🤰Февруарчета 2025 г. -Темa 4

• 28 893
  • 766
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Здравейте, към дамите които се следят в Токуда. Позволявате ли си да звъните на АГ при проблем . Аз днес за пръв път си позволих, а ми казаха ,че като има нещо се ходи на място . Не е заяждане просто аз нямам опит с лекари и тн. Пък тук чета често че я си звънят ,я си пишат хората. Не знам аз ли правя нещо грешно ?
Аз на моят доктор съм звъняла 2 пъти.Но се следя в друго лечебно заведение.

# 16
Аз не й звъня. Пиша във вайбър, тя отговаря винаги доста бързо. В рамките на половин час най-много. Не съм в Токуда, обаче. Бих звъннала при форсмажорно събитие - кръв, остри болки и тн. неща, които не могат да чакат и половин час.

# 17
Знаете ли в кои седмици се пускат пак изследвания на кръв и урина. Аз съм в 29 седмица и знам,че са скоро,но аз някой знае конкретно ще съм благодарна да сподели за да съобразя прегледа си.

# 18
  • България
Знаете ли в кои седмици се пускат пак изследвания на кръв и урина. Аз съм в 29 седмица и знам,че са скоро,но аз някой знае конкретно ще съм благодарна да сподели за да съобразя прегледа си.

На мен ми пуснаха в 27-28 г.с. + вагинален секрет и цитонамазка.

# 19

Хмм. По каса ли се следиш? Аз бях 27 на преглед и ми каза,че е рано и ще ги пуска другият път.

# 20
  • Варна
На мен в 29гс ми взеха кръв и урина. В 32 гс ще ми взема вагинален секрет от тогава започвам и с тонове, по ЗК съм.
От днес съм в болничен първи и последен, за 45 дневния се издавал при акушерката на ЖК.

Някой ако е останал не добавен на заглавна страница с дата на термин и пол да ми пише на ЛС. Мога да редактирам и добавям до 19 ч.

# 21
Аз съм в Токуда и веднъж ми се е налагало да се свържа с АГ без час,.като имах много контракции. Каза ми какво да пия за вечерта и се уговорихме кога да отиде да ме погледне. Не бих писала/звъняла с random въпроси.

# 22
  • България

Хмм. По каса ли се следиш? Аз бях 27 на преглед и ми каза,че е рано и ще ги пуска другият път.

Да, пита ме последно кога са ми вземани урина, секрета и цитонамазка (около 18та седмица) и ми каза, че е време. Кръвни пускаме всеки месец.

# 23
На мен ми е пускано 2 пъти пълна кръвна и урина - в началото като бях в 10г.с, после в 18г.с и сега в трети триместър ще пускаме още веднъж. В 26г.с ми направи и секрет и цитономазка - супер са резултатите и това е общо взето.

# 24
Здравейте!

Обсъждали ли сте нещо за раждане с вашите гинеколози? Аз все още не съм я питала нищо, както и тя мен. Simple Smile

# 25
Здравейте!

Обсъждали ли сте нещо за раждане с вашите гинеколози? Аз все още не съм я питала нищо, както и тя мен. Simple Smile

И при мен е същото.

# 26
Аз мисля, че ако няма някакъв проблем и всичко е нормално, по дефолт си е естествено. Вече, ако някоя бъдеща майка предпочита секцио, мисля че трябва сама да си каже

# 27
Аз често повдигам темата с раждането, тъй като моя АГ вече не изражда, а и не искам да раждам във Варна.
Обмислям към януари да отидем с мъжа ми в София и съответно там да остана до раждането. Спряла съм се на болница Надежда.

# 28
Аз се следя в Токуда и бях попитала дали ще мога да родя естествено и ми се обясни че трябва да добутаме поне до 34 гс че да се обсъжда като цяло раждане

Здравейте!

И при мен е същото.

# 29
Включвам се и аз в новата тема Simple Smile

Днес ходих до РЗИ за ваксината срещу дифтерия, тетанус и коклюш (в 30-та седмица съм) и мина много добре - изключително любезни бяха, аз си бях записала час по телефона и всичко стана за 5 минути, много съм доволна.

За цитонамазка и аз се чудех, защото не ми пуснаха на последния преглед, явно и при мен ще чакат 32-ра седмица.

Аз си поприготвих и личния багаж за болницата, защото вече не се знае кога за какво може да се наложи да вляза - миналата седмица със стомашния вирус едва си свалих температурата и бая мислех дали направо да не ида там да се борят, но се справихме и сами накрая (с лед). Надявам се още дълго да си седи събран и чак края на януари да го ползвам, но за мое успокоение да знам, че съм готова Grinning

Общи условия

Активация на акаунт