Какво направих днес за себе си? тема 21

• 37 893
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Кой е този вълшебен крем?

# 76
Този:
Скрит текст:
Пробвала съм много видове на различни марки. Кожата ми омеква, но само от този ми минават раните.

# 77
Карз, благодаря!
Много по-красиво от коледната бутафория на ндк...

# 78
  • Бургас
Купих си от любимите кисели краставички !
Не мариновани, а кисели! Обожавам ги!
Преполових ги Simple Smile

# 79
Погрижих се за кожата си.
Започнах да игнорирам разни дразнители и да ги пропускам като шум край ушите си. Започнах да намирам по малко време само за себе си, без да чувствам големи угризения.

# 80
Една торба хапчета и витамини купих  Scream
Всички с рецепта. Започвам да се регенерирам Trollface

# 81
  • София
Купих си страхотен лак на кико милано и се лакирах, много си харесвам ноктите, не мога да спра да ги гледам.
Слушах музика, четох книга.

# 82
  • При децата ми
Снощи бях при мама.

# 83
  • София
Купих си книжки от панаира Simple Smile

# 84
  • Варна/Благоевград
От 15 мин съм в леглото ,изкъпана, омазана цялата, с маска на лицето и започвам да чета. Имам още 25 процента от Мамника ,може и да я приключа днес ,ако не ми се доспи .
Преди малко за първи път се сетих, да си разкъсам плика от маската и се изненадах колко много серум от маската ,който иначе изхвърлям има в опаковката , намазах го по шията и деколтето и се получи супер , вече така ще правя .
В петък се разбрахме с 6-7 майки от градината на дъщеря ми да излезем на вечеря и очаквам да бъде много приятна вечер

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 21:00 от sisonka_

# 85
  • Русе
Ходих на гинеколог. Имах известни притеснения, но се оказа, че всичко е добре. Сега само си чакам резултата от цитонамазката, за да се успокоя напълно.

# 86
Обядвах с брат ми. И макар, повода да не беше приятен си побъбрихме добре. Сега пия кафе с мляко на спокойствие.

# 87
Получих някои коледни подаръци и ги опаковах докато нямаше никой край мен

# 88
  • София
От тези дни - гинеколог, лазерна епилаия, а в събота съм и на козметик. Simple Smile Болна съм и нещо хич не ми се занимава с допълнителни ангажименти след работа, ама няма как, отмятам ги едно по едно.
Днес в обедната почивка успях да изпратя 2 колета за две дечица в благотворителна кампания - книжка, която са си избрали, плюс лакомство и подарък допълнително. Simple Smile
Довечера съм на сбирка с една приятелки. Приготвила съм им малко коледно подаръче. В неделя също ще се виждам с едни други приятелки, с които рядко сколасваме да се съберем. И за тях съм приготвила малко колендо пакетче. Синът ми по детски ме пита, те ще ти подарят ли нещо? На мен не ми е важно, обичам да правя подаръци повече отколкото да получавам.

# 89
  • При децата ми
След работа съм на вечеря с приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт