Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 132
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Нервирах се !
Скъсах си нервите цял ден!
М@мка му и напаст!

# 181
Разходка на слънце преди обед, а после дрямка с малката.

# 182
karzz защо така?
Два дни много километри навъртях в разходки.Изкарахме много приятно с познати и непознати.Заредих се.

# 183
  • Бургас
Silverstone ,съдба, живот,... не знам какво още да напиша....
И това ще мине, знам!

# 184
Дочетох си книгата преди малко.
karzz, кураж!

# 185
  • France
Карз, гуш!

Това момиче с брошките има ли сайт? Напоследък много нося брошки и все си търся разни по-оригинални за пуловерите ми.

# 186
  • София
И аз бих искала сайта с брошките!
Иначе аз мързелувам на макс. Спя до 08.30, което е истинско постижение за мен, все едно спя до обяд.
Нещо съм се отпуснала да пазарувам. Този месец какво ли не поръчах - дънки, два пуловера, сутиен, един топ и една лъскава блуза. Последните две въобще не са в ми стил, но една приятелка иска да излизаме вечерно и нямам какво да облека.
Вчера моята мама ме води в Пепко и я оставих да ми купи пижама, тениска и домашно долнище.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 09:31 от Дидка-бандитка

# 187
Снощи си легнах доста рано като за мен, днес вече се чувствам доста отпочинала и наспана.

# 188
  • При децата ми
В петък след работа се видях с приятелка, да изпратим старата година. Вчера с други две приятелки се бяхме разбрали да се видим. Първо пихме кафе, после обядвахме и после обиколихме магазините в МОЛ-а.
След като се прибрах заредена си свърших доста работа вкъщи. Доволна съм.

# 189
Толкова много работа си свърших днес. На практика си отметнах работата за половин януари. Бях объркала всичко в графика си, видях си грешката, поправих я. Станах разногледа, но то мен чака, така и иначе. И продължавам, работа да искаш. Доволна съм от себе си.

# 190
Бях на фризьор днес. Направих си прическа.

# 191
  • Варна/Благоевград
Дойдоха ми двата парфюма, които си поръчах в петък , чакам си и едни много хубави маратонки, но ще са след нг.
Боядисах си косата и успях да си оправя цвета, че последният път ,като съм поръчвала боя от златна рибка са ми сложили едната боя един номер по тъмна и се потъмних доста.  За жалост видях номера , чак като се изкъпах и се видях ,че съм по тъмно русо, отколкото трябваше .
Но сега всичко е точно.  Оправих си и ноктите и си сложих един много бляскав розов пигмент и цял ден си гледам ръцете ,много ми харесва .
Остана да махна мустака и съм готова за утре , хубаво ще е и да си оскубя ръцете, но не е особено належащо и сигурно ще ме домързи.
А утре ще се мъча да правя погача със сирене , никога не съм правила,  гледах 10 видеа ,избрах рецепта и ще видим какво ще стане .  Само дето в магазина беше свършила маята и утре сутринта рано ще пратя мъжът ми да ходи да я купува ,че нали трябва да е на стайна температура ?
От няколко години искам да пробвам да направя и все не се наканвах ,та утре е деня

# 192
Вчера направих сладки,  които станаха сполучливи. Днес ще си легна рано. Имам нужда от сън и почивка

# 193
Започнах нова книга.

# 194
  • Бургас
За утре направих любимите соленки!
Без бой си признавам,че ометох половината тава, сам самичка!!!!
Утре май ще правя още една доза!

Общи условия

Активация на акаунт