Кралски работи и клюки - декември 2024

• 78 400
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде там
Мари открива датски коледен месец в Анси, Франция.

# 151
Принц Уилям е страхотен!
Писмото което е написал ме просълзи, вероятно и всички към които е насочено.
Много емоционално и много чувствено!

# 152
Кралицата днес се срещна с оцелели от домашно насилие и поддръжници на Women's Aid на прием в Института на машинните инженери в Лондон за отбелязване на 50-годишнината на благотворителната организация.

# 153
Поредна страхотна инициатива подкрепя Камила! Браво!

# 154
  • София
И аз съм с впечатлението, че роялите нерядко са със слънчеви очила по събития. Не знам откъде се спусна сега това “изискване” да не се носят такива.
Включително обожествяваното семейство Уелс носи такива при събития на открито. Но за тях съм убедена, че ще се намерят оправдания. Rolling Eyes

Мегън е хубава и много елегантна, макар че това черно не го харесвам и аз:

# 155
Тази снимка разтеглена ли е в долния край или вече са ѝ толкова отслабнали краката, че над глезена крака ѝ е колкото ръката над китката и обиколката на стъпалото е колкото обиколката над глезена Rolling Eyes
Скрит текст:
Не ми харесва как ѝ стоят този тип рокли заради това
Скрит текст:
Спокойно може да е с рокля с някакъв тип презрамка/горна част, че да не е с такова притискане/прищипване, което сме виждали и с други такъв тип рокли...
Не ми харесва, че е в черно, не ми харесва прическата, не ми харесват сандалите (и те в черно), при толкова уникално красиви и стилни обувки, които има...
Колието е страхотно, грима ѝ много ми харесва...

# 156
В очакване на коледният концерт утре!

# 157
Не мисля, че е разтеглена, на нея глезените и прасците й винаги са били много слаби.

На мен роклята ми харесва като цяло. Стои й добре, а тя явно обича голи рамене.

# 158
Пенева, ти пък нищо не ѝ хареса на Меган този път 🤣
Аз обаче всичко ѝ харесах 😆 И сандалите включително, въпреки че не мога да си представя как се ходи на такъв ток и почти символична каишка на пръстите.
За роклята, тя има много хубави рамене, гръб и ръце, нека ги показва голи, докато изглеждат така!
За глезените, краката ѝ поначало са много слаби, но в случая, това впечатление за еднаквост на китка и крак идва от ъгъла на снимане и осветеността. Част от крака не се вижда.

# 159
Може ли снимка на семейство Уелс на балкона със слънчеви очила?

# 160
От последната поява на Меган ми харесва само колието, роклята подчертава само диспропорциите на тялото, прическата както винаги рошав и небрежен кок, при нея винаги  все едно не са я сресали а само набързо са събрали кичурите, отгоре косата й е раздърпана неравномерно.
А на една от снимките  ми направи впечатление отпуснатата кожа на ръцете, може би е от рязкото отслабване, но изглежда зле.

# 161
......................................
Включително обожествяваното семейство Уелс носи такива при събития на открито. Но за тях съм убедена, че ще се намерят оправдания. Rolling Eyes

Мегън е хубава и много елегантна, макар че това черно не го харесвам и аз:

А аз съм убедена  , че съвсем умишлено е написан първия абзац . И не е по правилата на форума.

А Мегън е наистина хубава на това събитие и колието и е много красиво . Едни обички висящии липсват според мен . Но и така е хубава.

# 162
  • София
]
Тази рокля въпреки че я прави равна от раменете до глезените, поне не я сплесква отпред- тези гънки създават някаква извивка където трябва. Естествено е в черно....но защо е с неутрален цвят лак- забраната за ярък маникюр не отпадна ли след като излезе от АКС?

# 163
Някой дали е гледал немския документален филм Изгубеният принц, четох отзиви, че щял да разкрие истината за Мегзит, че заплашвал с още по-голям спад популярността на Съсекс, дали наистина съдържа нещо ново?
Според статиите режисьорката Улрике Грюневалд била известна и с много награди, та би следвало филма да е сериозен.

# 164
  • Някъде там
Летисия днес е със страхотна рокля. Много я харесах.

Общи условия

Активация на акаунт