Кралски работи и клюки - декември 2024

• 78 312
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 105
Катарката е била по-пълна преди, а не по-слаба.

Интересно, че в Катар се облича традиционно, а по света го играе модерна жена.

Бриджит Макрон ще пътува до Лондон в сряда, 4 декември. Съпругата на президента на републиката ще дойде да представи, заедно с кралица Камила, the Entente Littéraire Prize (Prix de l’Entente Littéraire).
Интересно дали ще се състои този ангажимент днес.

# 106
О, Макси кадифе ли е облякла. Даже и на нея не мога да го харесам.
Но бижуто й изглежда много красиво.

Катарката в профил изглежда много страхотно.

Софи вечерта е избрала доста по-добра рокля от дневната, на която ни цвят ни модел бяха хубави и не й стоеше добре.

Чарлз определено взема насериозно ролята си на крал, излезе разбивка тия дни на ангажиментите на семейството му.

# 107
  • София
Била е и по-слаба, според мен и по-хубава.

# 108
  • Някъде там
Като написах преди, нямах предвид миналата и по-миналата година.
Огромна е разликата.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 15:16 от daviz

# 109

Бриджит Макрон ще пътува до Лондон в сряда, 4 декември. Съпругата на президента на републиката ще дойде да представи, заедно с кралица Камила, the Entente Littéraire Prize (Prix de l’Entente Littéraire).
Интересно дали ще се състои този ангажимент днес.
Да, двете пристигнаха за събитието.
Макрон е с много хубаво синьо палто, Камила и тя е много елегантна, мисля че е с нов костюм.
https://x.com/re_dailymail/status/1864282224759103528?s=46

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 15:03 от Chonsi

# 110
Харесват ми и двете дами, на Камила костюма не съм го виждала, интересен десен и закопчаване.

Има някаква прилика между палтата на Макрон и Кейт от вчера, само реверите на бордо палтото са малко по-различни. Знае ли се на каква марка е тоалета на Бриджит Макрон?

# 111
При катарката ме смущава носът й. Много ми е странен и някак си несиметричен спрямо лицето.

Смятам, че тя и в чужбина се облича спрямо мюсюлманските разбирания. Може да не носи забрадки и шалове на главата, но роклите и панталоните и са широки и до земята. Голи крака (или в чорапогащи), голи ръце или рамене, деколте не се виждат. Спазва си някакви правила за мюсюлманско благоприличие.

# 112
  • Някъде там
За първи път в историята на датската телевизия член на кралското семейство се появява в коледния календар на DR1 *Time Travel 2*, продължение на *Time Travel* от 2014 г.
Джоузефин участва в кастинга, като всички останали и е избрана за ролята на "Кейт".
Браво на Джоузефин. Артистична и талантлива като баба си.

# 113
  • София
За разнообразие приятни норвежки новини - "в детската градина Fridheim имат традиция да правят джинджифилови замъци за краля и кралицата. В сряда децата дойдоха в двореца, за да предадат резултатите от тазгодишното печене.
Джинджифиловият замък ще краси интериора на Кралския дворец до Коледа."

# 114
Колко сладки дечица 😍

Браво на Джоузефин, върви по стъпките на артистичната си баба 🙂

# 115
Вчерашните рокли и бижута бяха много величествени. Добавям и херцогинята на Глостър, която има забележителна лична колекция бижута. Страхотна тиара.

# 116
Спомням си, че учредиха наградата по време на държавното посещение във Франция, а ето, че вече има и първи победители.
С победителите в „Entente Litteraire“ британската писателка Манон Щефан Рос (вляво) и френската преводачка Лиз Гарон (вдясно).

# 117

Макрон е с 6 години по-млада от Камила, а изглежда поне на нейната възраст. При положение, че Камила няма (видими) корекции по лицето и е със собствената си коса.

# 118
  • София
Максима днес, втори ден в Лондон за Global Banking Summit

Фелипе и Летисия ще бъдат на погребението на повече от 200 загинали и изчезнали по време на наводненията. Службата ще бъде следващия понеделник.
https://www.europapress.es/nacional/noticia-reyes-asistiran-fune … 241204151234.html

# 119
  • Някъде там
Максима е страхотна. И двете визии са супер. Особено бялото, много елегантно.

Починала е сестрата на Карл-Густаф.

Восъчните фигури на част от нидерландците в музея на мадам Тюсо.
Амалия е като жива.
Тя самата е позирала при направата.

,

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 18:17 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт