Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 129
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Козметик и среща с приятел

# 211
  • Бургас
Направих си кръвните изследвания. Мамографията ще е скоро.
Обмислям да си пусна и В12 и Д

# 212
  • Банско
Наградих се с храна пак, надявам се да не ми проличи, че си хапвам. Доста често сега се награждавам с хапване заради бременността, но пък в 7 ми месец гледам че съм 57 кг. така че надявам се нещата да не ескалират Simple Smile)

# 213
  • София
Днес отидохме до мола с половинката - поглезих се с някои покупки и играхме в Плейграунд, има няколко игри, които ми харесват и ме разпускат.. ставам като децата. Доволна съм, после хапнахме нещо любимо, изкарахме си супер. Отметнах работни ангажименти също.

# 214
  • София
Намерих си лунния календар и подарих на приятелка днес. Извънредно се видяхме. Неочаквано днес получих "новогодишен подарък" от комшийка. Поне бе ползотворен денят! Gift Heart

# 215
15000 крачки и вечеря с приятелка

# 216
  • Бургас
Получих подарък, който не очаквах, бях го отписала.
И друг, който много ме усмихна! Не беше плануван!
Хубав първи работен ден и обяд с колектива!

# 217
Може и да прозвучи гадно, но се държах студено и резервирано с хора, които си го просят отдавна. Игнорирах ги, въпреки че трябваше да седя на една маса с тях. Ми, олекна ми.

# 218
  • Бургас
Сладкодъвка, хич да не ти пука! Щом са си го заслужили!

# 219
karzz, заслужиха си го, кълна се! Е, получиха си го и не ми дреме!
За да не спамя - купих си козметика днес.

# 220
Направих си кръвни изследвания.Разходка 7км.След последните дни постоянно с мъгла, днес ми беше много приятно и леко.Вечерта се видяхме с приятели навън.

# 221
Ще започвам йога у дома.

# 222
  • Mediterraneo
Отчитам още един ден без безсмислени покупки! Карам я с малки стъпки, да видя докъде ще я докарам. В последните 2 месеца се заринах с козметика, напр., не искам повече да купувам нищо.

# 223
Посадих си главички арпаджик в саксия на терасата, за зелени перца за салата. Арпаджикът не е най-подходящият за целта, но все пак се надявам да свърши работа.

# 224
  • София
Купих си желан пръстен, стои много нежно.. и се поглезих със синьо сирене - много обичам.

Общи условия

Активация на акаунт