Удари си главата в таблата на кошарата

• 655
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте на всички . Вчера сутринта между 4 и 6 ч малкия на 10 м си удари главата в таблата на кошарата , в просъница видях беше изправен и се клатеше напред назад и изведнъж , си удари много силно главата назад , плака но се успокои , след това към 8:00 ч хапна си млякото , беше весел , бърбореше , пълзеше . Към 13:30 ч някъде повърна обилно но пет минути преди това беше хапнал  , след това  бях му дала една чесалка за зъби от типа четка за зъби . Много съм притеснена  . Вчера цял ден беше спокоен , обикаля си с проходилката , смее се , днес също … но еднократното повръщане ме притесни , според педиатърката е от чесалката , явно я е сложил по-навътре в гърлото и затова е повърнал . Въпроса ми е , при не дай си боже сътресение повръщането еднократно или многократно ли е , и след 24 ч или 72 ч ако няма симптоми значи ли , че всичко е наред . Много съм притеснена . Благодаря ви

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 12:29 от Не се сърди, човече

# 1
Спокойно, нищо му няма на детето. Моят син се забавляваше да си удря главата в кошарата – харесваше му как кънти и се смееше. Веднъж пробва този номер и в стената, ама там не му се получи, хем не кънти, хем боли. Simple Smile
Не се притеснявай, тепърва ще има да пада, да се удря...

# 2
Спокойно, нищо му няма на детето. Моят син се забавляваше да си удря главата в кошарата – харесваше му как кънти и се смееше. Веднъж пробва този номер и в стената, ама там не му се получи, хем не кънти, хем боли. Simple Smile
Не се притеснявай, тепърва ще има да пада, да се удря...
Благодаря ви за отговора , просто се притесних , защото удара беше доста силен и това с еднократното повръщане на обяд и още повече се стреснах .

# 3
Детето очевидно е жизнено, няма проблеми, педиатърката не вижда също проблем. Значи почти сигурно няма проблем. Децата са по-здрави, отколкото изглеждат.
Синът ни през първата година 3 пъти е падал от спалнята - boxspring, доста висока.
Жена ми падна с него, докато беше в ергономичната раничка и падна върху него на плочките пред нас - главата му се ожули, ама нищо му няма.
Искаше да се вози на дръжката на куфара на летището, ама куфарът беше 20 кг и съответно пада, заедно с детето, то пък си издрънча главата в плочките от около 1 метър.
Очевидно не сме го и пазили много, ама всеки път нищо му нямаше, като изключим, че си порева и малко му беше ожулена главата.
Имаме вкъщи басейн, пълен с топки. Той много обича да скача в топките. Е онзи ден му дойде великата идея да изсипе всички топки в хола. Така ме ядоса, ама karma is a bitch - реши да скочи пак, но този път нямаше топки вътре и скочи на глава. Съседът дойде да се оплаква, че сме щели да съборим сградата. Викам му: "Спокойно, синът скочи на глава върху паркета"

Та купонът тепърва започва Simple Smile

# 4
Детето очевидно е жизнено, няма проблеми, педиатърката не вижда също проблем. Значи почти сигурно няма проблем. Децата са по-здрави, отколкото изглеждат.
Синът ни през първата година 3 пъти е падал от спалнята - boxspring, доста висока.
Жена ми падна с него, докато беше в ергономичната раничка и падна върху него на плочките пред нас - главата му се ожули, ама нищо му няма.
Искаше да се вози на дръжката на куфара на летището, ама куфарът беше 20 кг и съответно пада, заедно с детето, то пък си издрънча главата в плочките от около 1 метър.
Очевидно не сме го и пазили много, ама всеки път нищо му нямаше, като изключим, че си порева и малко му беше ожулена главата.
Имаме вкъщи басейн, пълен с топки. Той много обича да скача в топките. Е онзи ден му дойде великата идея да изсипе всички топки в хола. Така ме ядоса, ама karma is a bitch - реши да скочи пак, но този път нямаше топки вътре и скочи на глава. Съседът дойде да се оплаква, че сме щели да съборим сградата. Викам му: "Спокойно, синът скочи на глава върху паркета"

Та купонът тепърва започва Simple Smile
Благодаря ви за отговора , дано му няма нищо , че голям страх с тези падания , усмихва се , пълзи , изправя се . Огледах му главичката да няма рана , цицина - добре е .

# 5
  • Банско
Моя син се удряше постоянно и имаше огромни цицини още от бебе. Не се притеснявайте, нормално е да се удрят. Тепърва почват ударите, така че се пригответе за много Simple Smile
Повръщанията и напикаванията са чести и за тези периоди ще има много.  
Аз доста като си играех с него и го носех, без да искам го цапвах в касата на вратата. Ами патрава майка съм да си призная.
А пък съседчето! Боже!! Момиченце, русичко, сладичко... ревеше и със засилка се удряше в предмети като камикадзе Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт