебели. Така е супер.
Терасите сигурно са празни? Тая квадратура трудно се запълва. 😜

Дано ви е читав и наемателят и да се задържи!

Общи условия

Активация на акаунт