💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 670
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 915
  • Sofia
Дяволче, гласувах в анкетата, обаче не ми харесват опциите за отговори на въпроса - "на Мартин или на Добрин симпатизирате повече". За мен тук трябва да има отговор "нито един от двамата". За да не се налага да го пропускам, както и направих. 😊 Отделно, така се изкривяват резултатите. 😊

# 916
  • Germany
Хора, кажете че по сценарий говорят такива тъпотии, защото не е истина това… “Много сме доволни от Микяй. Веднага дойде да ни каже, даже ни събуди…”. Тия все едно са кралски особи, а другите прислужващия персонал🙄

# 917
Айде Раду иде ей сега .

# 918
Що така и на мен тези двамата никак не са ми приятни? Не помня чак  толкова схеми да имаше в предишните сезони.

# 919
Кой фризьор пак се е гаврил с Ралица Joy

# 920
Всеки път долавям насмешка и сарказъм щом Ралица нарича Мартин "императоре" Joy

# 921
Маги ще я кръстя Стан-ка Simple Smile Най-безхарактерните и инертни се задържаха край ДиМ. Раболепният слуга рапортува на двамцата - Микяй ще получи гърбица от толкова метани.
Искам в ефир пулса на ДиМ при идването на Раду Simple Smile

# 922
Какво значи “треньори”, ще работят в ИВ и зарязват досегашните си кариери?

# 923
  • Stockholm
Тия пък изкараха Изолатора някакво адско място, самоизяждали се били, в железни решетки живеели. И сякаш всички отпаднали са минали оттам. Лъжите на волята.

# 924
  • София
Сега ще бутат Мартин да надмине Момчи по брой победи ли?!

# 925
  • София
Павел отпадна от класацията ми, когато изрита Караолис. Дори и сега каза на Раду да "рита в бъбреците", тоест да играе мръсно. Не, мерси.
Това не спира да се повтаря. А как трябваше да играе? Като Маги на стената ли? Много път правеше на Анджи, затова се оказа на земята. Това е животът! Ако не бутнеш, ще те бутнат. Или избираш да печелиш, или се примиряваш със загубата. Не може все да правиш път на другите. Това никой не ти го оценя в живота. Такива хора само ги тъпчат.
Скрит текст:
Как пък не се научихте, бе... оценя, та оценя! Само още 2 букви и ви се свидят: оценяВА!
Аман!
Хайде сега ме докладвайте...

# 926
М и Д очаквали Димитър да се завърне ,явно в него са виждали най-сериозният конкурент.

# 927
На тези мазници само Димитър и Кралев. Отвратена съм от характерите им. Другите двама също са ми неприятни, тамън да си се допълват и дразнят един друг.

# 928
Нито Алекс нито Ралица ми се струват спортни натури. Направо са антиспортни, а Алекс даже май повече. 
За Димо това не може да се каже и е много силен пропуск че никога не го пуснаха по някое трасе да блесне. Мисля че ще отвее 95% от всички някога участвали.   
По темата за водещите, по-важното е продукцията да смени концепцията как се разговаря с участниците, аман от наддменност и унижения.

# 929
Тоя румънец много приказва,пък и с голямо самочувствие.Пържолки били за него българчетата .Много ясно,ние сме показали,че гласуваме за македонци,сърби,хървати и ги подкрепяме с голяма радост.Сега е наред румънец.Няма лошо.

Общи условия

Активация на акаунт