На ЮЛЧО зъбките порастват, от безсъние на мама силите угасват!

• 10 735
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Имам един въпрос. Мамите които давате Вигантол (витамин Д) по колко давате и докога трябва да се дава на бебчовците?

Надежда, аз давам по две капки дневно. Доктора каза, че още доста време ще е така. Аз чета доста различни мнения по въпроса, но засега продължавам да давам.

# 16
ЧЕСТИТ 8 МАРТ   bouquet МАМЧЕТА!/color]
Честито на всички месечинки  Tada, честито на рожденничката   newsm59 и новите майчета  welcome
  bouquet за Исито
Пастел, аз давам Вигантолче на Киа и нещо ми се върти из главата, че се дава до годинката.
Кредор, сложих няколко снимчици на Киа, не можах да реша коя точно ще е подходящата- имаш избор и Благодаря.

# 17
Иси ... отново голямо Благодарско за заглавието на темата ...   bouquet
И понеже всичко е така "флорално" - любимата реплика на Радост от "Огледала"  Laughing ... реших и аз да допринеса с нещо за пролетното настроение ...
Позволих си да сменя фона на картичката и се надявам да не съм сгрешил ...  Hug

Весел празник на празнуващите ... и пак да дойдете  Grinning   bouquet

P.S. Всички качени до този момент сладурковци в папка "Пижо и Пенда" са на картичката ...  Hug

# 18
 newsm51  ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ!

# 19
Честит празник на всички мами! Много цветя и усмивки и добро настроение!

# 20
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!bouquet
Аз вече получих първият си букет от Дая Heart Eyes и се чувствам истинска майка bowuu /друг е въпросът, че Дая си гледаше рекламите по БТВ и хич не й пукаше Crossing Arms/
Аз пък по-малко мрънкащ мъж не си пожелавам, че той даже дразнещо не мрънка #Cussing out...по-активен си пожелавам!
Мим, Пепи, Радостина, изобщо нищо против нямам везните Naughty Трима скъпи за мен хора са от тази зодия. Странни са/сте, трудноразбираеми, озадачаващи, но безкрайно готини Heart Eyes :peace
Мим, страшни снимки Joy /имаме същата лъжица Peace/
Dreamy world, ние папкаме с охота рибата от кухнята, но какъв модел е - не мога да ти кажа. Иначе я предлагат на супа и яхния, ситно накъсана вътре :peace
Ауу, днес е много злояда Даянка #Cussing out...с 300 уговорки си изяде обяда - тиквички с ориз. Наложи се да храня всички играчки, за да се прилъже и момата да яде Crossing Arms

# 21
Честит Празник момичета!

Малее кога стигнахте на 2ра страница ooooh!

Иси_кам,   bouquet много е свежа темичката! Аз чета по принцип всичко наред, само че като не мога да се вкюча по специфични за бг неща или нещо, което не знам - си мълча  Peace

Мимпл, голяма е сладурана малката Heart Eyes  Аз вчера намерих Ясмин захлупена по корем сутринта  в леглото й Shocked А си мислех, че със спалния чувал не може да се обърне - дрън дрън ooooh!

добре дошли на новите мами!

За името Ясмин - това е немският вариант на цветето жасмин, само че Ясмин ни харесва много повече като звучене. Аз лично в началото не го избрах заради цветето. Всъщност избрахме го след като Ясмин се роди - вариантите бяха Мириам и Ясмин, татито я погледна като се роди и каза - Ясмин повече и отива. Та така 3 минути стоя без име, ама беше фотографирана подобаващо през това време  Joy

За празника - и тук не се почита - никой в офиса не ме поздрави днес Twisted Evil Иначе татковците също са си избрали един ден - Възнесение Господне - Спасовден май беше това newsm78 - събират се и пиянстват Sick

Мгиздова май питаше - всекидневната ни сега е около 36кв и аз съм оставила Ясмин да пълзи навсякъде. Просто няма как да преграждам. Тя става все по-смела и по-смела - вече стига и до другите стаи и килера ooooh! Ама не я оставям без надзор де, че има много опасни места (саксиите например), а тя за белята е първа писта Joy

Хайде и аз да се похваля със закъснял Дядо Коледа - имаме си и ние собствено жилище най-накрая  - 4 стаен с градинка newsm44. Ясмин ще има 100кв да бърше (обикаля) hahaha

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 19:08 от maira

# 22
  • Казанлък(Бургас)
На вън задуха ужасно и ние бързо,бързо се прибрахме!
миммного сладки снимки! newsm10
надеждаФилип пие по 2 капки Вигантол,но неговия братовчед пие по 3 ,защото не са му давали още от началото и сега фонтанелата му е много голяма.А до кога трябва да се взима ще ти каже личния лекар.Смятам,че е строго индивидуално newsm78

# 23
Честит празник на всички мами  bouquet

Днес сутринта видях един дядо,който носеше букетче със зюмбюлче и ми стана така мило от тази гледка.Прекрасно е когато хората след толкова години заедно запазят още топлина и нежност във взаимоотношенията си Heart EyesА,дали пък не е за някоя чужда баба Laughing ThinkingТова в кръга на шегата.
Същевременно,без да ме линчувате,ама аз много се нервя на мъже ,които цяла година не се сещат за жената до себе си и днес като набеден празник се понасят с букетите #2gunfireЗа мен специално са по-важни жестовете без повод,просто ей така да зарадваш човека до себе си.
Аз да си се оплача,защото Алекс не иска да стои на столчето за хранене и трябва да го храня седнал в мен с едно малко огледалце отсреща,за да зяпа и така да отваря устата.Луда работа #CrazyЖорито,да вземете малко да ни разядете ли,какво ли?Simple Smile)
Вигантол давам като се сетя ,не свеки ден

# 24
  • София
и аз да ви поздравя мили мамчета с празника
честит 8ми март!
не зная вие как го приемате, но аз до сега винаги съм казвала "8ми март е ден на мама" и не съм го празнувала, така че тази година ми е за първи път и се чувствам превъзходно, че съм си го заслужила! качих по няколко забавни снимчици почти във всички албумчета, че не бях качвала мнооого отдавна...
хубава вечер и приятно празнуване!   newsm51
а тази картичка е мноооого специална... и пак е поздрав за вас  Joy
http://kartichki-bg.com/details.php?image_id=1192
 по въпроса с вигантола... аз до скоро давах от дъжд на вятър по 2 капки, но ми казаха изрично да давам, та сега съм редовна - 2 капки сутрин...

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 19:15 от KetiK

# 25
Честит празник, мили дами!
Желая на всичи много самочувствие и прекрасни моменти 365 дни в годината!

P.S. Всички качени до този момент сладурковци в папка "Пижо и Пенда" са на картичката ...  Hug

Нас май си ни изпуснал (или поне аз не разпознах моето гарже  Laughing)

Вигантол не давам изобщо - повече слънце и разходки навън са достатъчни.

Весел празник на всички!

# 26
  • Варна
Честит празник мили мами!
Бъдете много желани и обичани!

# 27
Хехе, тази вечер нещо не пишете, сигурн всички празнуват. Аз пък чакам такси, а е някаква лудница заради 8-ми март. Тази вечер ще се гледат Лора и татко и, та ще видим как ще е.За първи път аз сама излизам, иначе сме я оставяли двамата. Но дано се оправят.
Хайд чао и приятно изкарване на празника.

# 28
Честит празник,мили мами!Нека сте най-обичаните жени!
Честити месечинки!

Честит Рожден Ден на мама Дидка! http://www.gifpark.ru/Gifs/HOLYDAYS/BIRTHDAY/124.gif
Добре дошли на новите мами! welcome
Иси:страхотна темичка!
Мим пл:много е сладка малката буба! Hug
кредор:фона на картичката е много свежарски! Wink
Вигантол давам сутрин по 1 капка,ама да си призная,много често забравям! ooooh!
Приятно прекарване на празника ви пожелавам.Ние отиваме да се храним.

# 29
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ!!!      

Честито на днешните месечинки!    

Общи условия

Активация на акаунт