Кралски работи и клюки - декември 2024

• 78 307
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 90
  • Down south

Бъкингамският дворец е готов за последният прием, преди ремонта, който предстои в следващите 3 години. През това време ще се провеждат в двореца Уиндзор.
Скрит текст:

Хубава снимка на Катрин!
Асоциацията е с принцеса от приказка, в случая - истинска. А снимките от предстоящото събитие са също блестящи
Благодарение на снимките от изявата им, темата сияе Nature Sparkles

# 91
Залата за приеми е с разкошно оформление и украса, като в приказките. Жалко, че Кейт не присъства, но съм очарована от Софи, изглежда изумително, бижутата и тиарата са страхотни.

Информация за тиарата:
Дългата до земята рокля беше украсена с аквамаринена тиара. Експерт бижутер във F. Hinds , Джеръми Хиндс наскоро  каза за HELLO! : „Като една от любимите тиари на холандесите, се съобщава, че произведението е проектирано по поръчка за Софи от бижутерите Collins and Sons. Тъй като това е част от лична колекция, а не от кралския трезор, няма да вижте това парче на всеки друг крал."
Снимки от приема, катарката е била отново с много красива рокля, Ан също е присъствала.

Отблизо бижутата на Камила и Ан:

Роклята на Камила не ми допада особено, но и стои добре, колието на Ан ми е грубо, но пък тиарата и обеците от комплекта са красиви.

# 92
Шейха Джавахер бинт Хамад Ал Тани е много елегантна при посещението си, носи много изчистени и красиви модели на много известни марки.
Вчера за приема носеше специално правен Jean Paul Gaultier.
JPG е любимият дизайнер на нейната свекърва, несравнимата шейха Моза бинт Насър ал-Миснад.

През деня носеше Валентино.

Ето и детайлно какво носеше Софи снощи:

Херцогинята на Глостър също е била много елегантна.

# 93
  • София
Между другото снощната офицална вечеря беше последната за следващите три години в Бъкингам. От понеделник почва вече ремонта и в тази част на двореца, а официалните вечери в продължение на три години ще се правят в Уиндзорския замък.

# 94
Кралската принцеса, облечена в същата рокля, 39 години по-късно
1985 г. и 2024 г.

# 95
Никак не ми харесва аристокрацията на Близкия и Средния изток. Има нещо много лукаво и фалшиво в излъчването им. Онази Моза ли беше - направо ми е неприятна. Единствено йорданците са ми поносими, и то не всички.

# 96
  • Някъде там
Филип и Матилде празнуват 25 години брак.

Много красиви бижута.
Тиара "Wolfers" която се носи и като колие.

# 97
  • София
Матилде много ми харесва на снимкте за годишнината - да са живи и здрави!

Максима отново рошава, но заради усмивката ѝ прощавам

Летисия вчера в Мадрид, не разбрах на какво събитие. Хубав костюм

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 12:22 от Lana

# 98
Кралската принцеса, облечена в същата рокля, 39 години по-късно
1985 г. и 2024 г.
Ха ха, предположих още като я видях, че е рециклирала стар тоалет, но наистина ме изненада давността 39г. Браво, че си е запазила фигурата, даже сега ми се струва, че леко виси роклята, по-слаба е. Суетата на Ан не й е присъща, тя бие всички по устойчовост на тоалетите.Laughing

# 99
Какви красиви бижута показахте.

# 100
  • София
Страхотни обеци на катарката

Вечерните също изглеждат добре, макар че не се виждат много. Както и роклята ѝ която каквто се вижда от наметката  също е красива.

Самата катарка е интересна жена, въпреки че ми се струва, че си е правила устата, което малко разваля вида ѝ.

# 101
Странна прическата. Мисля, че е от 50-те или 60-те години на миналия век. Пак ли става модерна?

# 102
  • Някъде там
Качих я назад в темата, Летисия. Била е на събитие свързано с международният ден на хората с увреждания.
Този гащеризон на Максима много го харесвам. Особено сега като отслабна още по добре й стои.
И вечерта вчера. Хубав костюм в ужасен цвят.

Лана да, съвсем различно изглеждаше преди и доста по-слаба беше. Сега ми изглежда и по възрастна, а не е.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 13:55 от daviz

# 103
След вчерашното продължително държавно посещение крал Чарлз е в църквата „Свети Петър“, Нотинг Хил, за да се срещне и да благодари на служителите на Комитета за извънредни ситуации при бедствия, които са работили в Близкия изток и Украйна, наред с други места.
Чарлз слага в малкия си джоб всички по-млади крале. Постоянно има ангажименти, постоянно има срещи и аудиенции, а се говори, че този уикенд ще присъства и на откриването на Нотр-Дам в Париж, заедно с много други държавници.

# 104
  • София
Много стилна е жената на катарския шейх, особено снощи тоалетът в бордо беше топ.
Тя си има типичните черти на арабките с бадемовидни очи. За устата не мога да преценя, ако е правена, то не е много натрапчиво.

Общи условия

Активация на акаунт