Какво направих днес за себе си? тема 21

• 37 883
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Цвете, какво ти е?  Anguished

Аз си позволих винце тази вечер, принципно избягвам заради "Зоната", но и то може да се зонира.

Тарталетке, каква е таз' работа твоята, с такива екстри Wink Завидях благовидно : )))

# 31
Четох книга,  гледах филм

# 32
  • София
Разходих се, взех си пратки от куриерските офиси (имам нова книга, нямам търпение да ѝ се отдам, обожавам аромата на хартия...), купих си много хубав червен лак за нокти и се лакирах. Посветих деня на мен, отметнах и работни задачи. Направих планове за другата седмица.

Казах това, което имах да казвам на един човек, защото ми тежеше. Надявам се отсрещната страна да е разбрала правилно посланията ми. Добра съм, но не мога да позволя да злоупотребят с мен.

# 33
  • Mediterraneo
Sugar, какви екстри? Работя от 7 до 13 часа, затова в 15 вече бях по пижама Simple Smile

# 34
Да не си преподавател? Simple Smile
Не всяко работно време свършва в 13, написах го добронамерено.

# 35
  • Mediterraneo
Неее, просто в този момент ми е такова работното време, лятото мога и по 15 часа да съм на пангара.

# 36
Ще посетя кардиолог днес.

# 37
  • Варна/Благоевград
Бях на работа от рано, прибрах се ,оправих вкъщи набързо ,вече съм на дивана ,робота чисти, аз до 4 ще чета книжка и после отивам да прибирам дъщеря ми .

На 20.11 направих поръчка от сайт за корейска козметика ,за първи път не знайно защо. Поръчката ми се забави до днес и като комплимент са ми изпратили 2 лист маски и един серум ,които само той струва 35 лв , направо останах без думи , изключително коректен сайт. Аз пък ще им се отблагодаря ,като тези дни пусна още една поръчка за още 5 -6 продукта, които загледах . Ей така се прави бизнес за доволни клиенти, евала !

# 38
  • При децата ми
sisonka_, кой е сайта?
Наистина са се постарали!

# 39
  • Mediterraneo
Говорих с дъщеря си. отдавна не беше споделяла толкова лични неща. Надявам се това да й помогне.

# 40
  • София
Слушах подкаст за саботирането на връзки и женската енергия. Започнах да работя върху самочувствието си с малки стъпки.

# 41
Хранителен се здравословно,спортуват един час и със сина ми играхме Монополи

# 42
След работа с мъжа ми се разходихме да видим коледната украса и хапнахме навън.

# 43
  • Варна/Благоевград
Слушах подкаст за саботирането на връзки и женската енергия. Започнах да работя върху самочувствието си с малки стъпки.
Заинтересува се ,предполагам в YouTube ,може ли повече информация за канала

# 44
  • София
Заинтересува се ,предполагам в YouTube ,може ли повече информация за канала
Слушам Маргарита Назаренко в спотифай, има и видеа в YouTube.

Общи условия

Активация на акаунт