Какво направих днес за себе си? тема 21

• 37 899
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Новата книга на Слави Панайотов и Господарката на Господ... Последната почти съм стигнала до средата Joy Нещо не върви четенето а аз чета бързо! С бързането и любопитството за финала започнах с Железния светилник!

# 106
Днес мама е рожденичка Heart
Имахме хубав празничен обяд, вечерта разходка из коледния базар на Търново и вечеря в хубав ресторант.

# 107
  • София
Честит празник! Да е жива и здрава и още много хубави моменти Heartpulse

# 108
Eva+ Честит празник на цялото ви семейство с мама, здраве и щастие. Birthday  Flowers Rose
Почивах си два дни, гледах си спокойствието.

# 109
Днес мама е рожденичка Heart
Имахме хубав празничен обяд, вечерта разходка из коледния базар на Търново и вечеря в хубав ресторант.
Още дълги години да празнувате с мама!
 Съжалявам,  че не видях коледния базар в града ви! Толкова хубави идеи и прояви има! Благородно завиждам!

# 110
Направих необмислена поръчка онлайн.
Впоследствие я отмених. Наистина нямах нужда от продуктите, които закупих.
А още по- хубавото е, че в рамките на няма и 5 минути парите по ми бяха възстановени по картата.

# 111
  • София
Поръчах си две книги от ОзонЯ, които не успях да взема вчера от Панаира, заради лудницата.
Поръчах си и дънки и два зелени пуловера. Обожавам зелено, а и много добре ми подчертава зелените очи. Радвам се, че пак е "на мода".

# 112
И аз много зелени дрехи си купувам. Сега се чудя между зелена и сива чанта, ама май ще е зелената. В магазина ще реша

# 113
  • на брега на морето
И аз много обичам зелено, особено цвят мента. Grinning
Днес - стандартната ми тренировка сутринта и се разходих малко. Сега ще чета книжка.

# 114
Между задачите след работа,  познах подаръка за бъдеща именичка.  И от оптиката се обадиха, че са намерили рамка и щв ми направят отстъпка.  Ще имам всякакъв вид очила.

# 115
  • Бургас
С чаша вино се наслаждавам на хубав филм по БТВ Синема.

# 116
Да си признае коя ми завидя на чантата!!!!!! И двете свършили! Ни зелена, ни сива останали и скоро няма да има. А бях решила това да ми подари ММ за Коледа.

# 117
  • Бургас
Не съм аз,Рамацоти! Имам си чистак нова за р.д, тъмно синя,много яка. Показах я в темата за чантите!
Само не се решавам за сините боти за нея!

# 118
  • на брега на морето
И аз не съм. Имам много чанти... Износване нямат...

# 119
И аз не съм. Имам една,  която още е с етикета в гардероба.

Общи условия

Активация на акаунт