Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 687
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 990
  • Някъде там
Кратко видео от посещението на Мери
https://www.billedbladet.dk/kongelige/danmark/dronning-mary-er-i … n-meget-svaer-tid
Нищо не ѝ разбирам, но има много приятен глас и хубава усмивка.
Ето го с превод на английски.
https://www.instagram.com/reel/DDsaBRYIwzN/?igsh=MXJ3d3pqdmhneGFrag==
Много ми хареса новият патронаж. Организацията заслужава подкрепа. Много е хубаво че хората, които са самотни и/или имат психични проблеми, могат да се срещнат, да приготвят храна и след това да споделят храна със съмишленици в подходяща за тях обстановка и с хора, които ги разбират.

Скрит текст:
Въпреки че животът може да е труден, не сте сами. Това е посланието на социалния хранителен клуб на WeShelter, който всеки вторник предлага общуване и добра храна.
По случай Коледа Нейно Величество кралицата посети днес клуба за хранене, който е част от социалния психиатричен приют NABO Centre Amager.
Кралицата се срещна в кухнята и кафенето на приюта с участниците и доброволците на клуба за хранене, които се подготвяха за вечерната трапеза, на която се наслаждават заедно.
През май 2024 г. кралицата стана патрон на WeShelter, който се занимава със социална работа от 1893 г. насам. Организацията работи за осигуряването на по-добри условия за бездомните и социално слабите хора.
Забравих да кажа че Летисия вчера много ми хареса. Такава хубава коса има..Интересно ми е дали ще я остави изцяло да побелее или ще използва нещо различно от боя, за да смени цвета, ако е вярно това, че е получила алергия и затова не я боядисва.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 09:03 от daviz

# 991
Участник в концерта "Заедно на Коледа 2024" на "расистката" принцеса Катрин Уелс.

# 992
  • София
Бутан, вчера са празнували националния си празник

# 993
  • Някъде там
Бутан, вчера са празнували националния си празник

Много са цветни и свежи бутанците, винаги е удоволствие  да ги видя. Харесвам различните култури и тях в частност, а откакто разбрах за  мащабните проекти за устойчиво развитие и опазване на климата които реализира бутанеца, още повече заслужи уважението ми.
А Джетсун е като статуетка, много фина и нежна.

# 994
  • София
В Сандрингам може да са по-малко хора, защото все пак в това семейство има двама болни, които се възстановяват от химиотерапия. Пък и децата и внуците на Камила ще бъдат там, та другите са "освободени" от служба.

# 995
В Сандрингам може да са по-малко хора, защото все пак в това семейство има двама болни, които се възстановяват от химиотерапия. Пък и децата и внуците на Камила ще бъдат там, та другите са "освободени" от служба.
В Сандрингам се събира СЕМЕЙСТВО, което е доста по-различно от служебен банкет. Не вярвам да има семейство, в което отсъствието на едни роднини да може да бъде заместено/компенсирано от други. И както във всяко семейство - всеки преценява къде му е по-важно или къде е ред да отиде.
Щом Андрю е получил покана, значи Чарлз не отдава значение на клюките и мнението на част от обществото относно репутацията му.
Защо Андрю не приема поканата - си е лично негов въпрос и евентуална загуба. Дали Беатрис и Южени проявяват солидарност с баща си или като всички жени са длъжни да зачетат семействата на съпрузите си - също си е тяхна полза или вреда.
Истината е, че единствените губещи в по-глобален аспект са тези, които не поемат подадената маслинена клонка.

# 996
От списъка за Сандрингам единственото, което буди интерес е, че Хари и Меган не са поканени.
Според мен евентуалното отсъствие на Йорк се раздухва, за да се отклони вниманието на липсата на трансатлантическа покана...

# 997
По принцип им дадоха да разберат, че не са желани.

# 998
От цялата сага с андрю единствено Чарлз загуби.
Пък щеше да го гони, пък да му спира охраната, пък поканен, ама се фръцнал. И накрая се оказа, че Чарлз продължава да си го издържа и парите,  които уж беше намерил андрю за поддръжката, били от Чарлз.
Не знам, каква му е идеята на Чарлз, ама отстрани изглежда странно.

А Йорките предишни години не празнуваха ли и те в Сандрингам?

# 999
Ама кой е казал, че Андрю сам се е отказал?
И от къде сте сигурни, че Чарлз не е казал, че не е желан на Коледа при него? И какво реално губи Чарлз, че не ми е ясно?
Аз и вчера казах, минали години като беше там се мрънкаше как можело да е поканен, тая година Чарлз губел.. 😂

Ето вече и за бизнес картичка се спекулира, че е фалшива и фотошопирана.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-14201209/Harry-Meghan-h … acy-theories.html

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 13:40 от Chonsi

# 1 000
Ами горе пише, че Чарлз го е поканил, ама андрю не е приел поканата, от което губещ изглежда единствено Чарлз.

ПР-ите на Кейт отиграха ситуацията доста по-добре този път, че не е бил поканен на концерта.

# 1 001
Първо, как така вече се знаело, че Чарлз продължава да го издържа? След смъртта на Елизабет Чарлз драстично го е орязал, парите за охрана и поддръжка на Роял лодж са спрени със сигурност. Затова ще се изнасят от там.
Второ - верно, когато е там - "защо е там", когато го няма - "защо го няма". Няма угода...
Относно картичката на Хари и Меган, силно препоръчвам последното according2taz в youtube, много подредено изважда всичко за снимката с децата.
Бях забравила, че наскоро Хари е казал, че Лили била наследила гъстата плътна коса на майка си и вече била толкова дълга, че почти сядала върху нея. Ние се съмнявахме, че може да израсте толкова дълга и гъста за една година, а излиза че даже е драстично подстригана Лили за снимката... Simple Smile

# 1 002
Ами горе пише, че Чарлз го е поканил, ама андрю не е приел поканата, от което губещ изглежда единствено Чарлз.

ПР-ите на Кейт отиграха ситуацията доста по-добре този път, че не е бил поканен на концерта.

По кое точно изглежда, че губещият е Чарлз?
Сигурно по задължение го е поканил и му е олекнало като е отказал 😂

# 1 003
Андрю никога не е присъствал на концерт на Катрин и няма как да се знае кога е бил или не е бил поканен. Айде да не я намесваме веднага и нея, че тя наистина няма нищо общо по темата.

# 1 004
Ето вече и за бизнес картичка се спекулира, че е фалшива и фотошопирана.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-14201209/Harry-Meghan-h … acy-theories.html

Прочети статията, а не само заглавието, защото вътре друго пише.

Общи условия

Активация на акаунт