Какво направих днес за себе си? тема 21

• 37 857
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • някъде другаде
Браво, дами, за волята да издържите без сладко!
И аз все ще тръгвам по този път, но точно се настроя и се случи нещо негативно на или около мен и минавам на режим "веднъж се живее, защо да се лишавам". Sad
Имам и въпрос към вас  - как отказахте сладкото - постепенно го намалихте или изведнъж (метода cold turkey)? Чета противоречиви мнения из нета за всеки от тези два подхода...
Иначе нещото, което направих за себе си вчера беше точно по темата - не ядох сладко. То и нямаше как на работа, предвидливо не си бях взела, но и вкъщи след вечеря устоях и не ми липсваше. Simple Smile
Аз спрях изведнъж.

# 721
Аз сладкото го спрях постепенно.  Ако има почерпка в службата вземам една бонбона и това е. Кутия с вафли, бисквитки и бонбони има почти всеки ден.  Не ям и това е. Ако са ми от любимите вземам 1 бр и това е. Цял ден все ще изгоря калориите. Вечер сладко не ям.
От хората съм, които трудно спазват диета и когато съм нервна ям. Винаги съм качвала килограми когато имам проблеми.  И като студентка по сесиите напълнявах. Четях за изпити със солети и компоти пред мен.

# 722
  • на брега на морето
И аз спрях сладкото изведнъж.

# 723
Аз по принцип налитам на солено, не на сладко. Вафлички, бонбони, тортички и пр. при почерпка не мога да ям. НЕ ми се иска изобщо. Обаче ако се храня известно време малко, то има период в който си купувам сама по някой вкусен сладкиш. Но каквото на мен ми хареса или когато ми се прияде. Не мога да взема нещо, когато ме почерпят само защто са ме почерпили и без да ми се е прияло .

Днес сложих трохи на врабчетата и ги гледам как подскачат по терасата. Днес няма слънце да седя навън. Ще се разходя по-късно.

# 724
  • Бургас
Обичам врабчетата! МОите тази зима не дойдоха. Преди няколко години, зимата ги храних на перваза на терасата. Щом ме чуеха да отварям комарника и се събираха на дървото пред терасата.
Не мога да се нарадвам на цветята си. Подредих ги навън и току ги обикалям!

# 725
Не обичам сладко, за това нямам и кауза да се боря срещу него.
Няма как да не приемам бърз въглехидрат, когато се налага, ако дарявам кръв, ако имам много умствени казуси през деня и понякога във фитнеса (след серии проф. гелове, електролити и тн. сега пия само литър охладен чай с мед и лимон по време на тренировка).
Няма смисъл да си затруднявам тялото и мозъка в моменти като описаните.

# 726
  • Банско
Не спирам сладкото, то си има и веган-здравословни сладки без захар, примерно с мед. Днес излапах точно такива двечки с тахан и беше мноооого вкусно, заедно с едно хубаво кафенце.

# 727
Взех си една книга, която от много време искам да прочета

# 728
Обичам врабчетата! МОите тази зима не дойдоха. Преди няколко години, зимата ги храних на перваза на терасата. Щом ме чуеха да отварям комарника и се събираха на дървото пред терасата.
Не мога да се нарадвам на цветята си. Подредих ги навън и току ги обикалям!
Ние така хранихме гълъби в службата.  После обаче взеха стаята за да правят асансьор и гълъбчетата не се научиха да кацат на другия прозорец/той е и на другата страна на сградата де/ Karzz в кои години ме върна?

# 729
Вчера страхотна разходка със стари приятели отдавна не се бях смяла така 🤣.
Днеска обикаляхме из кафетата само 🫣.
Скрит текст:

# 730
  • при моите деца .....
Над 15 000 крачки и защита на дипломна работа - Магистър по МОФА
Спирам да уча!
Вече само ще надграждам!

# 731
# 732
  • при моите деца .....
Искам само да работя с деца.. грамотни.. мотивирани... В спокойна обстановка.. 
Магистър по химия, биология и физика(от днес) съм.

# 733
Снощи започнах нова книга, днес май ще я довърша.

# 734
Боби пожелавам да си сбъднеш желанието за реализация! И аз искам да работя с такъв контингент.
Купих си панталон в турско синьо и си направих комплект със сако и блуза. Чакам само топлото време.

Общи условия

Активация на акаунт