Кралски работи и клюки - декември 2024

• 78 382
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 135
Преди месеци и норвежците ми бяха направили грозно впечатление показващи се на балкона на някакво официално събитие със слънчевите очила. Ами много несериозно и неуважително ми изглежда.

# 136
  • в сърцето на един мъж...
Камила в тоалета от изпращането на катарците и от срещата с Макрон много ми харесва. А ботушите й са супер! Двете с Макрон са много елегантни, а роклята-палто на Макрон е като на Кейт от вчера.

# 137
  • София
Палтото в бордо на Кейт не ми хареса, с тези странни ревери и закопчаване. Но пък тя има способността да носи дрехите с такава грация, че впечатлява силно! Дано се показва повече, липсва!

# 138
Преди месеци и норвежците ми бяха направили грозно впечатление показващи се на балкона на някакво официално събитие със слънчевите очила. Ами много несериозно и неуважително ми изглежда.

Toва ли имаш предвид?
Това е от 17 май, националния празник. Тя е с военна униформа и по принцип е забранено да се ползват слънчеви очила с униформата, но тя е получила специално разрешение от армията заради силното слънце. Все пак те стоят на тоя балкон с часове и махат и винаги слънцето е срещу тях.

Когато е много слънчев ден, виждам, че ту слагат очила, ту ги свалят. Кралят ту стои прав, ту седи. На различните снимки от едно и също събитие е различно.

# 139
  • Пловдив
Пускан ли е клипа, където датската кралица Мери си пробва новата тиара?
https://www.facebook.com/reel/553350844253214
Снимки видях, клипа май не.

# 140
  • Glasgow
Меган
Скрит текст:

# 141
Не ѝ прави услуга тая рокля на Маркъл, липсата на талия не е за такава рокля, прическата също.

# 142
Много добре изглежда Меган. При нея с обработка или не младеенето се получава доста естествено.

Гледах това клипче от посрещането на катарците, много неприятно впечатление ми направи Чарлз как не удостои Кейт и Уилям даже с кимване.
https://www.tiktok.com/@hellomag/video/7444176275612110112

# 143
Забравих онзи ден да кача сестрите Спенсър на модните награди за 2024 г. в Лондон.
И трите са страхотни, много елегантни. И трите имат страхотни фигури, добрия ген Спенсър не ги е пропуснал.

# 144
  • Някъде там
Многократно е имало снимки на кралски особи с очила на официални събития през  годините.
За мен не е проблем, но всеки вижда нещата различно.

Янтра преди снимките го пуснах и клипа с обясненията за промяната, но това няма значение, попита затова отговорих.
Чакам да я видя с нетърпение в цялостна визия. Дано  е утре.

Клипчето от филма с Джоузефин.
https://x.com/ChristinsQueens/status/1864302094414430582?t=i8XD5 … 2tg5ixGcsgjg&s=19

Харесва ми Меган на събитието в чест на Тайлър Пери.
Роклята и стои добре, не изглежда кичозно и сплескана в бюста, не и е тясна и гърчеща се. Изчистена и стилна визия. Красиво и нежно колие.

Виктория  вчера на посещение
в асоциация "Шведски дом на войниците".

Синът и снахата на Стефани Монакска си имат второ момиченце. Красиво име са избрали за малката.

# 145
На мен Бриджит Макрон ми е като вещица или най-малкото восъчна фигура.
Палтото наистина ли е същото като на Кейт? На мен ми хареса много и на двете.

# 146
  • София
И аз не харесвам мадам Макрон, страшничка е в лице, но когато е елегантна е страхотна. Вчера и двете с Камила бяха много добре, при Камила (костюмът май е Диор) само ботушите развалиха тоалета. А освен двете копчета на кръста нищо общо нямат двете палта - различно разкрояване, различни ревери, различни рамене.

Колието на Мегън изглежда красиво.

Предишният черен тоалет ми хареса повече - панталонът с бюстието, тази рокля ми е безразлична, но Мегън изглежда добре.

Много ми харесаха вчера Шарлийн (без обувките) и Габриела, даже тя с контраста с черното повече, но палтото на Шарлийн е страхотно.

Mъж е арестуван в двореца Хага вчера (резиденцията на Виктория и Даниел).
Става въпрос за мъж, който е бил в района и се е държал странно и след това е бил проверен. Открит е нож, казва Пер Фалстрьом, прессекретар на полицията в Стокхолм.
Мъжът е имал и белезници, тиксо, предпазна маска и бутафорен пистолет. Носел със себе си и списък с няколко водещи хора от известна компания.
Маргарета Торген (предполагам от полицията или двореца) казва, че вчера в 17.00 часа един мъж е бил пред портите на двореца Хага и се е държал различно. Охраната, която винаги е на място, се обадила на полицията. Полицията пристигна и арестува мъжа и сега въпросът е полицейски.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/AvXxAn/knivman-gripen-vid-slottet

ПП Всъщност роклята хич не е лоша, само дето е черна

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 10:36 от Lana

# 147
  • Някъде там
Много красиво.

Хари на събитието The New York Times Dealbook Summit 2024 в Jazz at Lincoln Center.

# 148
  • При семейството си
Докато Меган е на Галата в чест на Пери, Хари дава интервюта в New York:
https://people.com/prince-harry-addresses-speculation-marriage-m … -10-times-8756364

# 149
Принц Уилям написа стоплящо сърцето писмо до всички получатели на наградата Диана. Виртуалната церемония ще се състои утре. Уилям и неговата майка имаха специална връзка, всъщност толкова специална, че тя открито го наричаше свой близък довереник и сродна душа.

“Поздравления за получаването на наградата Диана!
Толкова съм горд от въздействието, което всеки един от вас има върху вашите общности и извън тях. Вие сте водени от доброта и състрадание и чрез това променяте света към по-добро.
В тази специална 25-та юбилейна година за наградата "Даяна" е прекрасно да видим млади хора от цял свят да получават признание. Понякога светът може да изглежда като несигурно и непознато място и знам, че много от вас е трябвало да работят усилено, за да преодолеят бариерите, за да направят положителна промяна. Въпреки това съм окуражен да видя какво могат да постигнат вдъхновяващи млади хора като вас.
Знам, че майка ми, в чиято памет днес получавате наградата „Диана“, би се гордяла изключително много с вас. Надявам се, че тази награда ще ви помогне да защитите своята кауза и да подкрепите хората около вас.
Благодаря ви за отдадеността. Всички вие сте необикновени.”

Общи условия

Активация на акаунт