Какво направих днес за себе си? тема 21

• 37 898
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Четох книга и купих вечеря Stuck Out Tongue Winking Eye

# 91
След работа влязох в магазин без конкретна цел.Тръгнах си с блузка.После в друг и от там взех  подаръци за дъщерята и нови чаршафи.

# 92
Вчера се разглобих от разчистване вкъщи, хем имах помощник, който свърши най-трудното.
Днес съм на фризьор и козметик и се подготвям за коледното парти и театъра другата седмица.

# 93
  • София
Бях на фризьор. След малко си правя чаша кафе с много мляко и ще почета.

# 94
Видях морето, разходихме се с ММ. Купихме му пуловер. Имахме нужда от такъв ден за двамата. И това заради поръчка на очила. Добре ни се отрази. Сега започвам да творя една коледна декорация.

# 95
Въпреки, че е много студено, гледах концерт на открито на народните танци, в които играе и дъщеря ми. Прекрасни бяха, винаги много им се радвам.😍🌲☃️

# 96
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Възползвах се от 50% ми отстъпка в магазин за дрехи. Заредих каката с 3 суичъра, а дребоса с 1 блузка, че той все още има адски много дрехи.
Даволна съм! Hug

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 20:42 от CvEtEmOe

# 97
  • Mediterraneo
Купих всички коледни подаръци.

# 98
  • Бургас
Ближа си раните Simple Smile

# 99
Прибирайки се от аптеката, видях, че един от любимите ми магазини за техника работи ( у наше село обикновено работят само до обяд). Избрах си много готина зелена безжична мишка за лаптопа и си взех лонг-лайф батерии ААА. Омръзна ми през ден да сменям батериите за звънеца, а все не ми оставаше време да стигна до магазина с тези къси дни. След това на прибиране минах през площадката, на която нах-обичахме да ходим с дъщеря ми като беше малка и видях една от майките, с която ми беше много приятно да си общуваме тогава, беше  с третото си детенце. Та пихме по едно капучино от машина на една пейка, поговорихме си, гледах дечицата как си играят на слънцето и се почувствах много добре.

# 100
За трети път ходих на Панаира на книгата

# 101
На пазар с приятелка и дъщеря ми. 2 часа обикаляне, но взехме хубави неща.

# 102
  • София
И аз ходих на Панаира. Всъщност поводът беше да се видим с дружки. Заради едната с малко дете бързахме, та прелетяхме Панаира за 1 час и взех само две книжки, но аз пазарувам предимно онлайн, и съм затрупана, детските същи вече са поръчани.
Но все пак успяхме и да седнем на заведение, хапнахме много вкусни неща, поприказвахме сладко-сладко, после се разходихме. Въобще, много съм доволна.
След малко с децата ще правим напукани какаови сладки, вечеряме и лягам с книжка.

# 103
  • София
Взех си една поръчка на книга! Или започвам отново да чета две книги едновременно! Bowtie

# 104
Взех си една поръчка на книга! Или започвам отново да чета две книги едновременно! Bowtie
Кои са книгите?

Общи условия

Активация на акаунт