Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 109
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ходих в МОЛ-а, направих си маникюр, водих приятен разговор, отметнах задачи, купих си едно страхотно пуловерче, доволна съм. Направих и планове с една приятелка за .. след като се стопли.

Закупих си и онлайн пакети с видео уроци с цел да си повиша квалификацията, най-добрата инвестиция в момента за мен е тази в моето образование.

# 361
Отскочихме с ММ и детето до съседен град. Оставих ги в парка и си напазарувах козметика в ДМ. Поразходих се 30 мин. сама и се присъединиха към тях малко по-късно. Много добре ми се отрази.

# 362
  • Mediterraneo
Сипах си чаша вино и с обич наблюдавах как ММ сглобява новия ми скрин от Икея Simple Smile Сега започвам да го нареждам, тъкмо си изпих виното.

# 363
Днес при нас беше пролет. Хванах се да изчистя една "кочина" на двора на село, дето ми беше трън в очите от много време. Доволна съм. Не мога да клекна от презорване, обаче съм доволна.
Ходих с мама на кафе. И сега си лягам с книжката.

# 364
Прекарах близо 2 часа в огромна и прекрасна книжарница.
Ако нямах ангажимент, за който да бързам, сигурно щях още да съм там. Blush

# 365
  • Бургас
Обожавам да съм в книжарница!

Днес започнах с леки тренировки за раздвижване, само дето болките в рамото и коляното се усещат яко....

# 366
напредвам с една книга, която на места ме дразни и прескачам, но иначе ми е доста интересна.

# 367
  • при моите деца .....
Планирах изкачване на един връх, а е и местен празник, но съм леко болна и ... не се престраших, но уважих празника....
Имам 13 000 крачки...
Сипах си и 2 чаши вино....

# 368
  • При децата ми
Прекарах почивните дни в друг град. Разходихме се, много приятно беше. Купих си три блузи и една рокля на много добри цени.

# 369
  • София
Облякох си рокля. Simple Smile Като се има предвид колко не нося рокли, си е цяло събитие за мен.
И вече всяка сутрин си слагам червило. Откакто си сложих веднъж и синът ми ми каза "Мама е много красива" вече всеки ден слагам. Преди миех очите, един балсам и айде.

# 370
Разходих се и сега с чаша кафе и с форума релаксирам преди нощна смяна.

# 371
купих си купички маlка , средна и голяма - много са готини и много им се радвам .

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 19:43 от bella-ciao

# 372
Боядисах се и направих няколко поръчки (кога ли ще престана 🙄?). Успокоява ме това, че има неща и за детето.🙂

# 373
  • Бургас
Ударих една следобедна дрямка за час!

# 374
Водих дъщеря ми на зъболекар и после си направихме голяма разходка.

Общи условия

Активация на акаунт