Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 597
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
„Имах страхотен разговор с принца“, каза Тръмп. „И аз го попитах за жена му и той каза, че се справя добре. И аз го попитах за баща му и баща му се бори много, и той обича баща си и той обича жена си, така че беше тъжно.

Trump says Prince William told him King Charles is 'fighting very hard' after cancer diagnosis.
"I had a great talk with the prince," Trump said. "And I asked him about his wife and he said she's doing well. And I asked him about his father and his father is fighting very hard, and he loves his father and he loves his wife, so it was sad.
https://abcnews.go.com/GMA/News/trump-prince-william-told-king-c … tory?id=116604635

Не е ли логично човек, който явно е много болен, да иска да прекара Коледа с най-билзките си?
Чарлз никога не е бил близък с Андрю.
Предполагам, че покани са разпратени официално, а неофициално някои са били посъветвани да не ходят или тактично са отказали.

# 1 066
  • # супернатурална #
Кой се правел на болен? Маргрете ли?
Сериозно ли е написано това за 85-годишна жена, която претърпя сериозна операция миналата година?
А ти сериозно ли смяташ, че кралица като Маргарет ще абдикира само заради временни здравословни проблеми? Та Елизабет и Чарлз да не би да бяха/са по-здрави? Да не говорим, че и в момента е доста активна и слага в джоба някои по-млади членове на семейството.

# 1 067
Кой се правел на болен? Маргрете ли?
Сериозно ли е написано това за 85-годишна жена, която претърпя сериозна операция миналата година?
А ти сериозно ли смяташ, че кралица като Маргарет ще абдикира само заради временни здравословни проблеми? Та Елизабет и Чарлз да не би да бяха/са по-здрави? Да не говорим, че и в момента е доста активна и слага в джоба някои по-млади членове на семейството.
Всяка операция на тази възраст е сериозен здравословен проблем сама по себе си.
Иначе изобщо не мога да разбера логиката в това изказване.
Маргрете е активна, значи не е болна, така ли?
Няма как да е абдикирала само заради здравето си, значи също няма как да има здравословни проблеми.

# 1 068
Слава Богу, Маргрете изглежда в страхотно здраве, често я виждаме по ангажименти и други събития, беше дори на сцената ноември месец, а миналата седмица следящите датчаните потребители ни информираха, че била летяла на коледен шопинг до Лондон за няколко дни.

# 1 069
Крал Чарлз III по време на среща със султана на Бруней, придружен от принц Матийн от Бруней, в стаята от 18-ти век в Бъкингамския дворец в Лондон.

# 1 070
  • София
„... Чарлз никога не е бил близък с Андрю...
А според мен и не само той, чел съм, че и други членове на кралското семейство не са много близки с Андрю.

# 1 071
„... Чарлз никога не е бил близък с Андрю...
А според мен и не само той, чел съм, че и други членове на кралското семейство не са много близки с Андрю.
За кои членове на КС си чела и с какво авторите обясняват липсата на близост?

# 1 072
И аз съм чела, че бил любимецът на Кралицата и другите му братя и сестри не го харесвали заради това.
За Едуард също съм чела, че майка му изобщо не го отразявала, а принцеса Ан била любимката на Филип и той съжалявал, че не тя ще стане кралица.
Колко е вярно - те си знаят, жълтата преса и по-невероятни неща си е фантазирала.

# 1 073
Аз пък мисля ,че не струва като човек и  за това. Което се показва е върхът, те си го знаят какъв е.

# 1 074
  • Някъде там
Алберт и семейство са радавали подаръци на деца в двореца.

https://www.instagram.com/reel/DDuu4v5BGdk/?igsh=bHF1NHEzd2U4Nnhz

Белгийците на  традиционият им Коледен концерт.

И две поздравителни картички от
Люксембург 

и от Филипос и Нина

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 22:24 от daviz

# 1 075
Знам, че са деца, но така и не ми станаха симпатични монакските близнаци. Най- вероятно семейните проблеми са сложили отпечатък върху тях,  Албер ми изглежда жесток и циничен човек. Видеото е доста студено и протоколно, единствено Шарлийн  проявява някакви емоции.
От белгийското семейство само червената кадифена рокля е приятна, другите тоалети са кошмарни.

# 1 076
И на мен тези деца са ми много депресирани, иначе момченцето изглежда добро дете.
Не знам каква е логиката да раздават подараци на деца в Монако, там живеят предимно богати хора, които определено могат да си позволят всичко.

Още прекрасни снимки на Софи от вчера, толкова мила и земна жена. Личи си, че нищо не ѝ чуждо от нормалния живот. Отношението  ѝ към каузите е толкова всеотдайно.

# 1 077
Зелено и бордо са ми крайно неподходяща комбинация, не ми харесва.

# 1 078
Милата Софи с това  деликатно  и  майчинско излъчване.  Много коледни цветове е избрала, внушават ведрина и мекота, подходящи за посещението.

# 1 079
А какъв цвят в блузата на Софи? С палтото изглежда цикламена, без него изглежда бордо?
Зелено, циклама и бордо е малко повече. Зелено и бордо е ок, макар на Софи зеленото да е малко по-ярко. Панталонът можеше да е по-дълъг обаче Grinning

Общи условия

Активация на акаунт