Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 757
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 945
  • София
И какво като е почнала Джоузефин с маникюра? Някои момичета искат да са като жени, а не като войници.
Пък и всяка момиче малко или много се влияе от майка си - видяла е хубав маникюр на майка си, иска и тя така.
Голяма работа, заплаха за кралството.

Лана, пак казвам - никъде няма официално изявление от агенция, че Уелс трябва да предоставят нова снимка или че не било ясно кога точно е правена. Явно от четене на прекалено много хейт коментари в нета се забравя фактологията и че хейтърските коментари не отразяват истината. Затова и става объркване кое е официално изявление и кое коментар от анонимен трол.

Нормално, всички знаем, че спомените могат да варират. Добре че официалните изявления седят и в такива случаи реферираме към тях Simple Smile А че една единствена снимка на Уелс я няма в агенциите - все тая, целият свят и без това им следи социалните медии и снимката дни наред циркулираше дори по българските новини.
Ти може пак да казаваш - но аз четох тогава и много добре знам какво съм прочела. И си го пише и до днес.
Който иска да рови - на мен ми омръзна.
Не знам като не е голяма работа - защо е тоя зор да приемем че снимката е ОК. Ми не е.
Може и тази на Съсекс да не е - засега, обаче, няма такива индикация.

# 946
Ми нищо, Птица я споменава при Джеймс. С когото не изглежда да имат някакви допирни точки. Жосефина бих я сложила до Алексия. И при двете позите надделяват над естественото поведение. Не са ми симпатчни, предпочитам по-естествено поведение, като тях е всяка втора. Едната се беше качила как пуши на 13-14.

Едните са възпитани, че позите са част от кралските задължения. Другите не са.
Може да се направи съпоставка как пристигат англичаните на събития и как датчаните и нидерландците. Едните отиват директно при посрещачите, без да спират пред камерите. А на другите първата им работа е да се обърнат за статична снимка, защото тези са най-сполучливите.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 16:38 от Tinо

# 947
Графът на Уесекс се ползва с неоспоримото ми уважение, откак стоя на стража край ковчега на баба си. Момчето беше само на 16, но не трепна. Жив и здрав да е, изглежда, че е наследил духа на дядо си Филип.

# 948
Манипулираната снимка на Катрин поне е ясна , а на "оригиналната" на Съсекс всички са размазани, все едно са снимани от километри с евтин телефон с камера от най-първите модели.
Може и аз да се бъркам, но това ми е голяма разлика в ръста на дете за една година.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 16:49 от mar4ela

# 949
Е, други след ковчега на майка си вървяха и то в много по-невръстна възраст. Облагите винаги идват в пакет със задължения.

# 950
Ми нищо, Птица я споменава при Джеймс. С когото не изглежда да имат някакви допирни точки. Жосефина бих я сложила до Алексия. И при двете позите надделяват над естественото поведение. Не са ми симпатчни, предпочитам по-естествено поведение, като тях е всяка втора. Едната се беше качила как пуши на 13-14.

Едните са възпитани, че позите са част от кралските задължения. Другите не са.
Може да се направи съпоставка как пристигат англичаните на събития и как датчаните и нидерландците. Едните отиват директно при посрещачите, без да спират пред камерите. А на другите първата им работа е да се обърнат за статична снимка, защото тези са най-сполучливите.
Жосефина е дъщеря на крал, а Джеймс - племеник... Не разбрах къде е базата за сравнение...

# 951
Метте-Марит е засилила предколедното чистене на имиджа и е посетила старчески дом в община Аскер, където е и имението Скаугюм.

Журналистите са я питали дали коледните приготовления вървят по план и тя отговорила, че не, закъсняла е. Хокон я поправил и похвалил, че съвсем по план си вървят, на което тя коментирала, че това е защото започва отрано. За изпроводяк пожелала весела коледа на журналистите.

https://www.seher.no/images/82401231.webp?imageId=82401231&x … 8&format=webp

https://www.seher.no/images/82402570.webp?imageId=82402570&w … 8&format=webp

Просълзила се и по време на коледния концерт с песни в старческия дом.

Баба и 8-те внучета са кръстили тази снимка журналистите тук:. Силвия изглежда много добре за 80-годишна жена

https://www.seher.no/images/82401279.webp?imageId=82401279&w … 8&format=webp

Нямам време да сменям формата на снимка, затова пускам само линка и за трите.

# 952
Съвсем нормално е към снимките на престолонаследника да има повече изисквания и да предизвикват бум от коментари. И съвсем нормално е към снимките на хора, които живеят на друг континент и нямат задължения към короната да не предизвикват интереса на пресата. Всъщност какво значение има каква е снимката на Съсекс?! Нито те, нито децата им са важни за английската корона и могат да ги фотошопират както си искат.

# 953
  • София
Сладурана с много красив пуловер

Посещение на клуб за храна с WeShelter в NABO Center Amager в Копенхаген днес

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 17:55 от Lana

# 954
Явно не сте отваряли коментари на световните медии дето качиха бизнес картичката на Съсекс да видите хората какво мислят и как никой не вярва семейната снимка да е истинска ама тука в форума голямо спорене пада колко е нормална и истинска. 😂

Да оставя и малко реални снимки през годините на двама сладури брат и сестра.

# 955
  • Някъде там
Сладурана с много красив пуловер

Посещение на клуб за храна с WeShelter в NABO Center Amager в Копенхаген днес
Много е хубава. И на мен много ми харесва.
 С този пуловер беше миналата година при украсяването на елхата.
Чудесна инициатива.
https://www.instagram.com/reel/C0a5Lr0tN7A/?igsh=MTdraHNtOXlrYnZkMA==

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 18:25 от daviz

# 956
  • Glasgow
Обаче какво се е случило, че дейлито в материала си за снимката на Съсекс (как има конспиративни теории в Туитър, че е сглобена и т.н)казват, че експерт споделя, че я намира истинска. Преди само се чудеха с какво да ги захапят, какво съм изпуснала?

# 957
  • При семейството си
Много се ограничиха тези членове на кралското семейство вече - Съсекс и Йорките отпадат (последните доброволно се чупиха тази година). Хубаво е да има сплотеност, а то при тях точно обратното, разбягват се.
Във връзка с този и предишния пост, Хари с новото си сплотено семейство Маркъл ли ще празнува, има ли информация?
Джеймс е готин младеж, дори с перчема, тоест точно и заради него.
Птица, преди време не ни ли обясни точно ти как на тийн не можеш да се наложиш какво да облича, как да изглежда, сега перчем ще режеш.
Естел наистина става хубаво момиче, и какво краче вади.
Семейната снимка с децата на Съсекс се коментира единствено защото е толкова размазана, непрофесионална и въпросните деца в гръб, че по-добре да не я бяха пускали, като официална. Не искаш да ги показваш, не ги.
Дори и ние правим “по-професионални” колажи от семейни снимки, снимани с телефона. Но пък са за лична употреба, не за професионална поздравителна картичка.

# 958
  • Истински се вижда само със сърцето.
Беше ми интересно, че 3 годишно дете не може да има такава дълга коса, ми може Wink
Ето ви истинска снимка на моето когато беше на 3  ( извинявам се, че не мога да я сложа в скрит текст от телефона)

Но като цяло не ми харесва коледната картичка на Съсекс и също мисля, че семейната е колаж от няколко снимки.

# 959
Много интересни коментари днес за Коледата в Сандрингам. Някои отказали поканата на Чарлз за коледния обяд – Андрю и дъщерите му и заключението  е "разлъка" в кралското семейство. А и се разбягали били. Беа май беше на Коледния концерт на Катрин. Така ли се разбягват?
То е ясно, че определени личности  не са поканени, нито от сърце, нито от куртоазия.  А един от поканените  - Андрю, е сърдит на Чарлз, предполагам заради искането да напусне имението, в което живее. Важните за кралското семейство и кралят, близките и тези, които са винаги до Чарлз, много вероятно ще бъдат в Сандрингам.

Общи условия

Активация на акаунт