Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 104
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Купих си книжка Simple Smile Сега трябва да довърша тази ,която съм започнала и да почна новата!

# 391
Ще се опитам да бъда редовна в тази тема. Напоследък не правя нищо за мен, което да ме прави щастлива. Е, ето направих записвам се тук! Simple Smile

# 392
Легнала съм на дивана, завита с топло одеало, и ще се приспивам тук из темите Grinning

# 393
Днес дочетох първата си книга за годината. Нямам търпение да започна нова.

# 394
  • Somewhere far away
Купих си копринена калъфка за възглавница. Heart

# 395
Пътувах

# 396
Сутринта-делови задачи, които са много важни за мен и бъдещето ми. Напрегнах се, но хората от отсрещната страна бяха мили и любезни. Мисля, че се харесахме взаимно, приятно е да се работи с интелигентни хора. На обяд с дъщеря ми обядвахме пържоли, изпечени от мъжа ми. След обяд пълен релакс.

# 397
  • Бургас
Добавих си още няколко бели косъма в косите си!
Добавих си и още няколко бръчки!
Добавих си още проблеми и неприятности!
Пфффф......

# 398
  • Mediterraneo
Пътувам със семейството си няколко дни. Безценни и редки мигове преживявам.

# 399
На вълна имоти съм Scream
Вчера май намерих купувач за имот, който продавам, а днес, живот и здраве, се надявам да направя оглед на един изтърбушен и окаян коптор, от който мога да направя напълно приличен дом с не много голяма бала пари.

# 400
Аз съм на вълна разходки из природата и едно представление. Също на вълна успешно влизане във форма и много се радвам на всичко това

# 401
  • София
Взех си дълъг душ. Сложих си маска на лицето. Оправих и педикюра. Паля си ароматна свещ и си правя кафе с много мляко.

# 402
  • Банско
Успях да си направя маска на косата. Не ми се прави като се сетя, че е с много масла и ставам цялата мазна, но трябва за да е блестяща и здрава косата.

# 403
Кафе с приятелка в едно ново заведение, което искахме да посетим. Купих маска за лице за мен и за майка ми. Прибирам се и ще релаксирам, ако децата позволят 😀

# 404
Купих си два чифта обувки+ малко козметика

Общи условия

Активация на акаунт