Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 131
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Днес се махам от вкъщи и се надявам в следващите дни да мога да видя крепостта Баба Вида!:heart:

# 196
Помогнахме с ММ едно коте да намери стопанката си. Голямо удовлетворение почувствах.

# 197
Направих си крачките край морето
Сега ще правя любимите ми сарми и тиквеник
Сбогом гузна съвест

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 16:33 от Г-жа Рамацоти

# 198
  • Варна/Благоевград
Трябваше днес да ходим на вилата на една приятелка, но детенце й вчера си е изгорило ръчичката и ги вкараха в болницата . Оставаме си вкъщи,  купих пържоли да ги изпържа на шницели, направих си любимата салатка .
С мъжът ми ходихме в мола,че реши да ни купи и новогодишни подаръци ,взех си едни маратонки , маратонки и по два анцунга за него и детето , стоим си вкъщи и си почиваме . Супер спокоен ден беше,  въпреки че цял ден мисля сина на приятелката ми, но се чухме преди малко и каза ,че положението не е толкова сериозно ,колкото мислех в началото .
Готовата съм да изпратя настоящата много успешна за мен в личен план година и нямам търпение за новата ,в която си пожелавам само здраве за всички ни и аз да продължа по същият начин и през идната .
Всичко друго си го имаме ❤️

# 199
Цял ден имах да върша разни неща-готвих,приготвях,опаковах,търчах,посрещах,изпращах,обаждах се,приемах обаждания,усещам физическата умора,обаче душата ми е повече от пълна и преливаща от щастие,защото всичко съм го направила за любимите на сърцето ми хора!И така съм го направила и за себе си!

# 200
  • France
Не чистих. Реших, че след като сме си само наши хора мога да си спестя тази ангария и да си освободя време само за мен.

# 201
Вчера си направих списък с цели и желания за новата година. Доста е практичен, по-скоро план за действие и смятам да изпълня голяма част от него. Липсват невъзможни неща като "да отслабна" Joy

# 202
Вече получих първият си хонорар за новата година.. все така да ми върви. Simple Smile

Честита Нова Година на всички!

# 203
  • София
Вчера си направих списък и нещо като ритуал за новата 2025 година, искрено се надявам повечето неща да се реализират. Най-важното ми е тази година.. за всички да има здраве и да не ни отнема любимите хора, да е изпълнена с мир, хармония и разбирателство.

Днес потренирах на пътеката, направих си страхотно кафе, отметнах работни задачи и продължавам. Сложих си много хубав неонов лак - корал, за да повикам по-бързо приятното време, че минус 5 градуса и гъста мъгла, не са си работа.

# 204
  • при моите деца .....
Честита нова година!!!
Много ми харесва идеята с целите за годината.
Днес ще си направя и аз!
За сега - две кафета - да се събудя....
Легнах след 5. Станах преди 10.....

# 205
Прекрасна разходка в гората си направихме. И мисля да полегна с книга

# 206
Ходих с мама да пием кафе, после на гости у приятелка. Преди време тя ми се похвали каква хубава малка дамска раница си е купила и после ми се оплака, че синът й тайно отмъкнал ценната й бутилка ром към студентската си квартира и тя една вечер останала на сухо. Тогава й казах онова меме - ако една дамска чанта не може да побере бутилка вино, това е гаси тъпата дамска чанта.
И днес й подарих още една раница, вече с точния размер и вътре бутилка хубав ром, брандирана с допълнителен надпис "Забранено за Коста!!!"

# 207
  • Варна/Благоевград
Вчера си направих списък и нещо като ритуал за новата 2025 година, искрено се надявам повечето неща да се реализират. Най-важното ми е тази година.. за всички да има здраве и да не ни отнема любимите хора, да е изпълнена с мир, хармония и разбирателство.

Днес потренирах на пътеката, направих си страхотно кафе, отметнах работни задачи и продължавам. Сложих си много хубав неонов лак - корал, за да повикам по-бързо приятното време, че минус 5 градуса и гъста мъгла, не са си работа.
Може ли подробности за ритуала моля ☺️
Ходих с мама да пием кафе, после на гости у приятелка. Преди време тя ми се похвали каква хубава малка дамска раница си е купила и после ми се оплака, че синът й тайно отмъкнал ценната й бутилка ром към студентската си квартира и тя една вечер останала на сухо. Тогава й казах онова меме - ако една дамска чанта не може да побере бутилка вино, това е гаси тъпата дамска чанта.
И днес й подарих още една раница, вече с точния размер и вътре бутилка хубав ром, брандирана с допълнителен надпис "Забранено за Коста!!!"

Супер готин и идеен подарък!

# 208
  • Mediterraneo
Цял ден съм в леглото по пижама. Сутринта се събудих супер свежа и ми дойде музата да изчистя, изпрах две перални, душ и обратно в леглото. Супер приятно ми е със семейството ми наоколо. Тишина и спокойствие.

# 209
  • София
Днес Баба Вида

Общи условия

Активация на акаунт