Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 107
  • 755
  •   2
Отговори
# 375
  • Банско
Купих си някои нещица от Лили, дребни но полезни.

# 376
Получих покана за реално запознанство от любииима съфорумка Heart
Утре ще й отговоря, че видях чак сега съобщението, но се надявам на приятно време през уикенда!

# 377
  • Бургас
Отделих си 30 минути само за мен в парка !

# 378
Отделих си 30 минути само за мен в парка !

Браво! 🤗
Аз също днес се насладих на прекрасна разходка.

# 379
  • София
Отидох на ендокринолог, предстоят ми още изследвания, но се надявам да съм на прав път. Освен това трябва да зпочна диета. Засега се опитвам да ограничавам сладкото.
Започнах нов онлайн курс.

# 380
Аз също се разходих, но мъничко за разсънване, защото следобед имам гимнастика.
А вчера се захванах да си подменям белите чинии с шарени. Нещо ми хрумна , че искам шарени чинии и ме задразниха белите.

# 381
Снощи бях на театър.  После повървяхме с колежка из града. Не беше късно, а толкова пусто и тихо беше.  В младежките ни години по това време имаше голямо движение из центъра.

# 382
Да и моя град е неизмеримо по-пуст, сравнено с младежките ми години. Иначе аз от няколко дни се прибирам пеша от работа, вместо с автобуса и ми действа много добре.

# 383
Следобяд успях да се видя с приятелка, макар и само за час. Зареди ме страхотно тази среща.

# 384
  • София
Тренирах, направих си страхотен фреш, отметнах работа, поговорих си с приятелки и си поръчах няколко чифта обувки - доволна съм.

# 385
Аз днес доста добре поплувах.

# 386
Заложих снощи с отложен старт един хляб в пекарната, да има за сутринта.
По една и съща рецепта го правя, но явно като е стояло цяла нощ, е втасало малко в повече и на сутринта беше "запечатало" капака на пекарната.
10 минути чистене, стъргане и разправии

Та, опекохме си топъл хляб за закуска, но идвам да се пооплача, че от вчера каквото можеше да се усложни - се усложни.

# 387
  • При децата ми
Вчера след работа се видяхме с приятелка. Не се бяхме виждали повече от месец.
Довечера предстои същото с други две приятелки!

# 388
купих си мое легло и скрин

# 389
Опитвам се да довърша набързо една книга защото е дълга, но ми е интересна. Т.е. не е книга а поредица от няколко части и ми е дълго, но ми е интересно какво става, а търпението не ми е голямо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт