Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 582
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 1 230
Знам, че са деца, но така и не ми станаха симпатични монакските близнаци. Най- вероятно семейните проблеми са сложили отпечатък върху тях,  Албер ми изглежда жесток и циничен човек. Видеото е доста студено и протоколно, единствено Шарлийн  проявява някакви емоции.

Мъчно ми е, че не само аз виждам тъга (и още нещо) в очите на децата на Албер и Шарлийн.
Дано не съм права, но очаквам в бъдеще да пълнят клюкарските хроники с не чак до там приятни за ухото и окото изяви.

А откъде знаеш, че примерно, принцеса Шарлот няма да пълни клюкарските  хроники с не чак дотам приятни за ухото и окото изяви?

# 1 231

Още отсега си личи в каква красива, фина и елегантна девойка ще се превърне принцеса Шарлот. Изящно момиче с прекрасна стойка.

Две приятелки

И сладура Луи, който е много доволен от подаръците си. Grinning

# 1 232
Шапката на Кейт от днес сме я виждали доста често през годините. Много е кокетна с тази панделка, на марката Gina Foster Meribel .

# 1 233
  • София
Истинска наслада за очите са АКС.

# 1 234
  • Пловдив
Шапката на Кейт от днес сме я виждали доста често през годините. Много е кокетна с тази панделка, на марката Gina Foster Meribel .
Палтото също не е ли носено и преди? Изглежда ми познато.

# 1 235
Палтото също не е ли носено и преди? Изглежда ми познато.
Да и то е носено, Маккуин е. Само обеците ѝ са нови.

Ето и Софи с какво беше облечена днес.

# 1 236
Много красиви палта! Heart

# 1 237
В традиционното Коледно предаване ''Годината с кралското семейство'', кралят, кралицата, Метте-Марит и Хокон правят малки коментари за случилото се през годината. Първо сериозното заболяване на краля, докато беше зад граница през февруари. Правителството пратило медицински самолет да го транспортира обратно в Норвегия, а неговият личен лекар е отишъл. Лекарят направи малък коментар, че кралят е имал много нисък пулс и му е направил временен байпас на сърцето, за да издържи самолетното пътуване. Полетът до Норвегия е бил най-следеният полет с десетки хиляди, които наживо са следяли къде се намира този самолет по ФлайтРадар. Кралицата пък каза, че се е страхувала, че ще се прибере сама, тоест че кралят ще почине там. За щастие се оправи и той каза, че се чувства добре, само дето трябва да ходи с бастунче занапред.

Обсъдиха и сватбата на Марта и шамана и кралят каза, че според него кралското семейство не е за продажба. Затова са отказали да бъдат снимани в ситуации, където и другата преса няма достъп и са си направили отделна снимка на кралския кораб преди да започне празнуването. Коментатор от вестник Афтенпостен се подигра на белите чаршафи, които бяха опънати да крият булката и младоженеца. Каза, че журналистите са си помисли, че някой е припаднал и има нужда от лекарска помощ. А един вътрешен човек обясни, че не били чаршафи, а покривки за маса. Редакторът на Се о Хьор, които винаги са първи с най-новата информация за кралското семейство пък каза, че те са имали информация кое, къде и как ще се случи и отрано са се подготвили да си намерят най-подходящите места за снимане да направят най-хубавите снимки в тази ситуация с ограничения. Марта е била с тиара, която й е подарил дядо й на 18-тия й рожден ден.

Накрая нямаше как да не се коментира и случая с Мариус. Кралят много дипломатично каза, че наркотици и психични проблеми са много разпространени в много семейства и че му е тъжно, че някой, който му е мил, също е тръгнал по тоя път.
Метте-Марит и Хокон много уклончиво отговориха колко им е трудно, докато Метте-Марит няколко пъти каза ''невероятно'', за да опише степента на трудност. Забелязала съм, че тя много често описва нещата с ''невероятно'' и има беден речник, когато трябва да описва нещо. Всичко е ''невероятно'' - невероятно трудно им е било. Каза и че от доста време в семейството получават помощ от здравната система, за да се справят с проблема. Не отговори каква помощ, но явно става дума за психолог от контекста и недомлъвките.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 10:06 от Fenris

# 1 238
Сладък момент между Катрин и Миа вчера

# 1 239
  • София
Прави впечатление, колко са близки децата. На една от снимките вървяха и си шушукаха с Шарлот като приятелки.

# 1 240
Великият херцог на Люксембург обявява абдикацията си в коледната си реч
https://www.upi.com/Top_News/World-News/2024/12/25/Luxembourg-Gr … on/7341735138662/
https://www.hellomagazine.com/royalty/737861/grand-duke-henri-an … christmas-speech/

Ново проучване в САЩ за рейтинга на английските рояли. Първи Даяна и Елизабет, после Уилям, Хари, Кейт.
https://www.purewow.com/news/royal-family-popularity-poll

# 1 241
Истинско  олицетворение на Коледа е Сандрингам – сплотено кралско семейство, щастливи деца и възрастни. Всички са чудесни.
В САЩ са изключително странни. Какво общо имат с британската монархия, та чак и проучвания правят.

# 1 242
  • София
Весела Коледа!
Харесаха ми Британското кралско семейство, не говоря за дрехите, те не ме вълнуват. Радвам се, че продължават та ходят на църква и не са започнали да заличават Рождественските празници, замествайки Merry Christmas с Happy Holidays!

Ей, изненадах се, че в горната статия американците назовават правилно Британското кралско семейство, а не само Английското.

# 1 243
Не е изненада за Люксембург, там и в другите страни от Бенелюкс абдикацията е традиция, а и той обяви още миналата година, че започват подготовката за абдикация.

В САЩ винаги са били обсебени от британската монархия. Най-големите звезди в шоубизнеса им Ким Кардашиан имаха постове за Катрин, Блейк Лайвли също постове, сторита. Там религиозно се следи какво казват британските рояли, какво носят, къде ходят. Статиите за британското кралско семейство в американската медия Пийпъл са близки по брой с тези в британските медии.

Но не са само американците, реално интересът към британската монархия е огромен в цял свят и благодарение на социалните медии само се засилва.

# 1 244
Сега видях на една от снимките, че Катрин носи и перлената огърлица, вероятно от Елизабет и още едно колие златно.

Общи условия

Активация на акаунт