💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 57 594
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 90
Този Димо не го ли е срам какви ги приказва, дори и да му шушнат на ушето.
Двамата имали отделно състезание видиш ли. Не е така, Димо, вие правите състезание за тези двамата и освен мръсните им номера, за тях подсказването разрешено, Виолета е имала договорка на 100 % или да падне, ако случайно има шанс да победи (това им се е виждало невъзможно), но са се подсигурили. Та тя не излезе ли от блато или какво беше там изгнанниците точно с тези плочки играта.
Сега се сетих , като писахте за Венци -един достоен човек и подготвен за такава игра, ама такива в тази продукция не са желани.То бива дъно, дъно, ама това тиня бре хора. Не искам да  го гледам и  пак продължавам, заради Гешев, Раду, Маги, Деси, че дори Калоян. Какви хора работят там, за уволнение са всички до един, ама никой да не остане. Пошло, гадно, отвратително направо.

За красота, нямам от мъжете, както преди имах фаворити 1сезон Юлиян , след това Морунов, Рълев излъчва някакъв мъжки чар (въпреки някои несъвършенства ми допада физически) Мастагарков (ако така е правилно фамилията, че..) След Юлиян, поставям Морунов, после Георги аквамена (от 4 сезон май) , после Рълев и Мастагарков. Забравих един с особено име Вайс май, беше мой тип почти също.

Този сезон нямам никаква химия към някои по-така. Може би Калоян (то няма избор)
От жените този сезон Крамарска

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 21:30 от Анонимен

# 91
  • Варна
И аз мисля, че няма да е елиминационна капитанска, щом Мартин ще е на битка.
Това момченце страшно дразни с това чувство за собствената си значимост, което го тресе непрекъснато.

Тъпото е, че Деси и Пелипенко играят много слабо, люлеят се, все едно са на детската площадка, а не на битка. Червените си се състезават сами. Много ме е яд, че ще отидат на Резиденция точно за последната седмица! Продукцията осигурява абсолютен комфорт на любимците си. Expressionless
Наистина все по неприятен става Мартин.
А продукцията мисля, че не е виновна за Десислава и Пелипенко

# 92
Мен ме хвана яд за тояпеечат. Трябваше да го изкарат някъде измежду играта за да е интересно в стил Андрей С3 и двете саби... Не последната седмица.
Ако някой им се беше опълчил-да, ама те всички мълчаха със сведени глави и не сме еха да направят преврат и реално този печат се обезсмисли
Можеше да го извади, когато направиха изненадващо Добрин капитан, поне щеше да има някакъв съспенс. Все пак за Гешев и компания това си беше малка победа.

# 93
  • На Изток от Рая
Калоян май сам си определя правилата - готово вика😂. Преди трябваше да слязат от люлката и сами да си вземат колчето

# 94
Струва ми се, че Мартин не знае кой е Конфуций.
Като обясняваше на племето за битката ” някаква сентенция на от Китай” Както беше писал някой по - назад няма вид на истински “нърд “.
Стан поне обърка мислителите, но доколкото разбрах той обясни на Димо, че не разбрал, че става въпрос за животно.
Не се знае без подсказките на Димо в точното време на точният човек-  как щеше да приключи битката.

# 95
  • София
Ииии пак....Анджи била объркана, но ТОЙ веднага се сетил, че са два дракона. Дали се харесва сега, като се гледа?

# 96
  • На Изток от Рая
Като гледам май Анджи повече е наредила от Императора - пъзелист

# 97
  • Варна
Великият пъзелист му редят пъзела

# 98
  • София
Като гледам май Анджи повече е наредила от Императора - пъзелист
Тя и неговото реди, той си императорства отстрани 😆

# 99
Анджи не знаела за какво става въпрос, ама аз й казах....😳😳😳 Уно Анджи нареди повече от половината, ама нейсе....

# 100
Мед и маргарин JoyJoyJoy

# 101
Стан си отиде и почнаха да печелят Joy

# 102
И вазелин забравиха Weary
То от толкова братска любов не се знае , знае ли се

# 103
  • Варна
Стан си отиде и почнаха да печелят Joy
🤣

# 104
  • София
Ами не знам, не знам... На пръв поглед зелените сами са си виновни за загубата. Но някой очаквал ли е друг изход от битката? Не знам как им се получава, но ето нА.

Общи условия

Активация на акаунт