На ЮЛЧО зъбките порастват, от безсъние на мама силите угасват!

• 10 805
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • Габрово
Диди аз имах една такава студентска любов/то накрая си беше чиста агония/. Той беше такъв уж много чувствителен и от това пиеше - като основен начин за разрешаване на проблемите. Много ме "обичаше", когато не бяхме заедно и на мен ми беше мъчно, прощавах му и пак се събирахме - и като резултат аз най-много страдах. Сега, като гледам назад добре, че съм се отървала.

# 226
Hug Flutter Някой да даде линк или английско име на тоз филм питбул териер не съм гледала такъв!

Ели, филмът се казва "Черна Котка, Бял Котарак"; на Кустурица е; на английски - Black Cat White Cat, оригинално - Crna macka, beli macor

аз съм дай-хард фен на режисьора, та може да не съм обективна, но филмите му са незаменими за киноманското ми сърце Flutter

Попова, страшен аватар Sunglasses
и я съм същият Пит Бул Териер hahaha

# 227
  • София
Здравейте мамита.Сигурно вече ме забравихте и как няма като цяла седмица не съм се появявала.Ама моята мама беше дошла и то да се видим с нея,да походим на разходки,а да не ви казвам пък че с моя мъж не се спряхме.Всяка вечер все ходихме нанякъде.Ей,хубаво е то от време на време да се завърти някоя баба да си погледа внучето.То аз бях забравила къде е входът на киното.Ох, нали имаше един виц за Лили Иванова,че не била ходила но кино от младини и като отишла един ден и възкликнала:Ама те вече филмите не са черно-бели.
Та и моята работа такава.Мама обаче си замина и аз пак съм си при вас.Сега се включих с идея да поздравя само празнуващите,а то какво стана.
Честита месечинка на Макси и Тошко.Да сте живички и здравички.
Честити месечинки и на всички бебчовци,които не съм поздравила през изминалата седмица.
Честит рожден ден Дидка.Много здраве и любов ти желая и много сбъднати мечти.

Отивам да дочитам и пак ще дойда.

# 228
  • Sofia
Ха привет и от нас  wavey

Дидка 81  newsm59

lovekiss Желая ти да си най-щастливата,най-глезената и най-обичаната  lovekiss

Честито и на днешните месечинки да са много здрави и послушни  dancing

Мама Дани дано скоро всичко отшуми  Hug
Прасчо Захарта я спрях отдавна слагам сол но мнооооооого по малко
Обувки и ние си нямаме незнам   33uu и какви ще взема
Времето е гадно много ще се дреми днес на компа   typeuu Айде бай бай

# 229
 newsm59 Didka,желая ти всичко най-най-....  love001
Честито и на днешните месечинки,да са живи и здрави.

Ивичка,те не са лоши тази порода кучета бре.Нашето е много доро,лигаво,глезено и т.н.,тя е всичко но не и зла.
А ето и една снимка на мойто куч http://images14.snimka.bg/002386109-big.jpg

Аз също не слагам сол на пюретата,мисля,че не е полезно на този етап.

Ема тази нощ ме подлуди.Цяла нощ не е спала,само мрънка,а нов зъб няма.Що ли така,дано идната нощ спи,че ходя като самнамбул  Crazy

Днес времето тук е ужасно,но от четвъртък го дават да се оправи  Simple Smile

Ставам,че ще загори на Ема пюрето.

А да ви питам кога слагате мазнината по време на варенето,или след това?

# 230
Попова,аз я слагам след това,като ги пасирам продуктите,още докато са топли.И то маслото си се разтопява.  Peace

# 231
Честити месечинки днес много да са здравички ,усмихнати и палавички Heart Eyes
Честит рожден ден Дидка!
Върви винаги с уверена стъпка в живота.
Живей вечно в прегръдките на младостта
и всяка твоя мисъл нека бъде сбъдната мечта!
Желая ти още здраве то винаги е нужно,
щастие -то никога не достига
сбъдване на желанията ,защото за това живеем!

Попова аз слагам мазнината след като е готово пюрето когато е още горещо.
Искам да ви питам нещо понеже съм в чуденка newsm78
Вчера ходих и купих няколко готови пюренца ,защото април като ходим на Карлово ще се наложи да оставя децата на мама ,а ние с Иван да отскочим до София за преглед.Та купих едно пюре овесени ядки с плод и от зад пише ,че няма глутен.До сега съм останала с убеждението ,че овесените ядки имат глутен ,а тук изведнъж няма newsm78 newsm78нещо не мога да схвана
лек ден за сега от мен
п.с.Мама Дани Hug бързо оздравяване на малкия сладур  hug  remybussi защо така пак милото е болничко?
radostina33  Joy и аз бях взела веднъж акула и докато я пържих така миришеше на ацетон и я изхвърлих. После ми казаха ,че така си миришела ,но аз не рискувах.Много ми хареса емонитикона за свеки  afwitchгледам ,че момичетата масово го използват hahaha hahaha

# 232
Диди,Иси мерси за отговорите.Аз сложих олиото по време на варенето,но за другия път ще знам.
Иси,като идвате към София,ако имаш време и желаниие за една срещичка,пиши ми на лични да ти дам телефона си  Hug
А относно глутена и овесените ядки нямам никаква представа.  newsm78

# 233
Попова Hug hug kissаз желание имам и то много голямо ,само да ми остане време ,че от последното ходене в София само по-болници се мотахме (сега програмата е горе долу същата с изключение ,ще се видим с братовчедите на Иван ,единия е точно лекаря при когото отиваме,абе шантава работа )ще се постарая да се обадя ,ако ли не ако искате лятото една среща да си направим на морето на неутрална територия Heart Eyes

# 234
  • Sofia
Попова Аз в началото слагах мазнината след варенето.Сега последните пъти я слагам преди това.
Каква е всъщност разликата  newsm78
А isi_kam Аз си знам че овесените ядки са си с глутен

# 235
  • Варна
Привет и от нас!
Дидка  hbday Много щастие и любов ти желая!
Тошко благодари на всички за честитките и пожеланията!  bouquet и обещава да ги изпълни! Heart Eyes

В пюретата захар и сол не слагам, но до скоро слагах около 30 гр АМ.  Мазнината я слагам до като ги пасирам - редувам зехтин и краве масло.
Аз знам, че щом акулата мирише на амоняк, значи не е прясна. Rolling Eyes
Дднес сложих в пюрето 1 брюкселско зеле - май е рано още за него, а ма за сега на Тошко добре му понася.
Зъби Тодор още няма и доки каза, че скоро не се очертава да има Thinking.

Ели, филмът се казва "Черна Котка, Бял Котарак"; на Кустурица е; на английски - Black Cat White Cat, оригинално - Crna macka, beli macor

аз съм дай-хард фен на режисьора, та може да не съм обективна, но филмите му са незаменими за киноманското ми сърце Flutter

Ивичка и аз така Peace! Обещахте с Lala да спретнете срещичка!

# 236
  • През девет земи в десета
Честити месечинки на бебе Макси и бебe Тодор,да са ви живи и здрави!

Здравейте и от нас HugДнеска времето е отвратително и май ще се разминем с разходката Sad

Иси,Попова,свиркайте като се уговорите и ние да се включиме в срещичката!

Мазнината се слага след варенето,защото при висока температура се окислява и от органична мазнина се превръща в органична киселина,което важи с пълна сила за зехтина,защото той се окислява при по-ниска температура и не толкова за олиото,стига да не го пържите!
Овесените ядки съдържат глутен-100%!

на Didka81!!!

# 237
Честит рожден ден Диди! Бъди здрава, щастлива и обичана! newsm59 nbirthday  ura
Днес ще си седим вкъщи, времето е ужасно. А как стигате до Заимов, с коли ли сте всички?
В пюретата не слагам нищо, мисля да започна с някаква мазнина, кое е по-добре, масло или зехтин? иси и аз зная, че в овесените ядки се съдържа глутен. Може да са сбъркали на етикета при превода newsm78.  Аз мисля днес да го въведа с каша от овесени ядки и ябълка. Като първи ден какво количаство да дам?
Ева днес спа час и половина за първи път от 20 дни.И то вкъщи. Иначе навън си спи. Бета, доволна ли си от килимчето на Яна.И аз мисля да купя детско килимче, че по нашия много прах и буклуци се събират. По принцип съм против всякакви килими, но целия апартамент е с теракот и няма как.

# 238
  • Варна
Здравейте Wink
Честити месечинки на Тошето и Макси  ura  ura  ura
Честит Рожден Ден на Дидка 81

Благодаря на всички,за отговорите за ваксината  bouquet
Шушонче,съгласна съм на 100% със списъка на Бетта newsm10
Нанче,Бюбхена отдавна го дадох Peace,иначе без проблем Heart Eyes
Прасчо,аз сол и захар не слагам noА ти прости ли ми  Flushed
Мама Дани,дано Криско скоро се оправи и нямате вече проблеми с болести newsm17 newsm17 newsm17
Радост33,и ние снощи бяхме на рибка,но нямахме проблем Peace
Много е гадно като стане така Hug
Буйки взехме на Колев&Колев най-малките, и пак са ни големи Crossing Arms
Попова,мазнината я слагам докато пасирам пюрето yes

М.Гиздова,на какво килимче си се спряла???Дайвайте идеи,че и аз съм в чуденка.
И в нас савсякъде е теракот,а в хола сме с един гаден персийски килим,който само гледам как да разкарам Mr. Green

# 239
mgizdova,аз стигам пеша с количката,на около 20 мин. ми е ,само малко се озорвам по нанагорнището на В.Левски  Grinning .А ти в кой квартал си м/у другото/може да си споменала,но аз не помня  Embarassed /Аз досега само масло съм ползвала.
Ох,и аз май ще трябва да купя някакво килимче,защото и ние сме с теракот навсякъде,а малкия много обича да пълзи и сега е ограничен на спалнята под зоркото наблюдение на мама  Peace
А Криско пък навън спи по-малко,за разлика от времето,когато беше новородено  Sad.Днес заспа от 10-11:30,а сега е легнал към 13 и още спи,но това следобедното спане е голям зор напоследък,без рев не заспива.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт