Кралски работи и клюки - декември 2024

• 78 489
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 1 215
# 1 216
  • При семейството си
Какво красиво коледно настроение внесоха.

# 1 217
Нови ли са обиците на Кейт ? 😍
Палтото на Софи е прекрасно 😍 много красив цвят и кройка.
Да, нови са и много красиви, Robinson Pelham "Daystar Blue Topaz Earrings"

Уникални обеци, много ми харесват.
 Всички от АКС изглеждат страхотно.
Съчетанието на синьо и зелено ми е много любима, Кейт изглежда невероятно.

# 1 218
Не пропуска да поздрави и хората, които са дошли да ги видят.

# 1 219
  • София
Весела Коледа на всички! People Santa

# 1 220
Много красиви обици има принцесата на Уелс, на една снимка забелязах и хубава гривна на ръката и, интересно ми е да я видя по отблизо. А сега на последната снимка виждам, че и Шарлотка е с някаква интересна гривна май.

Много са хубави, весели и усмихнати всички. Катрин сияе, децата са усмихнати. Дъщерите на Питър колко са пораснали. Много харесах палтото на Софи, цвета е много приятен, а пък лейди Луиз какъв красив глезен извади, нежна, миловидна девойка е.

# 1 221
Април, не е нова гривната ѝ. Носи я тази година на Уимбълдън, много е красива.

Един сладък Луи, щастлив с подаръците си.

Зара е страхотна днес!

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 14:28 от Chonsi

# 1 222
# 1 223
Шарлот е с много красиво палто в каре синьо и зелено, в тон с мама. Косата й е много красив тъмно рус тон и гъста като на мама.
На последната снимка много прилича на Уилям.

# 1 224
Традиции и класа, това е АКС.
Семейство Уелс са прекрасни, усмихнати,щастливи.
Тайно ми се иска да надникна в двореца сега, представям си луда веселба с толкова много деца и всички възрасти около тях.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 15:43 от Megan 36

# 1 225
Много красиви снимки с коледно настроение. Принцеса Ан е толкова стилна. Катрин също, този цвят и модел палто много й отиват, шалът също.

Децата Уелс са страхотни, всяка година е удоволствие да им гледаме коледната разходка и да проследяваме колко са пораснали, как се променят, кой на кого повече започва да прилича. Братовчедите им също. Голямо богатство е не само да имаш толкова много роднини, но и да си в толкова топли отношения с тях.

Момичетата на Питър растат истински красавици. Той също си е с много хубави черти.

Още от малка Шарлот е много фина и грациозна: стойка, как върви.

Камила както винаги е много стилна, предполагам това са брошки.

# 1 226
  • София
Прекрасни снимки от днес.
Задружно и усмихнато семейство не само в празнични дни.
Хората много се радват на принцесата на Уелс, както и на малките. Донесли са им подаръци.

# 1 227
Софи е просто великолепна Heart Eyes

Кейт изглежда чудесно, в отлично настроение са всички. Зная, че това й е любима цветова комбинация, но за мен е много скучна и някак потискаща. Елегантни са, дори децата са в тон, дано през новата година бъдат здрави и все така задружни. Всичко лошо да остане в миналото.

# 1 228
Ах този Луи, много харесвам такива будни деца,дано никога не промени, Шарлот истинска красавица, Джордж винаги до бащата си,личи си ,че го готвят за бъдещата му роля.

# 1 229
Прекрасната принцеса Шарлот, същата чаровница като майка си. Вече хората искат селфита и с нея.
https://x.com/tokkianami/status/1871914552109289725?s=46
Тази снимка! ❤

Усмихнати и щастливи братовчедки. Савана вече е млада госпожица, много висока е станала.

Общи условия

Активация на акаунт